Sambata, 6 Iunie 2020

Opinia Opinia ta contează! Fă-o cunoscută!

stiri interne
stiri interne

Pascal Bruckner

06.11.2013 ·Scris de: in Carti

             Romanul imbina povestile a doua personaje, prezentate chiar de acestea. Povestea secundara, cea a psihiatrei Mathilde Ayaky ofera deschiderea perfecta pentru istorisirea principala a cartii si revine in atentia cititorului de cateva ori pe parcursul cartii, pentru ca in final sa il si incheie. Mathilde devine ascultatorul aventurii lui Benjamin Tholon, personajul principal al cartii. Benjamin ii nareaza o istorie tenebroasa, o drama prin care a trecut in urma cu mai mult de un an. Ramasi inzapeziti intr-o zona salbatica, Benjamin si iubita sa, Helene cauta ajutor la o casa izolata, unde sunt primiti pana la urma de stapanii casei si de majordomul acestora. Lucrurile evolueaza intr-o directie dezastruoasa si astfel Benjamin afla de un complot al gazdelor sale impotriva femeilor uluitor de frumoase, pe care le sechestrau intr-o izolare totala timp de aproximativ doi ani, pana cand frumusetea acestora se ofilea, iar sanatatea mintala a tinerelor era grav destabilizata. Prins in jocul celor trei gazde, Benjamin se vede nevoit sa isi ajute asupritorii in schimbul eliberarii logodnicei sale, iar finalul este unul destul de neasteptat, dar care lasa totusi loc interpretarilor.

Daca ai gasit acest articol interesant, trimite-l si unui prieten
Friend Email
Enter your message

3 comentarii la “Pascal Bruckner”

  1. www.opinia1.ro www.opinia1.ro says:

    Pentru ca sedintele secrete ale comisiei parca nu erau de-ajuns de secrete, iar intalnirile de taina dintre liderii politici au dat si ele masura transparentei decizionale in cazul Rosia Montana, aseara Jandarmeria a inceput legitimarea si intimidarea participantilor la protestul de pe trotuarul de vizavi de parlament.

    Conform carei legi, pentru ce fapte, cu ce urmari… nu ne-au putut lamuri domnii jandarmi. Recomandam Jandarmeriei Romane sa investeasca mai mult in instruirea efectivelor de jandarmi cu care vin la intimidare, caci cele din dotare sunt cam nepregatite!

  2. cred că aţi greşit articolul la care aţi făcut acest comentariu dl.-dna. http://www.opinia1

  3. este vorba despre romanul „Hotii de frumusete”. Imi cer scuze ca am uitat sa-l mentionez in titlu

Comentaţi

~X( ~O) x( o:) ^:)^ [-X [-O< I-) >:p >:d< >-) =P~ =D> =; =(( ;;) :wink: :twisted: :roll: :oops: :mrgreen: :lol: :idea: :hi5: :evil: :cry: :arrow: :^o :D/ :?: :-| :-x :-w :-ss :-s :-q :-o :-c :-P :-L :-D :-@ :-?? :-? :-> :-< :-$ :- :* :)>- :)) :) :(|) :( :!: 8-O 8-> 8) (:|

 

Pentru a semna petitia trebuie sa va logati

Daca sunteti utilizator inregistrat va puteti loga in zona Acces

Daca nu sunteti inregistrat va puteti crea un cont aici.