Miercuri, 16 Ianuarie 2019

Opinia Opinia ta contează! Fă-o cunoscută!

stiri interne
stiri interne

Vai ţie miticule!

20.06.2017 ·Scris de: in să râdem... de noi

tara miticilor bcProstia PSD-istă a scos din nou în evidenţă un fapt care face bine la tenul românului. El se ceartă cu el însuşi pe ciolanul care-l fură prietenii, care îi vor binele lui, pentru ei. Nu am de gând să critic o tabără sau alta pentru simplu fapt că nu au făcut niciuna nimic din punctul meu de vedere. Ce a ieşit în evidenţă, pentru mine, a fost exacerbarea simţământului apartenenţei la o comunitate, care vrea să fie mai dihai ca cealalta, cei care ne vor binele nostru pentru ei având grijă să aţăţe acest lucru, făcând pe nevinovaţii, şi nu le aduc nicio vină pentru asta, prostia plătindu-se întotdeauna, din păcate nu numai de cei care merită să plătească. Ca un mitic părât ce mă aflu nu am putut să nu văd că întotdeauna salvarea noastră a venit din vest, iar prostia a venit din sud! Ardealul are cei mai vrednici români, cei mai deştepţi, şi sunt salvatorii naţiei. Ghinionul lor că miticii ăia din sud, puturoşi şi plini de păcate, care stau cu mâna întinsă la furnicuţele ardelene s-au dus peste aceştia şi i-au forţat să se unească cu ei. Din păcate singurii urmaşi ai dacilor liberi au fost trădaţi de fraţii lor, şi daţi la rusul bolşevic, comunist rău, de înaintaşii aliaţilor noştri de acum, care şi-au văzut de propriul interes, şi nu au crezut în promisiunile făcute de alţii, aşa cum fac mintoşii noştri acum, vânzându-ne pe nimic. Se face o comparaţie falsă cu Grecia, conducătorii lor vânzând populaţia, dar nu pe promisiunea că o să fie bine! Mă întreb, nu prea mult, că nu merită atâta atenţie, ce o să ne facem noi miticii dacă pleacă ardelenii aşa cum vor să facă, îmi pare mie, cei mai mulţi? O să murim de foame fără să mai primim lumina ardelenească. Vai ţie miticule, o să te uiţi cu jind peste Carpaţi cum sărbătoresc ardelenii programul 100!

Daca ai gasit acest articol interesant, trimite-l si unui prieten
Friend Email
Enter your message


Despre autor:

fără ocupaţie şi realizări materiale şi profesionale,un pesimist optimist,care o duce rău bine de tot sau bine rău de tot(încă nu m-am decis),dar mă doresc un fel de ‘gigi contra’ la tot şi la toate,dar nu-mi reuşeşte prea bine nici treaba asta

Site-ul meu: http://opinia1.ro

3 comentarii la “Vai ţie miticule!”

  1. Bella Swan says:

    Chiar! Ce facem noi mamaligarii de dincoace de Carpați? O să uităm cum arată palinca și pita…

  2. o să trăim aşa cum am făcut-o şi fără lumina occidentală la care se dedulcesc ardelenii. cred că fruntea de la ţuică face faţă la orice pălincă,dar nu are acelaşi pr. :lol: şi noi nu am fost mămăligari până la columb. brânza şi grâul nostru le-au râvnit toţi, şi de când am început să-l împărţim şi cu alţii ne-am pierdut independenţa total! ~X( din păcate ar fi trebuit să schimbăm paradigma, şi să începem să cucerim şi noi aşa cum au făcut înaintaţii celor care ne dau nouă lecţii acum!

  3. constanța ferentz says:

    Nu așteptăm nimic, așteptările noastre ne sunt înșelate în fiecare zi. Cei din sud,… Eu știu? Am auzit că nu mai ai voie să-i vorbești de rău.

Comentaţi

~X( ~O) x( o:) ^:)^ [-X [-O< I-) >:p >:d< >-) =P~ =D> =; =(( ;;) :wink: :twisted: :roll: :oops: :mrgreen: :lol: :idea: :hi5: :evil: :cry: :arrow: :^o :D/ :?: :-| :-x :-w :-ss :-s :-q :-o :-c :-P :-L :-D :-@ :-?? :-? :-> :-< :-$ :- :* :)>- :)) :) :(|) :( :!: 8-O 8-> 8) (:|

 

Pentru a semna petitia trebuie sa va logati

Daca sunteti utilizator inregistrat va puteti loga in zona Acces

Daca nu sunteti inregistrat va puteti crea un cont aici.