Duminica, 19 Ianuarie 2020

Opinia Opinia ta contează! Fă-o cunoscută!

stiri interne
stiri interne

Ordonanţă de urgenţă

25.02.2015 ·Scris de: in Politice, Satire

ordonanta urgenta      In temeiul art.115 alin. (4) din Constitutia Romaniei, republicata, Guvernul Romaniei adopta prezenta ordonanta de urgenta.

Art. 1. – In urma rapoartelor primite de la Serviciul Roman de Informatii s-a constatat ca cei aproape 6 milioane de pensionari din Romania detin (fara a fi trecute in declaratiile de avere) cantitati mari de metale pretioase (aur,argint),pietre pretioaseetc , si se sustrag de 20 de ani de la contributia lor in domeniul energiei (gaze,etc) aducand grave prejudicii bugetului de stat. S-a estimat ca aceste averi nedeclarate al pensionarilor reprezinta cam 80% din economia subterana, producand statului roman pagube anuale estimate la 65 miliarde de euro.
Art 2 – Prezenta Ordonanta a Guvernului se va aplica astfel :

Incepand cu data de 1 iunie 2015, toti pensionarii din Romania vor avea obligativitatea sa depuna pana la data de 30 iunie declaratiile de avere, pentru a fi impozitate toate bunurile stipulate la Art. 1 , dupa cum urmeaza :
Aurul din gura
Argintul din par
Pietrele de la rinichi
Plumbul din picioare
Fierul din incheieturi
Zaharul din sange
Gazele emanate pe ascuns, intrucat s-a constat ca pensionarii au un urias potential energetic, neutilizat pana acum,si reprezinta o solutie ideala pentru reducerea importului de gaze din Rusia, aducand mari economii la bugetul tarii.La gaze se vor aplica acciza in cuantum de 2,5 euro/mc de productie, estimata de catre specialistii Guvernului pe baza de teste si masuratori individuale foarte exacte.

Semnat

Guvernul Romaniei

Noi chiar plătim!

Daca ai gasit acest articol interesant, trimite-l si unui prieten
Friend Email
Enter your message


Despre autor:

Eu, eh încă mă lupt cu eu, ne tăvălim amândoi la malul Mării din Sine.

4 comentarii la “Ordonanţă de urgenţă”

  1. sunteţi demult pe acest site ca să ştiţi că în articole indiferent de conţinutul acestora trebuie folosite diacriticele. chiar vlad ţepeş să nu arate măcar atâta respect pentru limba ce o vorbeşte? :cry:

  2. Eh, eu todeuna le folosesc, ordonanţa aceasta am luat-o direct de la guvern,
    ponaţi-vă cu altcineva pe tema asta. :)

  3. bine, v-am iertat de data asta! :-D

  4. Interesant articol !

Comentaţi

~X( ~O) x( o:) ^:)^ [-X [-O< I-) >:p >:d< >-) =P~ =D> =; =(( ;;) :wink: :twisted: :roll: :oops: :mrgreen: :lol: :idea: :hi5: :evil: :cry: :arrow: :^o :D/ :?: :-| :-x :-w :-ss :-s :-q :-o :-c :-P :-L :-D :-@ :-?? :-? :-> :-< :-$ :- :* :)>- :)) :) :(|) :( :!: 8-O 8-> 8) (:|

 

Pentru a semna petitia trebuie sa va logati

Daca sunteti utilizator inregistrat va puteti loga in zona Acces

Daca nu sunteti inregistrat va puteti crea un cont aici.