Vineri, 18 Septembrie 2020

Opinia Opinia ta contează! Fă-o cunoscută!

stiri interne
stiri interne

Nasterea

15.06.2015 ·Scris de: in Despre familie

Nasterea este cea mai complexa experienta…cea mai dureroasa dar si recompensata pe masura.Se zice ca mama se naste odată cu copilul!Am inteles abia după ce am născut,ca într-un fel m-am născut si eu odată cu fetita mea.Cea mai dulce experienta si trăiesc zi de zi doar datorita ei!

Daca ai gasit acest articol interesant, trimite-l si unui prieten
Friend Email
Enter your message


Despre autor:

Destinul nu este scris ci ti-l creezi singur.Punct.

11 comentarii la “Nasterea”

 1. interesant ar fi dacă aţi trata subiectul din punctul de vedere al tatălui. la fel de interesant ar fi să vă argumentaţi şi crezul dvs. despre destin.cel puţin eu nu sunt de acord cu punctul dvs. categoric! :-D

 2. gabrielaraluca says:

  Nasterea din punctul de vedere al tatălui nu isi are rostul…el nu trece prin ce trecem noi,el nu simte ceea ce simtim noi,el este doar tata si atât :):):)

 3. gabrielaraluca says:

  Si in legătură cu ceea ce cred eu despre destin e o părere libera si nu trebuie sa mi-o impartaseasca nimeni…e strict părerea mea si atat:):):)

 4. fizic cu siguranţă tatăl nu trece prin aceeaşi experienţă, dar nu cred că se reduce totul la partea fizică. nu de altceva,dar atunci momentul concepţiei copilului nu s-ar diferenţia cu nimic de împerecherea animalelor!

 5. gabrielaraluca says:

  E vorba doar de nastere….conceptia este altceva…la nastere,cel puțin la nasterea fiicei noastre el nu a participat…nu pentru ca nu ar fi vrut,ci pentru ca nu i s-a permis….deci nu îl pot include la trăirea si experienta mea legata de nastere…

 6. QQQMIKE QQQMIKE says:

  Copilul este un dar, şi ar trebui să fie fructul dragostei, cu dragoste şi în invăţămintele Lui Dumnezeu să fie crecut ca să nu involuze în maimuţele ce se bălăbănesc în zilele noastre.

 7. gabrielaraluca says:

  :):):):):)Amuzant comentariul tău

 8. alexandra.elena says:

  Asa este. Un copil este singurul lucru care te implineste ca femeie. Cat despre tata, eu cred ca traieste aceleasi emotii ca si mama si ii imparte si durerea chiar daca nu fizic. El e constient ca e greu sa aduci pe lume un ghem de 3800g.

 9. Anamaria says:

  Cunosc sentimentul…e divin

 10. Nasterea ….wow…se merita toata durerea din lume cand sti ca mai tarziu vei tine o scumpete de copil langa tine

 11. roxana92 says:

  sa dai nastere unui ingeras e cel mai minunat moment! :-x

Comentaţi

~X( ~O) x( o:) ^:)^ [-X [-O< I-) >:p >:d< >-) =P~ =D> =; =(( ;;) :wink: :twisted: :roll: :oops: :mrgreen: :lol: :idea: :hi5: :evil: :cry: :arrow: :^o :D/ :?: :-| :-x :-w :-ss :-s :-q :-o :-c :-P :-L :-D :-@ :-?? :-? :-> :-< :-$ :- :* :)>- :)) :) :(|) :( :!: 8-O 8-> 8) (:|

 

Pentru a semna petitia trebuie sa va logati

Daca sunteti utilizator inregistrat va puteti loga in zona Acces

Daca nu sunteti inregistrat va puteti crea un cont aici.