Joi, 16 Iulie 2020

Opinia Opinia ta contează! Fă-o cunoscută!

stiri interne
stiri interne

Surpriză!

15.03.2017 ·Scris de: in Sci-Fi, Fantasy

nava bPreşedintele se aşeză primul, iar apoi şi ceilalţi şase consilieri care-l asistau.
-Declar consiliul în şedinţă, spuse preşedintele consiliului celor trei planete, iar vorba lui sigilă camera în care se aflau toţi.
-Ce veşti aveţi de la cercetaşii noştri,întrebă acesta după scurta declaraţie de deschidere a şedinţei consiliului?
-Nu sunt prea îmbucurătoare, spuse consilierul din stânga lui. În primul rând nava cercetaşilor noştri şi-a pierdut camuflajul pentru câteva minute timp în care aceasta a putut să fie înregistrată de câţiva dintre localnici. Din fericire propaganda dusă de cumpăraţii noştri din guvernele locale are efect şi prea puţini cred că este o treabă reală la fel cu faptul că satelitul natural al Pământului a fost deja vizitat, de noi, şi că le-am interzis să se întoarcă pe el din nou, dar se pare că acest lucru nu o să mai ţină mult timp, pentru că populaţia indigenă este în permanentă creştere, şi o să fie împinsă automat să ocupe spaţiul, Luna fiind facilă în momentul posibilităţii unei călătorii mai rapide decât cea făcută cu combustibilul actual. În al doilea rând avem informaţii că pământenii sunt gata să trimită o expediţie pe a patra planetă a sistemului, Marte, lucru care o să ducă în final la descoperirea a ceea ce s-a întâmplat cu respectiva planetă, şi implicit a noastră. Pentru că acest proiect a fost lansat, avem informaţia că una din universităţile pământene este gata să producă un mijloc de călătorie bazat pe fuziunea nucleară care ar reduce durata călătoriei Pământ Marte la 30 de zile, deci o colonizare mult mai rapidă a lui Marte, precum şi descoperirea noastră, atât a urmelor de pe Marte, cât mai ales a bazelor noastre de pe Lună. Cel mai important lucru însă cred că este faptul că sistemul nostru planetar a fost descoperit, pământenii având o nouă ţintă acum.
-Da, cred că veştile nu sunt prea fericite, dar acesta este motivul pentru care ţinem aceste consilii, să găsim soluţii la posibile ameninţări la modul nostru de viaţă. Ce propuneri aveţi?
-Consider că responsabilii cu camuflarea navei noastre să fie daţi exemplu plătind cu viaţa, spuse unul dintre consilieri.
-Aceasta nu e o rezolvare a problemelor, ci un mijloc de prevenire a celor care pot să apară, dar cred că inclusiv vinovaţii sunt conştienţi de greşeala lor, iar plata cu moartea a voluntariatului la care s-au supus nu ar face decât să ducă la slăbirea coeziunii dintre noi, dar cred şi eu că e singura pedeapsă care o merită respectivii ţinând cont de pericolul la care am fost supuşi, iar acum când înţeleg că ne-a fost descoperit şi sistemul nostru solar, nu o să treacă mult când nici cumpăraţii noştri din guvernele Pământului nu o să mai poată să facă nimic altceva decât să acţioneze, lucru care ar fi contrar intereselor noastre. Deci, o să supun la vot pedepsirea prin moarte a celor care au greşit decamuflând una dintre navele noastre de observaţie şi contact, spuse preşedintele consiliului. Mă interesează, şi ar trebui să vă frământe şi pe voi creşterea populaţiei pământene, şi aş vrea să supun consiliului spre dezbatere această problemă.
-Ca soluţii pentru reducerea populaţiei pământene, spuse unul dintre consilieri, avem provocarea unui război local care să reducă populaţia, fiind soluţia cea mai facilă, pe termen scurt şi imediat, iar pe un termen lung, începând să lucrăm deja la acest lucru este omogenizarea populaţiei, distrugerea credinţelor acesteia prin încurajarea şi sprijinirea unei părţi a populaţiei împotriva celeilalte folosindu-ne chiar de valorile promovate de către aceasta, şi implementarea de cipuri pentru controlul populaţiei, cipuri pe care noi să le controlăm, iar la momentul potrivit să dăm comanda unei sinucideri masive, lucru care ne-ar lăsa o planetă curată gata să o preluăm, şi nu ar mai duce ca la pustiirea nucleară a planetei Marte pe care am ratat-o din această cauză. Din păcate pentru noi consiliul care conduce din umbră Pământul nu se mişcă la fel de repede pe cât ne-am dori, cu toată sprijinirea de către noi a omogenizării populaţiei pământene, şi distrugerea credinţei acesteia că o fiinţă atotputernică le-a dat viaţă şi are grijă de ea. Există posibilitatea ca ducerea până la capăt a acestui obiectiv să se facă prea târziu pentru a ne sluji ca avantaj, deci pentru moment e mai bine să încurajăm migraţia populaţiei pentru omogenizarea ei, şi intervenţia noastră pentru împiedicarea autodistrugerii nucleare a planetei.
-Deci, pentru şedinţa de astăzi am să propun consiliului pedepsirea celor vinovaţi că ne-au deconspirat una din navele de supraveghere, trimiterea a unor noi nave care să împiedice distrugerea nucleară a planetei, chiar cu riscul mărit de a fi descoperiţi, şi accelerarea planului nostru de implantare a cipurilor populaţiei pământene care contează, prin presarea celor care controlează trusturile media pământene pentru a induce frica, ce poate să fie combătută de un control al populaţiei, mai mărit, de exemplu prin cipare.

-Mai are cineva vreo propunere, întrebă preşedintele? În aceste condiţii supun votului propunerile mele. După numărarea votului de 7-0 în favoarea propunerilor făcute, preşedintele tastă pe un pupitru dând ordinile aferente care se împrăştiară în spaţiu urmând să fie aplicate imediat, după care ridicându-se, urmat de consilierii lui declară închiderea şedinţei actuale, părăsind ultimul sala de şedinţă nu înainte de a auzi în minte un hohot de răs!

-Ce fraieri! Au cercetat atât de mult Pământul şi nu au aflat nici până acum zicala că Cine luptă şi singur împotriva lumii întregi pentru neam, dar îl are pe Dumnezeu alături, e un învingător! Cred că până la urmă poate am greşit lăsându-i să-mi distrugă una din creaţiile Mele, dar orice rău are un bine, iar locuitorii Pământului cu toate ale lor se dovedesc o reuşită mai mare decât cei de pe Marte. O să le fac o surpriză!

Undeva în aproprierea Pământului pe o navă de veghe trei supraveghetori fură executaţi fără explicaţii pe navă, dar execuţia lor fu transmisă şi explicată pe cele trei planete locuite ale sistemului, toţi ajungând la concluzia că cei trei trebuiau să plătească cu viaţa neatenţia lor, iar pe Pământ câţiva dintre oficialii care puteau lua decizii, având acces la informaţii suferiră accidente ciudate fiind eliminaţi, lăsând loc unei încetiniri a explorării spaţiului, aşa cum şi descoperirea unui nou combustibil, care să ducă omenirea mai aproape de stele, a fost întârziată!lupta

Daca ai gasit acest articol interesant, trimite-l si unui prieten
Friend Email
Enter your message


Despre autor:

fără ocupaţie şi realizări materiale şi profesionale,un pesimist optimist,care o duce rău bine de tot sau bine rău de tot(încă nu m-am decis),dar mă doresc un fel de ‘gigi contra’ la tot şi la toate,dar nu-mi reuşeşte prea bine nici treaba asta

Site-ul meu: http://opinia1.ro

Comentaţi

~X( ~O) x( o:) ^:)^ [-X [-O< I-) >:p >:d< >-) =P~ =D> =; =(( ;;) :wink: :twisted: :roll: :oops: :mrgreen: :lol: :idea: :hi5: :evil: :cry: :arrow: :^o :D/ :?: :-| :-x :-w :-ss :-s :-q :-o :-c :-P :-L :-D :-@ :-?? :-? :-> :-< :-$ :- :* :)>- :)) :) :(|) :( :!: 8-O 8-> 8) (:|

 

Pentru a semna petitia trebuie sa va logati

Daca sunteti utilizator inregistrat va puteti loga in zona Acces

Daca nu sunteti inregistrat va puteti crea un cont aici.