Miercuri, 20 Iunie 2018

Opinia Opinia ta contează! Fă-o cunoscută!

stiri interne
stiri interne

Povestea unei povesti de doi bani (partea a II-a)

01.09.2013 ·Scris de: in Literatura

Desi trecuse binisor de cincizeci de ani si de gabaritul celor saptezeci de kilograme admise pentru inaltimea ei,Greta era o femeie inca frumoasa. Avea in ochi un aer usor senzual si,in plus, atitudinea o facea sa para mai inalta si mai distinsa decat era in realitate. Iubirea tarzie pentru Leon ii dadea un aer nou,stergand chiar oboseala si plictiseala de pe chipul ei,destul de comun,altfel.
Trezindu-se cu mintea incetosata , din fotoliul in care atipise cu jumatate de ora inainte se duse glont sa isi faca un ceai.Nu suporta cafeaua ,nu mai bause din noaptea nuntii.Amintirea acestui amanunt ii aduse o grimasa pe chip.Viata ei de familie era atat de plata si marunta,incat prefera sa puna stavila gandurilor.
In acelasi moment telefonul o readuse la realitate. Vocea lui Leon ii aduse bujori inj obraji .Imediat dupa incheierea conversatiei,se precipita in dormitorul micut .Dupa o evaluare rapida a continutului sifonierului ,imbraca o rochie gri eleganta. Un puf de parfum ,o privire grabita in oglinda din hol si iesi pe usa.
Dupa a doua treapta aluneca brusc pe scara intunecoasa.Si tot atunci isi aduse aminte visul,in timp ce se gandi cu groaza ca nici slitul rochiei si nici ciorapii nu vor rezista caderii.

Daca ai gasit acest articol interesant, trimite-l si unui prieten
Friend Email
Enter your message


Despre autor:

Data nasterii-01.06.1962
Absolventa a facultatii de filologie
Act.anterioare.-educatie,presa,organizari evenimente

Un comentariu la “Povestea unei povesti de doi bani (partea a II-a)”

Comentaţi

~X( ~O) x( o:) ^:)^ [-X [-O< I-) >:p >:d< >-) =P~ =D> =; =(( ;;) :wink: :twisted: :roll: :oops: :mrgreen: :lol: :idea: :hi5: :evil: :cry: :arrow: :^o :D/ :?: :-| :-x :-w :-ss :-s :-q :-o :-c :-P :-L :-D :-@ :-?? :-? :-> :-< :-$ :- :* :)>- :)) :) :(|) :( :!: 8-O 8-> 8) (:|

 

Pentru a semna petitia trebuie sa va logati

Daca sunteti utilizator inregistrat va puteti loga in zona Acces

Daca nu sunteti inregistrat va puteti crea un cont aici.