Sambata, 4 Iulie 2020

Opinia Opinia ta contează! Fă-o cunoscută!

stiri interne
stiri interne

POVESTE DE IUBIRE 2

21.03.2016 ·Scris de: in Proza,eseu

Povestea lor continuă, se făcuse deja primăvară era prin mai urma să vină ziua de Paști. Într-o zi de marți s-au trezit de dimineață și au plecat să se plimbe pe malul mării. El era un pasionat de motociclete, avea câteva acasă la el, așa că s-au urcat pe una dintre ele și au plecat.
Ei îi placea așa de mult să se plimbe cu el , aproape că zburau pe stradă.
-Unde mergem?
-Într-un loc frumos, o să vezi.
Avea așa de multă încredere în el încât l-ar fi urmat orbește oriunde fără a ezita un moment, asta pentru că în primele luni au fost nedespărțiți aflase și mama ei, putea veni cu el acasă bunica ei nemaiputând spune nimic.
Ajunși pe plajă a duso într-un loc pustiu dar atât de frumos, în apă se vedea o epavă, pe care scria TE IUBESC!!!
-Nu am scris eu asta dar este ceea ce simpt pentru tine!
-Și eu te iubesc foarte mult, nu vreau să ne despărțim nici o dată.
-Promit că o să am grijă de tine mereu, nu te voi părăsi nici o dată.
S-au plimbat vreo câteva ore pe malul mării au scris cu scoici pe nisip data când au fost acolo și au facut o fotografie să o aibe ca amintire.Ziua s-a desfașurat frumos după ce au ajuns acasă au început să se pregătească pentru ziua de Paști.
Aveau să aivă cea mai frumoasă surpriză. Mama ei venea în țată pentru a petrece sărbătoarea cu ei.
Au vopsit oua, au pregătit friptură, cozonac, numai bunătăți… Sâmbătă seara s-au dus însoțiți de niște prieteni la biserică la Înviere, au luat lumină au trecut pe la el pe acasă de au lăsat lumina apo au plecat să se distreze într-un club.
Spre dimineață ea este sunată de mama ei care îi spune că a ajuns acasă și ca o să vină la Claudiu cănd se va trezi. Era așa de bucuroasă nu îi venea să creadă că va avea lângă ea persoanele cele mai importante, de mult nu mai petrecuse sărbatorile alături de ea.
Au ajuns acasă aproape de răsărit, nu s-au mai pus să doarmă au pregătit totul pentru masa de Paști împreună cu bunica lui care era o persoană caldă,blandă și foarte înțeleaptă. Abea aștepta să vină mama ei era atât de fericită… au fost împreună să o ia din stație, el imbrăcat frumos i-a facut o bună impresie mamei ei.
Au mâncat împreună și au povestit până seara târziu. Ea a plecat împreună cu mama ei acasă, era prima noapte când nu dormeau împreumă, pentru ea a fost ceva ce lipsea vroia să stea și cu mama ei dar și cu el.
La câteva zile au început să facă curat în casă, el a venit cu niște prieteni de au văruit și au ajutat la curățenie, mama ei era foarte încanată de el și l-a rugat să rămană peste noapte acolo.
Ea fiind la liceu nu știa că o să aibă parte de o surpriză când s-a întors l-a gasit acolo a rămas foarte impresionată de decizia mamei sale, îi era rușine dar era și foarte bucuroasă. Au domit noapte împreună, dimineață el a plecat la muncă iar ea la liceu.

Daca ai gasit acest articol interesant, trimite-l si unui prieten
Friend Email
Enter your message


Despre autor:

Sunt o fire sociabilă, îmi plac călătoriile, îmi doresc o familie mare și unită. Pentru relaxare îmi place să desenez să pictez in general sa creez lucruri frumoase.

Site-ul meu: http://bumbacirina90

Comentaţi

~X( ~O) x( o:) ^:)^ [-X [-O< I-) >:p >:d< >-) =P~ =D> =; =(( ;;) :wink: :twisted: :roll: :oops: :mrgreen: :lol: :idea: :hi5: :evil: :cry: :arrow: :^o :D/ :?: :-| :-x :-w :-ss :-s :-q :-o :-c :-P :-L :-D :-@ :-?? :-? :-> :-< :-$ :- :* :)>- :)) :) :(|) :( :!: 8-O 8-> 8) (:|

 

Pentru a semna petitia trebuie sa va logati

Daca sunteti utilizator inregistrat va puteti loga in zona Acces

Daca nu sunteti inregistrat va puteti crea un cont aici.