Marti, 2 Iunie 2020

Opinia Opinia ta contează! Fă-o cunoscută!

stiri interne
stiri interne

NU JUDECAȚI GREȘIT

17.03.2016 ·Scris de: in Gânduri

Într-o gară, o tînără aștepta trenul își cumpără un pachet de biscuiți și se pune liniștită pe o bancă așteptînd trenul. Scoate o carte din geantă și citește pentru a trece timpul mai repede. La un moment s-a întors să ia un biscuit din pachet și spre surprinderea ei la mica distanță se afla un domn care citea un ziar, care fără să îi ceară permisiunea a început să ia din pachetul de biscuiți, cu toate că s-a simțit indignată politețea a împiedicat-o să îi reproșeze ceva. Au mîncat împreună pînă la ultimul biscuit, nemulțumită tînăra nu credea că bărbatul îi va lua chiar și ultimul biscuit dar acesta îl ia îl rupe în două și îi oferă și tinerei jumate. Nervoasă se ridică și pleaca pe o altă bancă, a deschis geanta sa pună cartea înăuntru și…. spre surprinderea ei a văzut în geantă pachetul de biscuiți cumpărat de ea. Vizibil rușinată și-a dat seama că ea era cea care mîncase din pachetul bărbatului și nu invers iar acesta a împărțit cu ea pachetul plin de bunătate pînă la ultima bucățică fără să fie indignat, superior sau furios.
MORALA acestei mici povestioare este cea de a nu judeca alte persoane înainte de a cunoaște bine situația, de a privi cu atenție în jurul nostru, de a oferi fără să așteptăm nimic în schimb, să nu regretăm că am dat ceva cuiva.

Daca ai gasit acest articol interesant, trimite-l si unui prieten
Friend Email
Enter your message


Despre autor:

Sunt o fire sociabilă, îmi plac călătoriile, îmi doresc o familie mare și unită. Pentru relaxare îmi place să desenez să pictez in general sa creez lucruri frumoase.

Site-ul meu: http://bumbacirina90

9 comentarii la “NU JUDECAȚI GREȘIT”

 1. am întâlnit „gândurile” dvs. în alte două povestiri asemănătoare cu mult înainte de a le gândi dvs. nu încurajăm plagiatul,avem încredere că utilizatorii site-ului pot să fie originali şi oneşti. riscaţi ca să vi se şteargă contul! :-D

 2. Valy mariniuc Valy mariniuc says:

  să înțeleg ca trebuie articolele trebuiesc în totalitate compuse de noi

 3. cred că reiese clar acest lucru din instruţiuni şi termenii şi condiţiile de înscriere pe site. :-D

 4. BogdanB says:

  Mda. Plagiat sau nu mie mi a placut povestioara :))

 5. >:d<

 6. de retinut morala! :)

 7. daniela says:

  avem si optiunea „adunate de pe net” corect sefu?

 8. roxana92 says:

  =D> :-x

Comentaţi

~X( ~O) x( o:) ^:)^ [-X [-O< I-) >:p >:d< >-) =P~ =D> =; =(( ;;) :wink: :twisted: :roll: :oops: :mrgreen: :lol: :idea: :hi5: :evil: :cry: :arrow: :^o :D/ :?: :-| :-x :-w :-ss :-s :-q :-o :-c :-P :-L :-D :-@ :-?? :-? :-> :-< :-$ :- :* :)>- :)) :) :(|) :( :!: 8-O 8-> 8) (:|

 

Pentru a semna petitia trebuie sa va logati

Daca sunteti utilizator inregistrat va puteti loga in zona Acces

Daca nu sunteti inregistrat va puteti crea un cont aici.