Miercuri, 23 Mai 2018

Opinia Opinia ta contează! Fă-o cunoscută!

stiri interne
stiri interne

Ne-a fost interzisă Luna?

28.10.2014 ·Scris de: in Conspiratii

the shard      Luna, satelitul natural al Pământului, pentru noi, se pare că este, conform cu unele teorii un avanpost al unor civilizaţii extraterestre sau a fost vizitată de către acestea. Oameni pasionaţi de elucidarea unor evenimente care nu pot fi explicate sau pur şi simplu care se folosesc de faptul că omul este fascinat de mistere, folosind acest lucru ca mijloc de existenţă, au scos la suprafaţă dovezi care susţin acest lucru. Aceste dovezi au apărut şi în trecut şi apar şi în zilele noastre. Poate că aceste dovezi pot fi puse sub semnul întrebării în primul rând pentru că cei mai mulţi dintre cei care le furnizează sunt oameni care pot fi catalogaţi că vor să vadă ceea ce caută cu orice preţ, iar interpretările lor nu sunt obiective. Chiar şi aşa, dacă 1% din ceea ce circulă pe piaţă este adevărat, atunci nu putem trage decât concluzia că extratereştrii nu mai trebuie căutaţi aşa cum oficialităţile ne spun că o fac, ei sunt deja aici. Iată câteva întrebări – dovezi dezvăluite de cei care caută răspunsuri. Ca pregătire pentru aşa zisa prima punere de picior omenesc pe Lună, NASA a finanţat cercetări cu privire la luminile de pe Lună documentate încă din epoca elisabetană. Cercetarea a fost făcută publică sub titlul de document are to 77 care cuprinde aproape 600 de evenimente produse între anii 1540 şi 1967:
-1671 astronomul francez Jean-Dominique CASSINI relatează că a observat o „scoică albă” care plana peste suprafaţa Lunii.
-17 mai 1787 doi astronomi au observat fulgere pe Lună, întrebându-se dacă este o dovadă că Luna are atmosferă
-cu o lună înaintea lor, Sir Frederich William Herschel, cel care a descoperit planeta Uranus,a înregistrat acelaşi lucru.
-în februarie 1877 au fost observate aproape 200 de lumini pe Lună.
-în 1915 s-a observat pentru o perioadă de o oră o dungă luminoasă.
-în aprilie 1915 a fost observată o rază de lumină în interiorul unui crater
-în 1882 lângă platoul Aristotel s-au observat misterioase umbre adiţional la luminile observate.
-13 septembrie 1959 astronomii nu au putut fotografia suprafaţa lunară din cauza unei pete negre care a acoperit-o.
-11 septembrie 1967 astronomii canadieni au raportat un nor negru cu o tentă violetă deasupra Mării Tranquility, exact zona aleasă de NASA pentru aterizarea misiunii Apollo în 1969.
-1965 NASA a lansat o operaţiune de strângere de date din toată lumea cu scopul de a strânge date cu privire la luminile care apar pe Lună, dar şi cu privire la structuri care pot fi considerate ca artificiale:-1953 s-a raportat un „pod” de 19000 m peste craterul Crisium, originea lui fiind speculată ca fiind rezultatul activităţii vulcanice, dar prezentatorul Patrick Moore(a prezentat cea mai lungă emisiune tv”The sky at night”) şi astronomul britanic H.P.Wilkins au declarat că a apărut de niciunde. Tot ca pregătire a misiunii de aterizare pe Lună NASA a trimis sonda Orbiter 3 să observe suprafaţa Lunii. Astfel a fost observată o structură înaltă situată în craterul Ukert, ca un stâlp. O altă structură misterioasă numită The Tower, şi care se presupune că ar avea o înălţime de câţiva km, a fost observată tot de Orbiter 3. După studierea fotografiilor luate de Orbiter 3 şi înaintaşul lui Orbiter 2, George H. Leonard a publicat cartea Somebody Else Is On The Moon, în fotografiile din carte fiind date publicităţii fotografii care prezintă urme de pe solul lunar pe care autorul le declară ca fiind făcute de extratereştrii.
-în zilele noastre astronomii din Japonia au surprins sfere luminoase zburând deasupra Lunii, chiar şi în filmele oficiale ale NASA acestea pot fi văzute.
-doi foşti specialişti NASA au dezvăluit în anii 1970 că astronauţii au raportat controlului misiunii că au văzut nave extraterestre în timpul misiunii pe Lună:-în 1976, Otto Binder, a acuzat NASA că a cenzurat transmisiunile astronauţilor din misiunile Apollo, spunând că a auzit cum astronauţii au declarat că văd imense nave spaţiale în mijlocul Sea of Tranquility, locul ales pentru aselenizare -în 1978 un alt angajat, MauriceChatelain NASA a publicat o carte(Our Cosmic Ancestors) în care a spus că nave extraterestre au planat la suprafaţa Lunii chiar înainte de aselenizare, aterizând şi aliniindu-se ca să urmărească operaţiunile oamenilor.
-în discuţii particulare Neil Armstrong a recunoscut prezenţa navelor extraterestre.
-din ceea ce s-a „scăpat” pe piaţă de către oficiali, aceştia se referă la Lună ca o bază extraterestră pe care o numesc Luna, aceasta fiind de fapt o mină din care „prietenii” noştri îndepărtaţi îşi extrag materia de care au nevoie. Mai mult, oficialii cred că toate „sferele” care sunt zărite sunt de fapt sonde trimise să observe evoluţia civilizaţiei noastre, aceste „sfere” fiind pomenite şi în textele antice indiene şi în inscripţiile amerindiene. Călugării tibetani, Lama, spun că au intrat în contact cu aceşti extratereştrii, susţinând că aceştia le-au dat informaţia că există o mare civilizaţie galactică alcătuită din mai multe civilizaţii numite Devas, foarte avansate din punct de vedere tehnologic, stăpânind şi telepatia, şi care au intervenit de multe ori în mersul evoluţiei noastre, distrugând civilizaţii atunci când s-au simţit ameninţaţi sau din alte motive. Teorii ale conspiraţiei susţin că marile puteri ale Pământului au fost contactate de aceşti extratereştri, şi avertizaţi să renunţe la programele spaţiale de cercetare a Lunii pentru moment, astfel vom suferi consecinţe neplăcute,acesta fiind motivul principal pentru care nu ne-am mai întors pe Lună, dacă am ajuns cândva pe ea. Poate aceste câteva succinte informaţii ar trebui să ne facă să privim Luna cu alţi ochi, acum când ştim că ea se uită la noi ca la nişte animale ţinute sub observaţie şi control.

Imaginea are dimensiunile 468x60

Daca ai gasit acest articol interesant, trimite-l si unui prieten
Friend Email
Enter your message


Despre autor:

fără ocupaţie şi realizări materiale şi profesionale,un pesimist optimist,care o duce rău bine de tot sau bine rău de tot(încă nu m-am decis),dar mă doresc un fel de ‘gigi contra’ la tot şi la toate,dar nu-mi reuşeşte prea bine nici treaba asta

Site-ul meu: http://opinia1.ro

2 comentarii la “Ne-a fost interzisă Luna?”

  1. clau79 clau79 says:

    pentru mine, Luna este un astru care a trezit inspiratie atator creatori si mai sunt multi care viseaza seara, sub clar de luna…de ce nu? =((

  2. Constanța Ferentz 13 says:

    Știu ce spui. Am citit și eu multe declarații ale astronauților, care au mărturisit că le-a fost imposibil sa treacă pe partea din care luna nu este vizibilă de pe pământ. Sunt multe teorii, fiecare are o dovadă că luna nu e doar un simplu satelit natural al Terrei. Unii cred că în partea nevăzută este populată deja de o civilizație foarte înaintată cu tehnologia.

Comentaţi

~X( ~O) x( o:) ^:)^ [-X [-O< I-) >:p >:d< >-) =P~ =D> =; =(( ;;) :wink: :twisted: :roll: :oops: :mrgreen: :lol: :idea: :hi5: :evil: :cry: :arrow: :^o :D/ :?: :-| :-x :-w :-ss :-s :-q :-o :-c :-P :-L :-D :-@ :-?? :-? :-> :-< :-$ :- :* :)>- :)) :) :(|) :( :!: 8-O 8-> 8) (:|

 

Pentru a semna petitia trebuie sa va logati

Daca sunteti utilizator inregistrat va puteti loga in zona Acces

Daca nu sunteti inregistrat va puteti crea un cont aici.