Joi, 16 Iulie 2020

Opinia Opinia ta contează! Fă-o cunoscută!

stiri interne
stiri interne

Transcendent

22.10.2013 ·Scris de: in Proza,eseu

Ușa Spiritului cel mai Înalt e deschisa pentru toata lumea.

Daca intamplator , nu știu cum, ai reușit să-i treci pragul, știi că Spiritul iți vorbește în imagini și simboluri. Acolo nu sunt numai cuvinte, sau mi bine spus sunt altfele de cuvinte. Și ,,vezi” păsari de lumină cu coroane aurii pe cap…și ,,vezi” coloane albe de marmură…și ,,vezi” apa râului dintre lumi…Eh !!! Degeaba dacă nu le stii in’elesurile profunde. Le cobori cu tine ca si cuvinte si atat.

De aceea pentru mine este esențial să înțeleg. Câtă vreme știu că nu sunt pregatit accept că nici nu trebuie să trec pragul. E vorba despre o altă cunoaștere, despre un altfel de alfabet, despre o altfel de citire…iar la această școală nu iți se va aduce cunoștinte, ci transformare. Accept deci că nu totul este pentru mine…deși ni se dă în permanență totul tuturor…primesc atât cât imi perminte nivelul de înțelegere în care ma situez. Îmi văd limitele…şi chiar încerc să le depăşesc.

Și atunci știu…pe scara aceasta nu invidiez si nu desconsider pe nimeni. Nu poți să o iei înainte nimanui…nici macar pe tine însuți nu te poti păcali că vei ocupa vreodata vreo treaptă care nu ți se cuvine de drept sa fie a ta. Faptele tale vor vorbi pentru tine.

Daca ai gasit acest articol interesant, trimite-l si unui prieten
Friend Email
Enter your message


Despre autor:

Eu, eh încă mă lupt cu eu, ne tăvălim amândoi la malul Mării din Sine.

Comentaţi

~X( ~O) x( o:) ^:)^ [-X [-O< I-) >:p >:d< >-) =P~ =D> =; =(( ;;) :wink: :twisted: :roll: :oops: :mrgreen: :lol: :idea: :hi5: :evil: :cry: :arrow: :^o :D/ :?: :-| :-x :-w :-ss :-s :-q :-o :-c :-P :-L :-D :-@ :-?? :-? :-> :-< :-$ :- :* :)>- :)) :) :(|) :( :!: 8-O 8-> 8) (:|

 

Pentru a semna petitia trebuie sa va logati

Daca sunteti utilizator inregistrat va puteti loga in zona Acces

Daca nu sunteti inregistrat va puteti crea un cont aici.