Miercuri, 20 Iunie 2018

Opinia Opinia ta contează! Fă-o cunoscută!

stiri interne
stiri interne

Lulutza până şi susţinătorii te cred vinovată!

09.07.2017 ·Scris de: in Opinii

KOVESI DEMISIADemocraţii liberi de inteligenţă  au început să manifesteze cică în apărarea justiţiei din democraţia prostovanilor, drept pentru care în aceste momente în Bucureşti, capitala României, pentru cei care încă mai cred că Budapesta e capitala României, se desfăşoară un marş care cică o să se termine în faţa sediului DNA unde participanţii îşi vor manifesta susţinerea pentru locotenent-colonelul Laura Codruţa Kovesi, care spun ei ne apără de hoţi. În aceste condiţii cât de potrivit este mesajul scris pe un carton cu textul LUSTRAŢIE?

LUSTRÁȚIE (‹ fr.s. f. 1. Rit roman de purificare, având ca scop eliberarea de influențele rele asupra unor oameni, a unui spațiu locuit sau cultivat. Se desfășoară ca procesiune însoțită de rugăciuni și litanii, urmată de o jertfă. ♦ (În mod curent) Purificare. 2. P. ext. (După 1989, în unele state din Europa de Est) Perioadă (între 5 și 7 ani) în care unui fost demnitar comunist cu funcții importante de stat sau în aparatul represiv i se interzice accesul la unele funcții în stat.

 Cei din DNA trebuie purificaţi de păcatul furtului şi a minciunii? Sau doar manifestanţii sunt doar proşti şi îşi apără ceea ce ei cred că este justiţie? În locul tău Lulutza n-aş ieşi afară că poate te sacrifică chiar susţinătorii ca să purifice DNA-ul!
Daca ai gasit acest articol interesant, trimite-l si unui prieten
Friend Email
Enter your message


Despre autor:

fără ocupaţie şi realizări materiale şi profesionale,un pesimist optimist,care o duce rău bine de tot sau bine rău de tot(încă nu m-am decis),dar mă doresc un fel de ‘gigi contra’ la tot şi la toate,dar nu-mi reuşeşte prea bine nici treaba asta

Site-ul meu: http://opinia1.ro

4 comentarii la “Lulutza până şi susţinătorii te cred vinovată!”

  1. ce articol de cacat ,,ca cei de la antena 3, cine sunteti jegurilor,, :-@

  2. nae nu trebuie să te superi că faci parte dintre cei liberi de inteligenţă! dacă voi nu aţi exista cum ar mai trăi ceilalţi? :lol:

  3. Apostol Nelu says:

    Cine trebuie sa aprobe legea lustratiei, Luluta sau parlamentul care colcaie de penali !!!?

  4. orice lege trece prin parlament :-D . fiecare înţelege ce vrea. eu am vrut să spun că prostovanii sunt în stradă, neştiind nici ei ce vor! dacă nu înţelegeţi asta poate e mai bine să treceţi în stradă, că ptr asta s-a creat democraţia celor liberi de inteligenţă! :lol:

Comentaţi

~X( ~O) x( o:) ^:)^ [-X [-O< I-) >:p >:d< >-) =P~ =D> =; =(( ;;) :wink: :twisted: :roll: :oops: :mrgreen: :lol: :idea: :hi5: :evil: :cry: :arrow: :^o :D/ :?: :-| :-x :-w :-ss :-s :-q :-o :-c :-P :-L :-D :-@ :-?? :-? :-> :-< :-$ :- :* :)>- :)) :) :(|) :( :!: 8-O 8-> 8) (:|

 

Pentru a semna petitia trebuie sa va logati

Daca sunteti utilizator inregistrat va puteti loga in zona Acces

Daca nu sunteti inregistrat va puteti crea un cont aici.