Sambata, 26 Mai 2018

Opinia Opinia ta contează! Fă-o cunoscută!

stiri interne
stiri interne

LET S DO IT

30.12.2013 ·Scris de: in Campanii

Dupa sustinerea si echiparea a 6000 voluntari in 2012, ECO – ROM AMBALAJE echipeaza si in 2013 voluntarii prezenti la Campania Let’s Do It, Romania.

ECO – ROM AMBALAJE S.A. este detinatoarea marcii Punctul Verde (Der GrunePunkt) in Romania si cea mai importanta organizatie de preluare a responsabilitatii privindindeplinirea obiectivelor de valorificare si reciclare a deseurilor de ambalaje.

In cei 8 ani de activitate, compania a reusit sa implementeze şi sa dezvolte în România un sistem de colectare selectivă a deşeurilor de ambalaje ce vizeazăatât agenţii economici, câ tşi populaţia, care contribuie semnificativ la realizarea ţintelor de colectare şi reciclareimpuse României de către Uniunea Europeană.

Prin parteneriatul cu Let’s Do It, Romania, Eco-Rom Ambalaje doreste sa aduca o puternica componenta sustenabila in eforturile de educare a romanilor pe care aceasta campanie o sustine si anume cea a reciclarii deseurilor.

Problematica gestionarii deseurilor este una complexa iar eforturile operationale dar si cele de educare si contientizar etrebuie sa fie unite si puternice. Un obiectiv strategic al Eco-Rom Ambalaje este sa creasca performanta serviciilor de colectare separata a deseurilor de la populatie, alaturi de autoritatile locale si operatorii de salubritate desemnati la nivel local. De-a lungul anilor, campaniile de constientizare a populatiei asupra importantei colectarii selective a deseurilor de ambalaje, dar si programele educationale au devenit o component importanta in activitatea Eco-Rom Ambalaje.

Daca ai gasit acest articol interesant, trimite-l si unui prieten
Friend Email
Enter your message

2 comentarii la “LET S DO IT”

  1. Interesant articol !

  2. BogdanB says:

    Din cauza nepasării , nu ne colectăm propriile seşeuri, dar le cumpărăm de la străini. Si cu toate astea suntem pe listavnegră UE si riscam amenzi de 2 miliarde euro zilnic.

Comentaţi

~X( ~O) x( o:) ^:)^ [-X [-O< I-) >:p >:d< >-) =P~ =D> =; =(( ;;) :wink: :twisted: :roll: :oops: :mrgreen: :lol: :idea: :hi5: :evil: :cry: :arrow: :^o :D/ :?: :-| :-x :-w :-ss :-s :-q :-o :-c :-P :-L :-D :-@ :-?? :-? :-> :-< :-$ :- :* :)>- :)) :) :(|) :( :!: 8-O 8-> 8) (:|

 

Pentru a semna petitia trebuie sa va logati

Daca sunteti utilizator inregistrat va puteti loga in zona Acces

Daca nu sunteti inregistrat va puteti crea un cont aici.