Miercuri, 3 Iunie 2020

Opinia Opinia ta contează! Fă-o cunoscută!

stiri interne
stiri interne

Procese Verbale intocmite ilegal

30.10.2013 ·Scris de: in Testimoniale

Aduc la cunostinta tuturor celor care citesc acest articol cateva elemente pe care trebuie sa le verifice atunci cand va sunt intocmite procese verbale, tocmai pentru a nu pati exact ca mine. Acum cateva zile am aflat de la SPIT ca pe numele meu exista o amenda neplatita, din multe drumuri si multa rabdare am descoperit ca este vorba de un PV intocmit de un comisar sef al politiei de frontiera din care nu am inteles mai nimic avand in vedere ca e scris cu un specimen rar de heroglife, dar surprinderea mea a fost mare atunci cand am vazut ca la rubrica desemnata semnaturii mele era tot scrisul respectivului organ de politie care nu a stiut sa’mi imite semnatura si a scris in sictir un ‘Alex’. Dupa o vizita la avocat am aflat ca il pot contesta si il pot anula, dar ca sa pot sa iau si alte masuri in ceea ce’l priveste pe agentul constator trebuie sa ma scobesc in buzunare de o suma cuprinsa intre 1500 si 3000 lei…aici sunt incluse taxele de judecata si testul prin care se dovedeste daca este semnatura mea sa nu….dar tot la sfatul avocatului….m’am lasat pagubas. Azi merg sa’mi achit amenda…si sa inchid ochii la faptul ca un agent constator mi’a falsificat semnatura ceea ce e o fapta penala dar nu pot sa fac nimic pentru ca el reprezinta o institutie a statului pe care nu o poti invinge in instanta. Verificati mereu pe un PV ceea ce este scris la rubrica destinata contravenientului si scrieti acolo absolut toate doleantele!!!! Traim in tara in care nu poti da in judecata politia de frontiera decat daca ai foarte multi bani si foarte multa rabdare. Chiar sunt curios daca sunt si alte cazuri asemanatoare cu al meu.

Daca ai gasit acest articol interesant, trimite-l si unui prieten
Friend Email
Enter your message

5 comentarii la “Procese Verbale intocmite ilegal”

  1. nu sunt avocat,dar cred ca daca faceti o plangere penala pentru fals in inscrisuri oficiale toate cheltuielile pentru a demonstra veridicitatea semnaturii vor fi preluate de ancheta.trebuie sa aveti o copie dupa procesul verbal,intrebati-l pe avocat catre cine trebuie facuta plangerea,dar daca nu stiti la sectia de politie de pe raza locuintei e cel mai simplu.pentru recuperarea banilor trebuie intr-adevar o cheltuiala, dar daca se demonstreaza falsul dureaza mai putin. succes!

  2. PAUL CHESCU PAUL CHESCU says:

    Genul acesta de situatie se numeste „penetrare”…o suportam de mult timp!…

  3. codin500 says:

    politia este genul de cea mai corupta structura din ministerul de interne, ne confruntam cu cadre de politie slab pregatite

  4. Anamaria says:

    Si eu am avut o intamplare nefericita de genul si am apelat la Directia Judeteana Anticoruptie pentru a rezolva situatia. Consider ca trebuie sa mai curatam tara de oameni care incearca sa ne traga pe „sfoara”.

Comentaţi

~X( ~O) x( o:) ^:)^ [-X [-O< I-) >:p >:d< >-) =P~ =D> =; =(( ;;) :wink: :twisted: :roll: :oops: :mrgreen: :lol: :idea: :hi5: :evil: :cry: :arrow: :^o :D/ :?: :-| :-x :-w :-ss :-s :-q :-o :-c :-P :-L :-D :-@ :-?? :-? :-> :-< :-$ :- :* :)>- :)) :) :(|) :( :!: 8-O 8-> 8) (:|

 

Pentru a semna petitia trebuie sa va logati

Daca sunteti utilizator inregistrat va puteti loga in zona Acces

Daca nu sunteti inregistrat va puteti crea un cont aici.