Luni, 6 Iulie 2020

Opinia Opinia ta contează! Fă-o cunoscută!

stiri interne
stiri interne

Susţinătorii partidului lui Dacian Cioloş sunt de acord cu criminalii de la Club Colectiv şi îi protejează!

01.04.2018 ·Scris de: in să râdem... de noi

Miştocarii de serviciu ai sistemului au găsit repede o scuză pentru prostia şi ticăloşia lui Dacian Cioloş care o să asigure succesurile partidului pe care l-a înfiinţat: cică nu e din Videle!Aşa cum am mai scris Prostovanii după ce aduc mortul de la groapă îl şi învie! Şi pentru că sunt prostovani nu văd mai mult de lungul nasului o să le spun că mortul din articol este PSD-ul, Dacian Cioloş şi compania fiind ce a mai rămas! Eu îi contrazic pe postacii sistemului noii poliţii politice, care e disperată că reprezentanţii lor nu o să mai aibă ce să fure, şi mai scoate de la naftalină reprezentanţii mai credibili,cică, în ochii prostovanilor ce îi susţin, şi le spun că noul inventat partid prin care încearcă să mai roadă puţin caşcaval din banii ţării o să aibă succesuri pentru că îl are în rândul lui pe viitorul primar al capitalei Vlad Voiculescu care ştie cât a costat crima de la #Colectiv şi probabil şi pe cel care a comandat-o! Probabil şi prostovanii care susţin noul partid nu numai că cunosc acest lucru dar sunt şi de acord cu acest lucru! Cât despre Dacian Cioloş, ţinând cont de trecut nu pot să spun decât că după ce arată ca un zombie, acum vrea să fie şi unul!

Daca ai gasit acest articol interesant, trimite-l si unui prieten
Friend Email
Enter your message


Despre autor:

fără ocupaţie şi realizări materiale şi profesionale,un pesimist optimist,care o duce rău bine de tot sau bine rău de tot(încă nu m-am decis),dar mă doresc un fel de ‘gigi contra’ la tot şi la toate,dar nu-mi reuşeşte prea bine nici treaba asta

Site-ul meu: http://opinia1.ro

2 comentarii la “Susţinătorii partidului lui Dacian Cioloş sunt de acord cu criminalii de la Club Colectiv şi îi protejează!”

  1. Bella Swan says:

    Nu se poate mai rău? Se poate : un domn acuză toate femeile din România. Cică ar fi spioni KGB. Domnul Cioloș? Cine e de fapt?
    Felicitări pentru felul în care scrii! :-D :-D

  2. mulţumesc bella. nu cred că o să primim un răspuns. :cry: nici măcar ghinion! :lol:

Comentaţi

~X( ~O) x( o:) ^:)^ [-X [-O< I-) >:p >:d< >-) =P~ =D> =; =(( ;;) :wink: :twisted: :roll: :oops: :mrgreen: :lol: :idea: :hi5: :evil: :cry: :arrow: :^o :D/ :?: :-| :-x :-w :-ss :-s :-q :-o :-c :-P :-L :-D :-@ :-?? :-? :-> :-< :-$ :- :* :)>- :)) :) :(|) :( :!: 8-O 8-> 8) (:|

 

Pentru a semna petitia trebuie sa va logati

Daca sunteti utilizator inregistrat va puteti loga in zona Acces

Daca nu sunteti inregistrat va puteti crea un cont aici.