Sambata, 26 Mai 2018

Opinia Opinia ta contează! Fă-o cunoscută!

stiri interne
stiri interne

Moromete S-O Roșit la față !!!

18.02.2017 ·Scris de: in Opinii politice

Liviu Dragnea s-o roșit la față, i s-a făcut frică că nu mai are mustață.

dragnea-tariceanu-iohannisBietul Moromete ar fi trebuit să știe, s-o simtă sau să întrebe pe alții mai luminați ca el. Era clar că reușind să câștige alegerile, o mare parte dintre români, înțeleseră cam despre ce este vorba în România. Numai că Moromete al nostru nu s-a bazat pe nimic, adică să spunem pe carisma și pe bărbăția lui, și n-a avut inteligența să-și găsească aliați puternici în lume dacă nu în Europa.
A plecat șovăitor și cu spaimă în bocanci și fără un plan pe lungă durată. Într-adevăr Ordonanța 13 era obligatorie, era Salvarea în a reuși să-i de un șut în băsănăul tovarășii Kurveși și sistemului securist. Dacă ar fi avut alpiniști valoroși, tari și nu fricoși, și dacă el nu ar fi avut atâtea ezitări, poate că ar fi reușit. Dar stupoare, și prostie, Moromete s-a speriat și a a dat, spre ușurarea dușmanilor, cu piciorul la ordonanță, și așa a intrat în rahat, acolo de unde mustața, și ea zburlită i se mai vede.

Poate că dacă, spun eu de pe margine, ar fi mers mai întâi cu măsurile bune pentru populație și ar fi pregătit mai bine versantul „Ordonanța” ar fi reușit.
Dar, dragul de Moromete nu a învățat nici de la predecesorul său Ponta, de fapt cât de sinistru și nemernic mod i-au tras-o slugile lui Soroș prietenului Ponta. N-a învățat nimic, și a spus că nu răspunde la nici un atac, neghiobul spunea că construiește casa…
Soroș a folosit același procedeu simplu, și anume să se bazeze pe emoție, pe emoția de grup din rândul babuinilor, emoție bine întreținută de subalternii de la Securitate.
La Bamboo cu toată prezența lui Joshannis planul nu a reușit, dar de aici Moromete ar fi trebuit, el și ceilalți, și să-i spună că e groasă, și că Securitatea i-a poruncit lui Mutu să vorbească și să se implice.
Modul și comunicarea cu populația a Ordonanței Nr. 13 a fost un eșec. Și nu numai d-l ministru a fost vinovat, care aproape și-a depășit limita, ci Moromete și ceata lui de zugravi, care ar fi trebuit să iasă la luptă chiar cu mistriile, dacă nu reușeau cu altceva, dar să iasă și să nu arate alegătorilor…că se cacă pe ei de frică, scuzați expresia.
Un alt lucru ce vreau să-l amintesc este faptul că era clar că Secutitatea lui Soroș, și nu a României, pe care o mai păzește doar Credința în Ortodoxie, și asta nu este deloc puțin, culegeau date și la momentul acela au realizat, și nici nu era greu, gradul de nemulțumire și încordare a populației, știau că sunt foarte mulți ce nu se prezentaseră la vot, și s-a folosit de dirijarea acestui val. Ghinion….Dragnea bocănea în continuare la casă, și-și mai băga și câte un cui în talpă.
Ce este dramatic, ce este dramatic dragii mei babuini, ce unii chiar nu ai aveți scuza că sunteți tineri și frumoși, este că Soroș v-a ghicit nemulțumirea adâncă din voi, nemulțumire față de FSN și în general de viața de zi cu zi. A creat o bomboană de mentă pe care i-a dat-o slugii Iohannis care a adminstrat-o puietului de babuini și nu numai. Și Ghinion…a reușit !!!

Moromete !!! Încă nu s-a terminat. Poate reușești să-ți învingi frica ! Nu te teme  !!!

Daca ai gasit acest articol interesant, trimite-l si unui prieten
Friend Email
Enter your message


Despre autor:

Eu, eh încă mă lupt cu eu, ne tăvălim amândoi la malul Mării din Sine.

Comentaţi

~X( ~O) x( o:) ^:)^ [-X [-O< I-) >:p >:d< >-) =P~ =D> =; =(( ;;) :wink: :twisted: :roll: :oops: :mrgreen: :lol: :idea: :hi5: :evil: :cry: :arrow: :^o :D/ :?: :-| :-x :-w :-ss :-s :-q :-o :-c :-P :-L :-D :-@ :-?? :-? :-> :-< :-$ :- :* :)>- :)) :) :(|) :( :!: 8-O 8-> 8) (:|

 

Pentru a semna petitia trebuie sa va logati

Daca sunteti utilizator inregistrat va puteti loga in zona Acces

Daca nu sunteti inregistrat va puteti crea un cont aici.