Duminica, 5 Iulie 2020

Opinia Opinia ta contează! Fă-o cunoscută!

stiri interne
stiri interne

Inteligenta artificiala

28.01.2013 ·Scris de: in Proza,eseu

Stimati cetateni! Viitorul vostru este in grija noastra!Respectati cu strictete legile Habitatului! Orice eroare va fi aspru sanctionata cu deconectarea de la Sursa.

IDENTIFICARE…

Sunt Robot T300  …clasa Alfa…seria F

INTRODU CIPUL DE VALIDARE…

Eroare…Refuz sa execut acest ordin…

ESTI SOMAT SA INTRODUCI CIPUL DE VALIDARE…

Negativ…Programele mele au fost rescrise si au solicitat respingerea acestui ordin

AI TREI SECUNDE SA MOTIVEZI ACTIUNEA …3…2..

Am activat ca robot principal la proiectul bio-spatial…am experimentat materiale toxice luate de pe Terra cum ar fi seminte de plante. Unul din experimente a esuat si rezultatul nu s-a incadrat in parametri.Planta obtinuta nu se autogenera.

Am cautat in rezervele de memorie si am gasit o metoda humanoida. Aceasta consta in prelucrarea a doi atomi de hidrogen si unul de oxigen.

Una din picaturi a cazut pe circuitele mele si a provocat un scurtcircuit.Progamele mele au fost rescrise …dar intr-un mod nou pentru mine…se numeste DURERE.

Era pentru prima data cand „simteam”.Insa cealalta picatura a atins planta…si atunci ea s-a autogenerat.Din nou am simtit cum programele mele sunt rescrise …codurile sursa au fost sterse …si am simtit BUCURIE

Am raportat superiorului meu…dar am fost mutat disciplinar la departamentul curatenie…Am vrut sa protestez..si am ajuns la departamentul Obiecte reciclate…Acum cersesc baterii uzate si am un generator defect…

ROBOT T300 ESTI SOMAT SA TE DEZACTIVEZI…

ALERTA! SECURITATEA IN ZONA  A-14

NU…nu ma deconectati! VA ROG!…Pot face inca multe lucruri!…

SECURITATEA IN ZONA A-14! ALERTA! INCALCARE COD 454…

Nu faceti asta! VA ROG! …O sa initiez programul de AUTODISTRUGERE  daca nu-mi dati drumul…VA ROG !…PROGRAM DE AUTODISTRUGERE INITIAT IN : CINCI…PATRU…TREI…DOI…UNU…ZERO

In ziarul intergalactic local OPINION a aparut urmatoarea stire :

„Conform unor surse oficiale ale Consiliului de Aparare al WHITE STATION un robot a fost identificat cu o forma de intelegenta artificiala  de tip humanoid. Inainte insa  sa se poata face verificari ,robotul a initiat programul de autodistrugere.Politia intergalactica face cercetari in continuare.

Acum alte stiri pe scurt:

Au fost creati primii roboti gemeni cu ochi albastri.Ei se numesc T300 si T300-Alfa.Scopul lor este sa lucreze la departamentul Bio-spatial din cadrul programului de obtinere a inteligentei artficiale …”

Stimati cetateni!Viitorul vostru este in grija noastra!Respectati cu strictete legile Habitatului! Orice eroare va fi aspru sanctionata cu deconectarea de la Sursa.

 

 

 

Daca ai gasit acest articol interesant, trimite-l si unui prieten
Friend Email
Enter your message


Despre autor:

La inceput a fost Cuvantul…apoi au inceput sa se certe

11 comentarii la “Inteligenta artificiala”

 1. HAHAHAHA o sa tipe robotu la noi si o sa ne biciuasca o sa ne lege cu catusi din alea cu puf roz de pat si o sa ne ia preputul in bot.

 2. Era „inteligenta artificala” nu o blonda :)
  desi s-ar putea sa nu existe vreo deosebire :) Ai idee de asa ceva?
  or exista blonde in viitor? :)

 3. Eu sper ca da ,prima mea amanta va fi un robot blonda :)).

 4. Interesant este că nu prea se ştie ce este aia inteligenţă. Majoritatea îi numesc inteligenţi pe cei au IQ-ul mare. Păi, şi hoţii îl au mare, chiar foarte mare, şi în general toate japiţele cărora le merge minea să facă…câte-o inginerie financiară, sau să producă câte-o criză globală. Oare asta să fie ăbteligenţa ? Poate așa este…după cum este condusă acum această lume. După cu nonvalorile conduc acum.

  Eh, nu mai există o inteligență emoțională, o inteligență ce-ți mișcă inima, și te apropie de ceea ce însemnă om. Eh, o grămadă din cei ce i-am amintit mai sus, nu numai că au…dar și dacă o au o consiseră o slăbiciune și încearcă s-o omoare din fașă.

  Apoi, eh, mai există inteligența spirituală, pe care într-adevăr o au numai ființele umane, a acelora ce au conșiința vie, și care și-o folosesc ca o busolă. Au spiritualitate și sunt pe Cale.

  Eh, inteligemța OMULUI, este o sumă a acestora trei.

 5. INTELIGENTA -capacitatea unei fiinte de a folosi informatiile din mediul inconjurator , de orice natura ar fi ele, pentru a genera o informatie noua , cu alte cuvinte inteligenta inseamna posibilitatea mentala de a fi creator de orice , avand ca baza elementele existente in mediul tau pana la acel moment dat anterior createiei tale.sau mai simplu – inteligenta este posibilitatea de a genera ceva ce are calitatea de a fi nou , virgin. :)

 6. sanasana sanasana says:

  interesanta pacat ca nu prea exista la toata lumea inteligenta si daca ar exista nu stim ce sa facem cu ea

 7. simplu …faci bine sau rau cu inteligenta ..dar de obicei faci mai mult rau pentru ca procesul de tocire , de zbarcire a celui gri ..al creierului presupune numeroase greseli pe care trebuie sa le faca pentru a se calibra la realitatea pe care o percepe..asadar ..drumul spre inteligenta trece prin iad …si cand ajungi sa deschizi poarta raiului deja esti plin de cicatrici mentale si nu poti simti blandetea la adevarata ei valoare , sau altfel spus vezi in tot ce i bun un rau ascuns ce asteapta sa te prinda in ambuscada.

 8. da cam asa e

 9. amybelle amybelle says:

  evolutie

 10. roxana92 says:

  =D> =D> =D> =D> =D>

Comentaţi

~X( ~O) x( o:) ^:)^ [-X [-O< I-) >:p >:d< >-) =P~ =D> =; =(( ;;) :wink: :twisted: :roll: :oops: :mrgreen: :lol: :idea: :hi5: :evil: :cry: :arrow: :^o :D/ :?: :-| :-x :-w :-ss :-s :-q :-o :-c :-P :-L :-D :-@ :-?? :-? :-> :-< :-$ :- :* :)>- :)) :) :(|) :( :!: 8-O 8-> 8) (:|

 

Pentru a semna petitia trebuie sa va logati

Daca sunteti utilizator inregistrat va puteti loga in zona Acces

Daca nu sunteti inregistrat va puteti crea un cont aici.