Luni, 20 Mai 2019

Opinia Opinia ta contează! Fă-o cunoscută!

stiri interne
stiri interne

Sisif numele tău e Kovesi!

14.02.2019 ·Scris de: in pamflet

Mulţi cred că locotenent-colonelul Laura Codruţa Kovesi plânge pentru că acuzarea adusă ieri o să o împiedice să devină procurorul general al noului Reich! :-ss Nimic mai fals nu puteau să scoată cei care s-au opus statului mafiot creat de securistul kgb-ist, Traian Băsescu, ca să-şi apere pielea şi furăciunile, stat a cărui justiţie o făcea binomul Kovesi-Coldea, ajutat şi de ciracii terfelişti, liberi de inteligenţă, şi din sistemul de justiţie, şi din afara lui, şi din ţară, şi din afara ei, şi al cărei piesă de prim rang era şi amintita! Locotent-colonelul Laura Codruţa Kovesi nu a alergat niciodată după funcţii şi onoruri, lucru demonstrat de prezenţa ei în sufrageria „interesului naţional”,precum şi de aducerea lui Nicolae Popa din Indonezia(probabil una din faptele care a dus la punerea sub acuzare a zeiţei dreptăţii băsecuriste, ca urmare a plângerii penale făcută respectivei de Sebastian Ghiţă). Stăpânii noştri din zombiul uniunea europeană i-au dat destule semnale că ea o să fie procurorul noului reich, că nu-şi face probleme cu treaba asta, mai mult acuzarea adusă ajutându-o să se victimizeze şi să-i dea un avantaj în plus, mai ales că „prietenii” şi „partenerii” noştri din mortăciunea uniunea europeană, ne-au dorit întotdeauna binele nostru pentru ei, aşa cum se vede cu ochiul liber de cei care gândesc singuri sau nu sunt plătiţi să facă contrariul, ori nu sunt încă tot proşti şi cred că tot ce li se vinde că este libertate! Locotenent-colonelul Laura Codruţa Kovesi este supărată că după peste zece ani cât a fost la conducerea unei părţi a sistemului, poliţia şi procurorii încă nu ştiu  că un dosar penal nu se face cu dovezi adevărate, şi în nici un caz nu te duci să dai o citaţie prin care să fii chemat la întâlnirea cu procurorul! Oricum, dar nu înainte ca să scapi ceva informaţii din dosar să aibă timp şi ăia din presa ajutătoare timp să încropească ceva ca să distrugă imaginea celui vizat!Să munceşti atât de mult ca să-ţi înveţi urmaşii cum se face treaba, iar aceştia să nu înveţe nimic! :evil: Noroc cu Merkel şi Macron şi mortăciunea UE că-i mai dau o şansă mult mai mare de această dată şi o să-i înveţe pe toţi cum se face o treabă cum trebuie, mai ales că şi-a luat şi nişte pastile de Imodium ca să nu fie stricată la stomac că nu dă bine la stăpâni! :)) Sisif şi-a schimbat obiectul muncii, iar acum se numeşte Kovesi! :lol: Faptul că transformarea l-a făcut şi mitoman pe Sisif  e nesemnificativ atunci când împingi la deal bolovanul anticorupţiei, nu numai din România, ci se pare că din toată uniunea europeană! :))

 

www.nessy.ro

Daca ai gasit acest articol interesant, trimite-l si unui prieten
Friend Email
Enter your message

Un comentariu la “Sisif numele tău e Kovesi!”

  1. Constanța Ferentz says:

    Nu știu ce să spun.. Crezi că ceea ce întâmplă, corupția de exemplu : are vreo legătură cu procurorii?.. Dacă da, atunci cine și de ce susține un procuror idiot și care va închide ochii la ce ar trebui ținuți deschiși, și îi deschide la fleacuri care nu interesează pe nimeni?.. O porcărie..

Comentaţi

~X( ~O) x( o:) ^:)^ [-X [-O< I-) >:p >:d< >-) =P~ =D> =; =(( ;;) :wink: :twisted: :roll: :oops: :mrgreen: :lol: :idea: :hi5: :evil: :cry: :arrow: :^o :D/ :?: :-| :-x :-w :-ss :-s :-q :-o :-c :-P :-L :-D :-@ :-?? :-? :-> :-< :-$ :- :* :)>- :)) :) :(|) :( :!: 8-O 8-> 8) (:|

 

Pentru a semna petitia trebuie sa va logati

Daca sunteti utilizator inregistrat va puteti loga in zona Acces

Daca nu sunteti inregistrat va puteti crea un cont aici.