Duminica, 7 Iunie 2020

Opinia Opinia ta contează! Fă-o cunoscută!

stiri interne
stiri interne

Paulo Coelho – La raul Piedra am sezut si am plans

05.11.2013 ·Scris de: in Carti

           La raul Piedra am sezut si am plans este un roman incantator, cu o naratiune poetica si transcendenta care reflecta toate tainele dragostei si ale vietii. In toate povestile de dragoste exista intotdeauna ceva care ne apropie de eternitate si de esenta vietii, pentru ca povestile de dragoste contin toate tainele lumii. Ce se intampla insa atunci cand timiditatea impiedica o dragoste adolescentina sa infloreasca? Si ce se intampla cand, unsprezece ani mai tarziu, destinul ii reuneste pe indragostiti? Intre timp, pe ea viata a invatat-o sa fie puternica si sa-si ascunda sentimentele. Iar el a devenit un chipes indrumator spiritual – cu reputatia ca poate infaptui miracole – care a ales religia ca refugiu fata de conflictele sale interioare. Impreuna, ei fac o calatorie care la inceput este plina de greutati, sentimentele de vinovatie si resentimentele iesind la suprafata dupa atatia ani. Dar langa raul Piedra, intr-un satuc din Pirineii francezi, stau de vorba despre marile intrebari ale vietii si reconsidera relatia speciala dintre ei.

Daca ai gasit acest articol interesant, trimite-l si unui prieten
Friend Email
Enter your message

Un comentariu la “Paulo Coelho – La raul Piedra am sezut si am plans”

  1. alinabodnariuc alinabodnariuc says:

    Am citit cartea pe nerasuflate. E extraordinara. O recomand tutror.
    Imi place in mod special modul in care Paolo Coehlo nareaza din punctul de vedere al unei femei. E de apreciat acest lucru!

Comentaţi

~X( ~O) x( o:) ^:)^ [-X [-O< I-) >:p >:d< >-) =P~ =D> =; =(( ;;) :wink: :twisted: :roll: :oops: :mrgreen: :lol: :idea: :hi5: :evil: :cry: :arrow: :^o :D/ :?: :-| :-x :-w :-ss :-s :-q :-o :-c :-P :-L :-D :-@ :-?? :-? :-> :-< :-$ :- :* :)>- :)) :) :(|) :( :!: 8-O 8-> 8) (:|

 

Pentru a semna petitia trebuie sa va logati

Daca sunteti utilizator inregistrat va puteti loga in zona Acces

Daca nu sunteti inregistrat va puteti crea un cont aici.