Marti, 2 Iunie 2020

Opinia Opinia ta contează! Fă-o cunoscută!

stiri interne
stiri interne

Tot spuneţi,dar nu faceţi!

27.01.2019 ·Scris de: in să râdem... de noi

Nu ştiu dacă aţi observat,  dar majoritatea celor care au un nume mai cunoscut, nu făcut prin munca proprie, dar de obicei prin munca părinţilor care au fost preţuiţi  de pensionarii de azi într-o societate care nu era liberă(de inteligenţă cu siguranţă), ies acum şi critică pesedeul rău şi corupt în frunte cu preşedintele lor, domnul Liviu Dragnea, iar pe la sfârşitul spuselor ameninţă că pleacă din ţară! Probabil că o să fie destui terfelişti băsecurişti care o sufere pe această temă, dar nu cred că trebuie să-şi facă probleme cei care au cap ca să nu le plouă direct în gât: cei care le sunt faruri călăuzitoare nu o să plece nicăieri, că nu mai găsesc atâţia prostovani care să-i admire şi să-i hrănească! :)) Dacă ajunge în Grecia Oana Pellea poate să ajungă fruntaşă într-un bordel al marinarilor disperaţi putând să treacă ca o frumuseţe printre pensionarele care trăiesc din aşa ceva! :D/ “Actriţa Oana Pellea, unul dintre cei mai implicaţi artişti în spaţiul civic, a pledat, la Convenţia Naţională PLUS, pentru o „Românie normală, educată şi cinstită”! :lol:  Oana Pellea a mărturisit că, în ultima vreme, a luat în calcul să plece din ţară.! Bineînţeles că doar în faţa celor plătiţi de noua poliţie politică, urmaşii securiştilor de ieri, adunaţi acum într-un partid propriu PLUS, ca să mănânce şi nepotul vulpii o pâine mai bună decât a terfeliştilor cel susţin! :lol:

Că acum unii şi-au făcut o meserie din a prosti pe terfelişti, mâncând acelaşi căcat, nu poţi să le faci o vină că profită de pe urma unor terfelişti care sunt liberi de inteligenţă!  :))  Acum cu cât ai mai mulţi proşti care te susţin, dar strigă mai tare, cu atât eşti mai valoros! Cu siguranţă “partenerii” şi “prietenii” noştri occidentali de abia aşteaptă nişte valori de teapa lui Oana Pellea ca să le umple lista de valori naţionale! :lol: Pentru cei care cred că găsesc o soluţie mai bună în străinătate eu nu pot decât să le spun: Go Planet! :evil: 

Daca ai gasit acest articol interesant, trimite-l si unui prieten
Friend Email
Enter your message


Despre autor:

fără ocupaţie şi realizări materiale şi profesionale,un pesimist optimist,care o duce rău bine de tot sau bine rău de tot(încă nu m-am decis),dar mă doresc un fel de ‘gigi contra’ la tot şi la toate,dar nu-mi reuşeşte prea bine nici treaba asta

Site-ul meu: http://opinia1.ro

3 comentarii la “Tot spuneţi,dar nu faceţi!”

  1. Constanta Ferentz says:

    Ducă-se.. Vrei părerea mea?.. Face paradă. Și vorba lui Jack London :,, Hump (cocoșat), lasă picioarele tatălui tău în mormânt! „—… Prietene, vrei să te bazezi pe ceva? Pe faptele tale, pe munca ta, pe ceea ce dăruiești tu societății, nu părinții tăi.

  2. Constanta: >:d< =D>

Comentaţi

~X( ~O) x( o:) ^:)^ [-X [-O< I-) >:p >:d< >-) =P~ =D> =; =(( ;;) :wink: :twisted: :roll: :oops: :mrgreen: :lol: :idea: :hi5: :evil: :cry: :arrow: :^o :D/ :?: :-| :-x :-w :-ss :-s :-q :-o :-c :-P :-L :-D :-@ :-?? :-? :-> :-< :-$ :- :* :)>- :)) :) :(|) :( :!: 8-O 8-> 8) (:|

 

Pentru a semna petitia trebuie sa va logati

Daca sunteti utilizator inregistrat va puteti loga in zona Acces

Daca nu sunteti inregistrat va puteti crea un cont aici.