Sambata, 29 Februarie 2020

Opinia Opinia ta contează! Fă-o cunoscută!

stiri interne
stiri interne

PSD-ALDE vor în opoziţie, o să le reuşească!

22.01.2018 ·Scris de: in Opinii politice

Ultima găselniţă a poliţiei politice ce a construit statul mafiot al securistului kgb-ist Traian Băsescu este promovarea ideei că un jandarm a lovit pe unul din prostovanii care au fost scoşi în stradă de cei care fac un ban grămadă ca să distrugă ce a mai rămas din România. Fără să facă dovada că a fost o adunare autorizată, toţi liberii de inteligenţă de pe reţelele sociale sunt foarte revoltaţi că un jandarm l-a pocnit pe ( un probabil susţinător al fostei securităţi) atunci când turma liberilor de inteligenţă a rupt gardul instalat de jandarmerie ca să-i apere tot pe ei că prostovanii de la putere nu apără legea ei fiind primii care o încalcă! De partea alianţei laşe care încalcă legea sunt unii care spun că adunătura liberilor de inteligenţă politică a fost un mare fâs. Dacă e să ne luăm după numărul celor care au ieşit să apere noua poliţie politică sunt de acord. Eu cred însă că a fost o victorie a statului paralel(prostovanii pot să-l mai caute, ca să afle care este, în frunte cu Mihai Tudose şi moaiul de la Cotroceni), mitingul ducând de fapt la demonstraţia că majoritatea parlamentară, nu ştie cum să facă pentru ca să nu mai câştige alegerile viitoare drept pentru care nu numai că nu respectă legea, dar îi apără şi pe cei care o încalcă! Nu cred că vreunul dintre prostovanii de serviciu care sunt atât de revoltaţi că un moşneag fără minte, care sigur a aplaudat fosta securitate, a fost lovit cu mâna de un jandarm, a fost la fel de revoltat când jandarmii scoşi de securistul kgb-ist Traian Băsescu au rupt piciorul unui tânăr care protesta împotriva statului mafiot, pe care-l construise şi tocmai cel finanţase cu 20 de miliarde de euro), stat pe care prostovanii îl apără acum, cu recipientul gazelor lacrimogene lansate de jandarmi. PSD-ALDE să continue să apere statul mafiot şi să dea facilităţi în majoritate celor care îl susţin(călătorii gratuite  cu trenul la studenţi) şi cu siguranţă aceeaşi alianţă o să iasă câştigătoare la următoarele alegeri! Se mai adaugă un motiv pentru care PSD-ALDE o să piardă alegerile viitoare cu siguranţă. Puterea se spune că o au ei, dar nu prea cred că o să-i apuce alegerile majoritari în parlament, că nu o să-i mai apere nici jandarmii! Nu pot să spun decât BRAVO jandarmului, şi să-mi reiau obiceiul de a-mi anula votul, nu că ar conta acesta prea mult, iar alianţei , că sunt pe drumul cel bun ca să treacă în opoziţie!

Daca ai gasit acest articol interesant, trimite-l si unui prieten
Friend Email
Enter your message


Despre autor:

fără ocupaţie şi realizări materiale şi profesionale,un pesimist optimist,care o duce rău bine de tot sau bine rău de tot(încă nu m-am decis),dar mă doresc un fel de ‘gigi contra’ la tot şi la toate,dar nu-mi reuşeşte prea bine nici treaba asta

Site-ul meu: http://opinia1.ro

4 comentarii la “PSD-ALDE vor în opoziţie, o să le reuşească!”

  1. statul mafiot? ia uite aici https://youtu.be/QDWKkuLZwd8

  2. atenţie că nu se acceptă link-uri în comentarii! ~X(

  3. Constanța Ferentz says:

    Interesant articolul. Ce cred? Că toate prostiile astea cu jandarmul care a lovit un manifestant sunt praf în ochi. În Turcia, în Grecia, ba chiar în Marea Britanie sunt ciocniri dure între manifestanți și apărătorii ordinii publice, și nu se face atâta caz pe violența poliției sau a jandarmeriei..

  4. Ion Creata says:

    Demonstratia a fost indelung mediatizata si „sustinuta” ca fiind spontana. La un spectacol pe un teren ales (stadion, sala de spectacole, parcare hipermarket, etc.) se stabileste o limita a zonei admisa spontanilor participanti. Daca o persoana depaseste limita admisa prin violenta fara a astepta marirea spatiului de participare nu face decat sa „forteze” prin violenta noua varianta care se pregateste. In rest sunt speculatii, persoanele direct implicate au voie sa-si recunoasca propria „spontenaitate”, si partile sunt obligate sa se impace fara a premedita alte spontenaitati. Ne trebuie liniste si iertare, cu iubire de neam ne putem cinsti eroii care au marcat sa existe Romania Anului Jubiliar 100 !!!

Comentaţi

~X( ~O) x( o:) ^:)^ [-X [-O< I-) >:p >:d< >-) =P~ =D> =; =(( ;;) :wink: :twisted: :roll: :oops: :mrgreen: :lol: :idea: :hi5: :evil: :cry: :arrow: :^o :D/ :?: :-| :-x :-w :-ss :-s :-q :-o :-c :-P :-L :-D :-@ :-?? :-? :-> :-< :-$ :- :* :)>- :)) :) :(|) :( :!: 8-O 8-> 8) (:|

 

Pentru a semna petitia trebuie sa va logati

Daca sunteti utilizator inregistrat va puteti loga in zona Acces

Daca nu sunteti inregistrat va puteti crea un cont aici.