Marti, 17 Iulie 2018

Opinia Opinia ta contează! Fă-o cunoscută!

stiri interne
stiri interne

Ziua care era pierdută în Biblie!

23.11.2015 ·Scris de: in În Astronomie

nasa b      Pentru a evita ciocnirea sateliţilor şi a sondelor lansate cu corpurile cereşti cunoscute, NASA efectuează calcule care reflectă poziţia pe care le au aceste corpuri cereşti în viitor, în funcţie de acestea urmând să fie stabilită traiectoria sateliţilor şi a sondelor lansate şi ce urmează a fi lansate. Pentru efectuarea acestor calcule sunt folosite computere performante care au dat eroare la un moment dat, blocându-se. Verificarea algoritmilor programului rulat, precum şi a datelor introduse i-a făcut pe oamenii de ştiinţă să tragă concluzia că le lipseşte o zi. După ce au aflat cauza care a dus la blocarea calculatoarelor, aceştia au pornit să găsească unde s-a pierdut ziua respectivă, găsirea ei făcând să scadă numărul ateiştilor dintre oamenii de ştiinţă care cercetează de la NASA universul, pentru că au găsit ziua lipsă în BIBLIE!

Cea mai mare parte a zilei lipsă astrofizicienii au găsit-o în Biblie în Cartea lui Iosua!

8.Domnul a zis lui Iosua: „Nu te teme de ei, caci ii dau in mainile tale, si niciunul din ei nu va putea sa stea impotriva ta.”
9. Iosua a venit fara veste peste ei, dupa ce a mers toata noaptea de la Ghilgal.
10. Domnul i-a pus in invalmaseala dinaintea lui Israel; si Israel le-a pricinuit o mare infrangere la Gabaon, i-a urmarit pe drumul care suie la Bet-Horon si i-a batut pana la Azeca si pana la Macheda.
11. Pe cand fugeau ei dinaintea lui Israel si se coborau din Bet-Horon, Domnul a facut sa cada din cer peste ei niste pietre mari pana la Azeca, si au pierit; cei ce au murit de pietrele grindinei au fost mai multi decat cei ucisi cu sabia de copiii lui Israel.
12. Atunci Iosua a vorbit Domnului, in ziua cand a dat Domnul pe amoriti in mainile copiilor lui Israel, si a zis in fata lui Israel: „Opreste-te, soare, asupra Gabaonului, si tu, luna, asupra vaii Aialonului!”
13. Si soarele s-a oprit, si luna si-a intrerupt mersul, pana ce poporul si-a razbunat pe vrajmasii lui. Lucrul acesta nu este scris oare in Cartea Dreptului? Soarele s-a oprit in mijlocul cerului si nu s-a grabit sa apuna, aproape o zi intreaga.

Această aproape o zi s-a dovedit a rezolva doar 23 de ore şi 20 de minute, rămânând lipsă la apel încă 40 de minute.

Cele 40 de minute lipsă au fost descoperite tot în Biblie, şi au demonstrat că Soarele s-a învârtit invers cu 10 grade.

 

2 Regi 20:9-11
Isaia îi răspunsese:
– Acesta este semnul din partea DOMNULUI pentru tine, prin care vei cunoaşte că DOMNUL va împlini cuvântul pe care l-a rostit: „Să treacă umbra zece trepte înainte sau înapoi?“
10 – E ceva neînsemnat ca umbra să treacă zece trepte înainte, a răspuns Ezechia. Mai bine să treacă zece trepte înapoi.
11 Profetul Isaia L-a chemat pe DOMNUL şi El a făcut ca umbra să treacă înapoi zece trepte pe cadranul lui Ahaz.

Cele zece trepte de pe cadranul lui Ahaz s-au dovedit a fi cele 40 de minute lipsă, 10 grade însemnând 40 de minute.

Astfel oamenii de ştiinţă de la NASA au demonstrat existenţa lui Dumnezeu, care îşi urmează planurile Lui, şi că Biblia este Cartea ale cărei taine doar timpul le va descifra!


Webnode

Daca ai gasit acest articol interesant, trimite-l si unui prieten
Friend Email
Enter your message


Despre autor:

fără ocupaţie şi realizări materiale şi profesionale,un pesimist optimist,care o duce rău bine de tot sau bine rău de tot(încă nu m-am decis),dar mă doresc un fel de ‘gigi contra’ la tot şi la toate,dar nu-mi reuşeşte prea bine nici treaba asta

Site-ul meu: http://opinia1.ro

7 comentarii la “Ziua care era pierdută în Biblie!”

 1. In concluzie exista o legatura stransa intre religie si stiinta sau cum?

 2. fiecare trage ce concluzie doreşte! :-D

 3. Un bla bla bla prea vechi ca sa mai fie subiect incitant. Ce zici de faptul ca in anul cand s-a facut calendarul nostru, nu acceptau cifra zero si au inceput numaratoare cu 1? Pe urma, cand au acceptat si ca pamantul e rotund, si cifra zero, ghici cine s-a opus schimbarii calendarului si sta la Roma? Sa fim seriosi, stiinta ar trebui sa mearga pe drumul ei nu sa caute in Biserica vreun raspuns. Credinta va ajunge stiinta din urma curand, dar nu cu gloata asta de spirituali dogmatici care inca mai cred ca dumnezeul lor sta in cer pe undeva

 4. eu am relatat doar o intamplare de la nasa,asa cum au descris-o cei prezenti.am cautat relatarea despre cifrul ascuns in biblie si nu am mai gasit-o.cred ca era o buna completare!nu cred ca trebuie sa se ajunga una pe cealalta,ci ca merg mana in mana. am platit o data ca am muscat din mar. daca suntem atat de prosti sa nu stim ce sa facem cu darul capatat,e doar vina noastra! :lol:

 5. BogdanB says:

  :))

 6. Bogdan says:

  Daca pamantul s-a oprit ce pana mea mai tinea lucrurile pe pamant ? ca gravitatie ioc fara rotatie .

 7. OpenMedia OpenMedia says:

  pana ta,ca şi a celor de la nasa trebuie să accepte că Dumnezeu există! :-D

Comentaţi

~X( ~O) x( o:) ^:)^ [-X [-O< I-) >:p >:d< >-) =P~ =D> =; =(( ;;) :wink: :twisted: :roll: :oops: :mrgreen: :lol: :idea: :hi5: :evil: :cry: :arrow: :^o :D/ :?: :-| :-x :-w :-ss :-s :-q :-o :-c :-P :-L :-D :-@ :-?? :-? :-> :-< :-$ :- :* :)>- :)) :) :(|) :( :!: 8-O 8-> 8) (:|

 

Pentru a semna petitia trebuie sa va logati

Daca sunteti utilizator inregistrat va puteti loga in zona Acces

Daca nu sunteti inregistrat va puteti crea un cont aici.