Vineri, 18 Septembrie 2020

Opinia Opinia ta contează! Fă-o cunoscută!

stiri interne
stiri interne

Să scoatem România de la secret!

07.10.2013 ·Scris de: in Petitii

              Secretul este metoda prin care se guvernează România. Cu toate că se laudă că sunt aleşi uninominal nici unul dintre parlamentari nu poate spune că reprezintă pe cetăţenii care i-au trimis în fotoliile din parlament. Ei nu sunt în parlament pentru a reprezenta partidul, ci cetăţeanul, dar cum poate să ştie acesta cum este reprezentat şi dacă dorinţele lui sunt respectate de parlamentarul reprezentant al colegiului din care face parte dacă voturile din parlament sunt secrete. Pentru a îndepărta acest neajuns trebuie să le cerem tuturor parlamentarilor, indiferent de culoarea lor să voteze numai la vedere şi să-şi elimine din comportament gândirea de infractor care se ascunde în spatele mulţimii pentru a-şi pierde urma, exact cum procedează toţi infractorii. Un vot deschis la vedere ar elimina şi scenele penibile din parlament, dar mai ales am afla toţi cum gândesc şi ce urmăresc toţi cei care toacă bani frumoşi din buzunarul fiecăruia. Trebuie să le aducem la cunoştinţă dorinţa noastră pentru a vedea cum votează toate legile. Aşa am putea şti şi dacă îi vom realege data viitoare şi cointeresa în a afla dorinţele alegătorilor. Pentru aceasta vă rog şi vă îndemn să semnaţi această petiţie adresată parlamentului prin care să cerem eliminarea votului secret din parlament!

Daca ai gasit acest articol interesant, trimite-l si unui prieten
Friend Email
Enter your message


Despre autor:

fără ocupaţie şi realizări materiale şi profesionale,un pesimist optimist,care o duce rău bine de tot sau bine rău de tot(încă nu m-am decis),dar mă doresc un fel de ‘gigi contra’ la tot şi la toate,dar nu-mi reuşeşte prea bine nici treaba asta

Site-ul meu: http://opinia1.ro Va rugam sa semnati petitia.
2 semnaturiSemnati

10 comentarii la “Să scoatem România de la secret!”

 1. Eh, nu ar mai trebui să fie un secret, că Romînia nu este guvernată, pentru că adeştia ce se numesc : pre;edinte, parlament, guvern…sunt doar nişte unelete în mâna piraţilor.

 2. eu cred ca nici asta nu ar ajuta prea mult. tot ce vor ei fac. de exemplu de ce nu a luat nimeni in considerare vocea poporului care a votat pentru un numar de aprox 100 de parlamentari? chiar din contra numarul lor nu s-a diminuat ci s-a dublat, cel putin.

 3. atunci erau afectati in mod direct imediat toti,asa ar fi mai putin si in timp poate ca unii dintre ei ar avea interes sa o sustina daca li se face cunoscuta dorinta noastra.

 4. nu se poate face ca exista frauda la vot

 5. asta cam asa e

 6. asta cam asa e nu avem ce face

 7. Florin - Sorin Militaru says:

  mai repede ne unim cu Republica Moldova :))

 8. Florin - Sorin Militaru says:

  categoric asa este mary

 9. prafu se alege de tara asta cu asa conducere

 10. =D>

Comentaţi

~X( ~O) x( o:) ^:)^ [-X [-O< I-) >:p >:d< >-) =P~ =D> =; =(( ;;) :wink: :twisted: :roll: :oops: :mrgreen: :lol: :idea: :hi5: :evil: :cry: :arrow: :^o :D/ :?: :-| :-x :-w :-ss :-s :-q :-o :-c :-P :-L :-D :-@ :-?? :-? :-> :-< :-$ :- :* :)>- :)) :) :(|) :( :!: 8-O 8-> 8) (:|

 

Pentru a semna petitia trebuie sa va logati

Daca sunteti utilizator inregistrat va puteti loga in zona Acces

Daca nu sunteti inregistrat va puteti crea un cont aici.