Joi, 16 Iulie 2020

Opinia Opinia ta contează! Fă-o cunoscută!

stiri interne
stiri interne

POVESTE DE IUBIRE

19.03.2016 ·Scris de: in Proza,eseu

poveste de iubire  Aceasta este frumoasa poveste de dragoste a doi tineri frumoși Ioana și Claudiu

Într-o seară friguroasă de februarie s-au întâlnit ei doi, ea o fata simplă plină de vise, el un golan petrecăreț. La început a vrut doar o aventură de la ea dar fata l-a cucerit din prima seară, au fost împreuna la un restaurant aflat în orașul ei au povestit vrute și nevrute până târziu în noapte. Din cauză că era foarte târziu el nu a mai avut cu ce să plece acasă, și nici nu a vrut așa că a rămas la ea.
-Să ști că bunica mea este foarte severă și nu permite nimănui să doarmă la mine…. o să facem o șmecherie eu intru pe ușă iar tu vei intra pe geam.
-Glumești?? Cum să intru pe geam! La ce etaj stai?
-Stau la casă.
-Bine, hai să mergem!
Ea stătea cu bunica ei, mama era plecată în Italia la muncă, bunica era foarte severă cu ea nu o lăsa să plece foarte des de acasă, nu ii permitea să doarmă nimeni la ea sau să aibă prieten care să vină la ea. Cu toate astea Fata făcea ce vroia îi plăcea să fie înconjurată de prieteni să simtă ce e iubirea adevărată, să aibă o viața normală ca orice alt adolescent de seama ei.
O dată ajunși acasă la ea au făcut exact cum au plănuit, ea a intrat ușor pe ușa să nu fie auzită că a ajuns așa târziu, a intrat la ea în cameră a încuiat ușa și a deschis geamul pentru a intra el. Acum ea timidă el îndrăzneț a început să o sărute, să o mângâie pe fața coborând spre gât, spre piept. Foarte emoționată, tremura…
-Vrei să mă opresc? spuse el,
-Nu..
-Atunci de ce tremuri?
-Tu mă faci să tremur ….
O atingea cum nimeni nu o mai făcuse până atunci, i-au rămas întipărite în minte parfumul lui, atingerile, vorbele a fost ceva ce nu mai trăise până acum. Noaptea a trecut așa de repede alături de el, spre dimineață au adormit îmbrățișați se simțea în siguranță în brațele lui așa cum nu mai simțise de mult, parcă plutea și toate amintirile dureroase erau duse departe.
Când s-au trezit, el a trebuit să plece acasă dar de data asta, spre deosebire de alte dăți nu a plecat singur a luat-o și pe ea. Pentru ea a fost o dovadă de iubire, nimeni nu o mai luase acasă pentru a-i prezenta familia iar el a făcuto imediat a doua zi.
-Și… cum sunt ai tăi?
– Mama este acasă are grija de Alex, fratele meu, iar tata lucrează pe tir. El nu este acum acasă.
-Nu o să zică nimic că vi cu mine ?
-Nu, abia așteaptă mama să aduc o fată acasă.
Nu stăteau departe unul de celălalt, la câteva orașe distanță. În autobuz stătea lipită de umărul lui, el o ținea de mână și o mai săruta din când în când.
Stătea într-o comună frumoasă plină de oameni gospodari, avea o familie iubitoare, călduroasă gata oricând să îți fie alături.
Seara au mâncat împreună ca o frumoasă familie , era atât de fericită nimeni nu îi putea șterge zâmbetul. Noaptea fiind nevoiți să doarmă cu fratele lui în cameră au dormit îmbrățișați toată noaptea.
Dimineața el a trebuit să plece la muncă, ea a crezut că va trebui să plece cu el dar nu a fost așa.
– Eu vin cu tine?
-Unde să vi cu mine?
-La muncă, sau mă duc acasă.
Auzind discuția mama acestuia îi spune:
-Unde să te duci cu el? Acolo este frig, stai aici cu mine până vine el.
– Rămâi la mine.Ne vedem diseară
Neștiind ce să facă toată ziua s-a pus să facă curat prin dulapul lui apoi a stat la povești cu mama acestuia. Seara când s-a întors de la muncă a luat-o în brațe și i-a spus că i-a fost dor de ea.
Astfel trece prima săptămână … el la muncă, ea îl așteaptă acasă împreună cu cu mama lui.

Daca ai gasit acest articol interesant, trimite-l si unui prieten
Friend Email
Enter your message


Despre autor:

Sunt o fire sociabilă, îmi plac călătoriile, îmi doresc o familie mare și unită. Pentru relaxare îmi place să desenez să pictez in general sa creez lucruri frumoase.

Site-ul meu: http://bumbacirina90

Comentaţi

~X( ~O) x( o:) ^:)^ [-X [-O< I-) >:p >:d< >-) =P~ =D> =; =(( ;;) :wink: :twisted: :roll: :oops: :mrgreen: :lol: :idea: :hi5: :evil: :cry: :arrow: :^o :D/ :?: :-| :-x :-w :-ss :-s :-q :-o :-c :-P :-L :-D :-@ :-?? :-? :-> :-< :-$ :- :* :)>- :)) :) :(|) :( :!: 8-O 8-> 8) (:|

 

Pentru a semna petitia trebuie sa va logati

Daca sunteti utilizator inregistrat va puteti loga in zona Acces

Daca nu sunteti inregistrat va puteti crea un cont aici.