Vineri, 18 Septembrie 2020

Opinia Opinia ta contează! Fă-o cunoscută!

stiri interne
stiri interne

Ideal

04.05.2016 ·Scris de: in Diverse

ideal     Mi-am amintit ca nu am mai scris de ceva timp. Poate am renuntat. Pana si eu credeam asta. Mereu imi apare in minte ideea aia prosteasca ca nimic n-are sens, nimic mai demotivational. Imi amintesc totodata ca trebuie sa fiu intr-un progres continu si sa nu las nici macar o clipa timpul sa treaca pe langa mine.

Da, cu totii aveam un ideal, cu totii ne dorim sa ajungem undeva, dar mai nimeni nu tine cont de etape, de acel drum lung. Reusim sa gasim motivatia de a incepe ceva maret, maret poate doar din punct de vedere personal, dar totusi, maret. Problema e ca pe drumul realizarii acelui lucru, motivatia scade sau poate chiar dispare.

Cu timpul am invatat ca merita sa lupti pentru orice lucru minor pe care ti-l doresti. Nu reusesti sa-l obtii oricat ai incerca? Poate e un semn ca nu ai nevoie de el. Idealul in sine nu ar trebui sa aiba vreo alta legatura cu materialul decat aceea ca trebuie sa te folosesti de material pentru a-ti atinge idealul, in niciun caz sa coincida cele doua.

Ma rezumam de multe ori doar la gandurile si parerile mele. Poate sunt gresite. Ce-am rezolvat daca nu sunt in stare sa pun in balanta si sa cantaresc toate informatiile pe care le primesc zi de zi? Sunt prost. Atat de prost incat nu sunt in stare sa profit de atatea lucruri ce-mi sunt oferite in mod gratuit.

Inaintea de a incepe lupta in care mai nimeni nu iese invingator, cea cu viata, trebuie sa-mi fixez idealul. Si nu, scopul nu va fi sa-l ating, ci sa-l depasesc cu mult. E simplu, viata-i un razboi, dar cei mai multi au inteles-o prost. Nu, nu e un razboi cu ceilalti semeni, ci e un razboi cu tine insuti. Invata sa pierzi! Invata sa te respecti si sa nu trisezi! Viata-ti va da mai mult decat ceri, daca stii s-o respecti pe ea si pe cei care fac parte din ea.

Daca ai gasit acest articol interesant, trimite-l si unui prieten
Friend Email
Enter your message


Despre autor:

Hmm… Am 21 de ani, desi varsta e ceva relativ. Sunt in cautare, in cautare de cunoastere si incerc sa absorb orice informatie utila si s-o folosesc asa cum vreau, nu asa cum imi este oferita.

Un comentariu la “Ideal”

  1. probabil vă nescriind de mult timp aţi uitat să folosiţi diacritice. amintiţi-vă! :-D

Comentaţi

~X( ~O) x( o:) ^:)^ [-X [-O< I-) >:p >:d< >-) =P~ =D> =; =(( ;;) :wink: :twisted: :roll: :oops: :mrgreen: :lol: :idea: :hi5: :evil: :cry: :arrow: :^o :D/ :?: :-| :-x :-w :-ss :-s :-q :-o :-c :-P :-L :-D :-@ :-?? :-? :-> :-< :-$ :- :* :)>- :)) :) :(|) :( :!: 8-O 8-> 8) (:|

 

Pentru a semna petitia trebuie sa va logati

Daca sunteti utilizator inregistrat va puteti loga in zona Acces

Daca nu sunteti inregistrat va puteti crea un cont aici.