Duminica, 22 Iulie 2018

Opinia Opinia ta contează! Fă-o cunoscută!

stiri interne
stiri interne

Şi dacă mâncăm mămăligă şi suntem mai buni!

05.08.2017 ·Scris de: in să râdem... de noi

Neavând ce face pierd timpul văzând cum se chinuiesc în mare parte urmaşii unora care nu au avut ca ţară decât şaua cailor, să ne convingă că noi suntem mămăligari. Personal găsesc că mămăliga, rezultat al mălaiului de porumb fiert este foarte bună şi gustuoasă, şi e una dintre mâncărurile mele preferate, aşa că cel puţin pe mine nu mă atinge jignirea asta care cică ne-o aduc ei. Din păcate pentru unii dintre noi am observat că aceştia se asimilează mămăligarilor, dar doar ca să-şi jignească conaţionalii. Pentru prostovanii ambelor tabere, dar în special pentru urmaşii hunilor o să aduc aminte tuturor că dacii au mâncat grâu şi brânză, şi au băut vin, cu mult timp înainte de a învăţa strămoşii lor că pot să facă şi alcool din laptele de iapă, cu care să se îmbete şi să viseze şi altceva decât stepele înverzite ale Mongoliei. Din păcate pentru noi, mulţi dintre înaintaşii noştri şi-au pus persoana înaintea neamului, drept pentru care luăm acum lecţii de la unii care au nevoie de hârtii pentru a-şi respecta cuvântul. Cum se aproprie comemorarea bătăliilor de la Mărăşti, Mărăseşti şi Oituz, cred că pe 6 august, o să le transmit tuturor care ne mai zic mămăligari, că la data aceea chiar dacă porumbul şi cartoful ajunseseră în Europa, i-am bătut pe nemţi pentru că ne hrăneam cu grâu, brânză şi beam vin, în timp ce producţia de porumb şi cartofi era intermediată de evreii acelor timpuri nemţilor şi austro-ungarilor, pe care i-am caftit o dată, şi o mai putem face din nou, iar lucru acesta îi sperie cel mai mult, şi de aia latră peste tot crezând că dacă ne jignesc ne-au înfrânt. Uneori chiar dacă nu muşcă e bine să-i mai dai una peste bot câinelui care latră, să mai tacă, să nu-ţi strice auzul.Acum eu îi înţeleg pe stăpânii sclaveţilor care se manifestă în general on-line că sunt speriaţi de noi că i-am bătut cândva şi o mai putem face din nou, şi că acum ar fi şi mai ruşinos ţinând cont că ne hrănim şi cu mămăligă, dar nu trebuie să dispere că nu mai facem aceeaşi greşeală de două ori, iar când ne vom porni le vom arăta ce înseamnă şi democraţia, şi cuvântul dat, din păcate pentru ei nu o să fim liberi de inteligenţă aşa cum vor stăpânii lor să fim! Cât de ruşinos o să fie pentru toţi occidentalii democraţi să o muşte de la nişte mămăligari, mai ales că mai erau o dată să facă acelaşi lucru. Ghinionul nostru a fost că întotdeauna am avut cozile de topor care au făcut jocurile celor care le-au montat pe bani buni, iar acum tot ele ţipă că suntem datori, în loc să se bucure că stăpânii lor sunt mai aproape de a ne desfiinţa şi ca neam, că ţară nu mai suntem decât cu numele! Nu vă mai auto-numiţi mămăligari că nu v-aţi născut în America, ci în vechea Dacie!

Daca ai gasit acest articol interesant, trimite-l si unui prieten
Friend Email
Enter your message


Despre autor:

fără ocupaţie şi realizări materiale şi profesionale,un pesimist optimist,care o duce rău bine de tot sau bine rău de tot(încă nu m-am decis),dar mă doresc un fel de ‘gigi contra’ la tot şi la toate,dar nu-mi reuşeşte prea bine nici treaba asta

Site-ul meu: http://opinia1.ro

2 comentarii la “Şi dacă mâncăm mămăligă şi suntem mai buni!”

  1. român neaoș says:

    Ce e cu romglezul LIBERI DE INTELIGENȚĂ din textul dvs ? Nu realizați că este absolut impropriu limbii române, mai ales în asemenea context? Vorbiți românește!
    În rest, mă bucur de dragostea de țară care vă animă.

  2. de unde până unde romgleză? [-X când e în cea mai curată română pe care o ştiu. cum toţi se laudă că democraţia le-a adus libertate, încerc, se pare în zadar, să le arăt ce libertate au :lol: în rest mulţumesc de apreciere,dar din păcate sunt doar un ipocrit care latră,dar nu muşcă. asta până nu o să-mi dea unul la propriu peste bot să-mi închidă gura! :cry: :))

Comentaţi

~X( ~O) x( o:) ^:)^ [-X [-O< I-) >:p >:d< >-) =P~ =D> =; =(( ;;) :wink: :twisted: :roll: :oops: :mrgreen: :lol: :idea: :hi5: :evil: :cry: :arrow: :^o :D/ :?: :-| :-x :-w :-ss :-s :-q :-o :-c :-P :-L :-D :-@ :-?? :-? :-> :-< :-$ :- :* :)>- :)) :) :(|) :( :!: 8-O 8-> 8) (:|

 

Pentru a semna petitia trebuie sa va logati

Daca sunteti utilizator inregistrat va puteti loga in zona Acces

Daca nu sunteti inregistrat va puteti crea un cont aici.