Sambata, 4 Iulie 2020

Opinia Opinia ta contează! Fă-o cunoscută!

stiri interne
stiri interne

Nici Radio Erevan nu a putut să răspundă!

01.04.2019 ·Scris de: in Faza zilei, să râdem... de noi

După ieşirea de astăzi a nazistului de la Cotroceni am avut din nou confirmare la cât de inteligent este! :lol: Am întrebat Radio Erevan: dacă nazistul de la Cotroceni,preşedintele terfeliştilor şi băsecuriştilor e atât de inteligent că în loc să iasă din căcatul în care s-a băgat singur, se bagă şi mai mult, neştiind ce întrebare să pună la referendumul pe care tot el l-a convocat crezând că o să facă din căcat bici, iar terfeliştii ce-l susţin o să reuşească să ajungă mai mulţi în parlamentul mortăciunii UE,atunci cât de inteligenţi sunt cei care-l susţin şi l-au votat? :))

Radio Erevan nu aputut să răspundă, dar a specificat că o să cerceteze printre susţinătorii şi votanţii nazistului,Klaus Werner Iohannis, şi o să-şi mărească scala de măsurare a inteligenţei pentru că nu a mai întâlnit şi măsurat niciodată o asemenea adunare de inteligenţi! :lol: Radio Erevan a mai specificat că şi testele pentru măsurarea IQ trebuie schimbate! :lol:

 

Cea mai mare greşeală a PSD ar fi să nu-i aprobe lărgirea prostiei în parlament şi să nu-i aprobe noul eşec! :lol:

Daca ai gasit acest articol interesant, trimite-l si unui prieten
Friend Email
Enter your message

Comentaţi

~X( ~O) x( o:) ^:)^ [-X [-O< I-) >:p >:d< >-) =P~ =D> =; =(( ;;) :wink: :twisted: :roll: :oops: :mrgreen: :lol: :idea: :hi5: :evil: :cry: :arrow: :^o :D/ :?: :-| :-x :-w :-ss :-s :-q :-o :-c :-P :-L :-D :-@ :-?? :-? :-> :-< :-$ :- :* :)>- :)) :) :(|) :( :!: 8-O 8-> 8) (:|

 

Pentru a semna petitia trebuie sa va logati

Daca sunteti utilizator inregistrat va puteti loga in zona Acces

Daca nu sunteti inregistrat va puteti crea un cont aici.