Duminica, 12 Iulie 2020

Opinia Opinia ta contează! Fă-o cunoscută!

stiri interne
stiri interne

Sunt o monedă

22.06.2014 ·Scris de: in Gânduri

sunt o moneda b      Stau aici între universuri simţând lupta pe care acestea o dau. Picioarele mi se pierd în pânza subţire ce desparte întunericul de lumină. Este străpunsă de miliarde de ace pe care cele două lumi şi le aruncă una spre cealaltă, iar fiecare înţepătură îmi aduce aminte de ce sunt aici. Iubirea mea a sfidat legea, iar acum am fost trimis să-mi execut osânda veşnică, aici, între lumi, simţindu-le toată durerea luptei pe care o duc, fără să ştie că privirea mea le urmăreşte chinul. Un ac a străpuns, iar prin minusculul orificiu s-au strecurat, fraţi pentru o clipă, o cuantă de lumină şi fratele ei negru, fiecare gonind într-o direcţie opusă celuilalt. Îi privesc cum gonesc găsindu-şi fiecare sfârşitul spre care au fost trimişi, şi spre care au alergat cu bucuria datoriei împlinite. Lumina s-a topit într-o gaură neagră, iar fratele ei întunecat a sfârşit într-o explozie de lumină. Amândoi s-au reîntâlnit apoi în mine, completându-mă şi simţind durerea pe care fiecare i-a pricinuit-o celuilalt, fără să găsească motivul urii sau iubirii pe care o poartă cu ei. Vor afla într-un final după ce mă vor descoperi pe mine şi chinul meu, că eu sunt motivul luptei lor neîncetate, şi mă vor iubi şi ierta în acelaşi timp, dar gata să o ia de la capăt dacă vor avea ocazia. Atunci când pânza o să fie sfâşiată de atâtea miliarde de ace, ei se vor elibera de mine bucuroşi că au scăpat pentru a ne reîntâlni atunci când un nou orificiu va deschide cale între cele două lumi pe care picioarele mele, transformate într-o pânză subţire, le despart pentru a putea exista. Asupra tuturor voi sta eu, condamnat fiind datorită iubirii mele pentru cele două lumi, veşnic condamnate la suferinţă din cauza mea. Eonii pe care i-am sfidat cu iubirea mea au fost diabolici punându-mă să fiu martor veşnic a unei lupte nemeritate şi nedorite de cei care o poartă, doar pentru ca eu să fiu pedepsit. Ce pedeapsă mai mare decât să-i priveşti pe cei pentru care ţi-ai schimbat soarta, decât chinul acestora?! În contemplarea eonilor care au trecut peste pedeapsa mea am aflat, de la bun început, şi cum pot să scap şi eu, şi pe ei de aici. Dar atunci tot chinul lor şi al meu nu ar mai avea nici un rost. Oricum nu ar fi decât o pauză. Firea mea rebelă m-ar trimite din nou între lumină şi întuneric, şi v-aş lua şi pe voi cu mine, o simplă monedă dată la schimb cu timpul pe care l-am pierdut, împrumutat fiind deja de la iubirile mele.

Daca ai gasit acest articol interesant, trimite-l si unui prieten
Friend Email
Enter your message


Despre autor:

fără ocupaţie şi realizări materiale şi profesionale,un pesimist optimist,care o duce rău bine de tot sau bine rău de tot(încă nu m-am decis),dar mă doresc un fel de ‘gigi contra’ la tot şi la toate,dar nu-mi reuşeşte prea bine nici treaba asta

Site-ul meu: http://opinia1.ro

5 comentarii la “Sunt o monedă”

  1. Ești o monedă de colecție, monedă cu care-mi cumpăr bucuria de a te citi.

  2. Constanța Ferentz 13 says:

    Superbă poveste. Ca și cum fantasticul ar putea deveni real, ca și cum timpul s-ar scurge printr-o fantă, și universul ar fi perpetuu!

  3. Rebeca Valentine says:

    Superb articol! Felicitări!.. O scriere Sci-fiction care ar putea fi adevărată! Cred cu tărie că unii oameni sunt la fel cu profeții, ca și cum cineva ți-ar fi povestit toate astea, sau tu însuți, dintr-o viața anterioară, sau viitoare ți-ai fi trimis gândurile peste timp! Foarte frumos!!

Comentaţi

~X( ~O) x( o:) ^:)^ [-X [-O< I-) >:p >:d< >-) =P~ =D> =; =(( ;;) :wink: :twisted: :roll: :oops: :mrgreen: :lol: :idea: :hi5: :evil: :cry: :arrow: :^o :D/ :?: :-| :-x :-w :-ss :-s :-q :-o :-c :-P :-L :-D :-@ :-?? :-? :-> :-< :-$ :- :* :)>- :)) :) :(|) :( :!: 8-O 8-> 8) (:|

 

Pentru a semna petitia trebuie sa va logati

Daca sunteti utilizator inregistrat va puteti loga in zona Acces

Daca nu sunteti inregistrat va puteti crea un cont aici.