Luni, 17 Iunie 2019

Opinia Opinia ta contează! Fă-o cunoscută!

stiri interne
stiri interne

Un medicament minune?!

07.12.2018 ·Scris de: in pamflet

Florin Iordache a ţinut piept cu succes asediului reprezentanţilor terfeliştilor ca să preia fizic locul în scaunul preşedintelui de la Camera Deputaţilor!
De la grămada cere vârf, telefoane capcane, şi până la ameninţări şi ţipete, inclusiv folosirea DNA-ului, Florin Iordache nu s-a clintit de pe scaunul magic! :)) Naşpa pentru ăştia cu tratamentele pentru vezică! Industria farmaceutică e în alertă încercând să afle ce a folosit respectivul de nu s-a dus nici măcar la toaletă, iar producătorii unor medicamente pentru ca Florin Iordache să le facă reclamă la produse! :lol:  Reprezentanţii noii poliţii politice şi a terfeliştilor din Camera Deputaţilor văzând că nu reuşesc să dea lovitura mult visată şi să preia inclusiv fizic conducerea Camerei Deputaţilor s-au tras deoparte şi şi-au făcut propria cameră, de la a cărei conduceri l-au detronat pe Liviu Dragnea!
Acum terfeliştii se înghesuie să plătească taxele într-un cont separat ca să-şi primească banii reprezentanţii pe care i-au ales, că doar au obţinut o mare victorie! :lol: Naşpa că până şi moaiul cotrocenist, nu şi-a întrerupt violul constituţiei ca să recunoască respectiva victorie, dar le-a transmis „puciştilor” că-i susţine şi că mai merită să mai încerce că poate bagă şi el capul în poză! Mai nasol că vine acum şi Daddy Liviu Dragnea şi aduce cu el şi pe cei care erau plecaţi cu guvernul să satisfacă stăpânul european sau prin concedii! Iar dacă Florin Iordache nu a pus pe ordinea de zi demiterea lui Daddy şi inclusiv a lui de la conducerea Camerei Deputaţilor. cu atât mai mult o să o facă Liviu Dragnea, care o să ceară şi mai abitir respectarea regulamentului de la Camera Deputaţilor unde opoziţia e plină de succesuri! Florin Iordache după ce a făcut o declaraţie politică,aşa cum a spus preşedintele terfeliştilor, Klaus Werner Iohannis, cu puţin timp în urmă, a pus-o şi în practică! Iar acest lucru i-a făcut pe cei din industria farmaceutică să-l tot bată la cap pe Florin Iordache cu fel de fel de oferte mai tentante,care îi face pe terfeliştii din parlament să spună că lupta lor nu a fost în zadar,şi măcar au reuşit să facă cel puţin un român fericit cu atât mai mult că face parte din tabăra adversă! :lol:

Daca ai gasit acest articol interesant, trimite-l si unui prieten
Friend Email
Enter your message


Despre autor:

fără ocupaţie şi realizări materiale şi profesionale,un pesimist optimist,care o duce rău bine de tot sau bine rău de tot(încă nu m-am decis),dar mă doresc un fel de ‘gigi contra’ la tot şi la toate,dar nu-mi reuşeşte prea bine nici treaba asta

Site-ul meu: http://opinia1.ro

Comentaţi

~X( ~O) x( o:) ^:)^ [-X [-O< I-) >:p >:d< >-) =P~ =D> =; =(( ;;) :wink: :twisted: :roll: :oops: :mrgreen: :lol: :idea: :hi5: :evil: :cry: :arrow: :^o :D/ :?: :-| :-x :-w :-ss :-s :-q :-o :-c :-P :-L :-D :-@ :-?? :-? :-> :-< :-$ :- :* :)>- :)) :) :(|) :( :!: 8-O 8-> 8) (:|

 

Pentru a semna petitia trebuie sa va logati

Daca sunteti utilizator inregistrat va puteti loga in zona Acces

Daca nu sunteti inregistrat va puteti crea un cont aici.