Vineri, 7 August 2020

Opinia Opinia ta contează! Fă-o cunoscută!

stiri interne
stiri interne

Seara cu zambete

25.10.2013 ·Scris de: in Gânduri

Ca si cum seara ar fi venit razand sau, macar cu un cosulet de flori vesele in mana, orice gand rau se topi intr-un zambet care imi incalzi sufletul ,in pofida vantului rece , stranit brusc prin pomi. O zi obositoare, in care nu totul a iesit foarte bine, multumirea unei promisiuni tinuta la limita si nu la cotele dorite, o conversatie uluitoare cu o persoana neasemuita, rasul alergand singur in jurul meu dupa terminarea acesteia si intelegerea atitudinii reale au fost coordonatele unei zile cu bune si cu rele dar dincolo de toate, absolut incredibila de la un moment dat. S-a asezat o liniste usoara si blanda prin suflet, asa cum demult nu am mai simtit. O liniste ca o apa curgand agale si tihnit in matca ei fireasca , intr-o zi cuminte si insorita. O bucurie blanda care a asezat pansament de gand bun peste rani din zilele trecute , sau chiar mai demult.
Am invaluit intr-o haina de matase si catifea fiecare gand care fugisea mai inainte nauc prin colturi intunecate..Am asezat fir cu fir toate sperantele in forma unui cuib fermecat in care fiecare zi si fiecare noapte sa adaste in tihna.
Astept visul frumos al unei nopti noi si stiu ca voi adormi cu zambete in coltul ochilor, cu linistea rar gasita in toate ungherele sufletului in timpul dinainte.

Daca ai gasit acest articol interesant, trimite-l si unui prieten
Friend Email
Enter your message


Despre autor:

Data nasterii-01.06.1962
Absolventa a facultatii de filologie
Act.anterioare.-educatie,presa,organizari evenimente

3 comentarii la “Seara cu zambete”

  1. Optimism maxim si fericirea de a trai si trece peste obstacolele existentiale, alegand sa ne amintim sa conteze doar ce e bun in viata!… Bravo!!!

  2. Cosmin Ionut says:

    În viaţa trebuie sa treci si peste bune si peste rele

Comentaţi

~X( ~O) x( o:) ^:)^ [-X [-O< I-) >:p >:d< >-) =P~ =D> =; =(( ;;) :wink: :twisted: :roll: :oops: :mrgreen: :lol: :idea: :hi5: :evil: :cry: :arrow: :^o :D/ :?: :-| :-x :-w :-ss :-s :-q :-o :-c :-P :-L :-D :-@ :-?? :-? :-> :-< :-$ :- :* :)>- :)) :) :(|) :( :!: 8-O 8-> 8) (:|

 

Pentru a semna petitia trebuie sa va logati

Daca sunteti utilizator inregistrat va puteti loga in zona Acces

Daca nu sunteti inregistrat va puteti crea un cont aici.