Sambata, 6 Iunie 2020

Opinia Opinia ta contează! Fă-o cunoscută!

stiri interne
stiri interne

Hidrogenul și prostia elemente universale !!!

06.03.2017 ·Scris de: in Politice

rezist bcMă gândesc și eu așa, cum Doamne iartă-mă, pot niște spirite care par în aparență cultivate și în aparență libere să se împotmolească în idei livrate la pachet. Cum oare pot fi  așa de manipulați și de prostiți ?
Eh, realizez cu tristețe că prostia nu doar evoluează, ci ea se îmbogățește și se înnoiește neîncetat, și chiar nu mai mă mir că există neghiobia deșteptăciunii.

Sunt convins că nu există diferențe dintre cetățenii insulei Laputa, să nu- spun altfel și acești „tineri și frumoși” ce zbiară în gura mare :”Lăsați-ne să fim proști” . Pentru că de fapt Guliver se referea așa de plastic la prostia inteligenței. În Lapuța.
Omul nou, omul globalizat, în fine unei astfel de ființe nu poți să-i spui că este un esofag plimbător, care nu are principii și în general nimic de-a face cu omul. Nici prost parcă nu poți să-i spui.Oare poți să-i spui unui bou adevărat că : „Ești un bou !!!”?
Sunt ființele curate și fără circumvoluțiuni, care extrag razele soarelui din castraveți, care reciclează rahatul și-l ambalează frumos și-i pune o etichetă Made în UE, îl consumă și-l comercializează și e mândru că este „iuropean”.
Nu mai există libertate a spiritului, responsabilitate și in esență umanitate. Nu știu, dar am senzația de multe ori când văd astfel de indivizi că nu mai au conștiință și sunt mai mult o turmă de animale. Mai sunt de aceia care vor să țeasă haine din pânza arahnoidelor. În fine, este mare grădina lui Gulliver
Când prostia se ridică, sau este indusă slugilor, la nivel de conducere, și când aceia care ar trebui să apere țara, devin cele mai cumplite bestii dar pe care proștii, inteligenți fiind, nu le percep, când așa zisa democrație a dat frâu liber prostiei și când pleșoii și liiceni au devenit sau mai bine zis au coborât la nivelul hoardei, nu putem avea decât o disoluție și un groaznic sentiment de nesiguranță și neîncredere.
Auzeam ieri, și mă minunam, auzeam pe tinerii cei frumoși strigând :”Jos Curtea Constituțională” și „dna să vă ia”. Doamne ferește !!!

La noi tranziţia de la comunism la democrație se face sau se naște perpetuu?

Daca ai gasit acest articol interesant, trimite-l si unui prieten
Friend Email
Enter your message


Despre autor:

Eu, eh încă mă lupt cu eu, ne tăvălim amândoi la malul Mării din Sine.

Un comentariu la “Hidrogenul și prostia elemente universale !!!”

  1. Constanta Ferentz 13 says:

    Măi omule, când un deștept cade la o idee, și o spune altora, e neapărat să găsească aplaudaci. Și găsește, pe principiul că orice idol are fanii lui. Asta e, nu te poți opune.

Comentaţi

~X( ~O) x( o:) ^:)^ [-X [-O< I-) >:p >:d< >-) =P~ =D> =; =(( ;;) :wink: :twisted: :roll: :oops: :mrgreen: :lol: :idea: :hi5: :evil: :cry: :arrow: :^o :D/ :?: :-| :-x :-w :-ss :-s :-q :-o :-c :-P :-L :-D :-@ :-?? :-? :-> :-< :-$ :- :* :)>- :)) :) :(|) :( :!: 8-O 8-> 8) (:|

 

Pentru a semna petitia trebuie sa va logati

Daca sunteti utilizator inregistrat va puteti loga in zona Acces

Daca nu sunteti inregistrat va puteti crea un cont aici.