Luni, 6 Iulie 2020

Opinia Opinia ta contează! Fă-o cunoscută!

stiri interne
stiri interne

Gropi și noroi pe strada Ciocârliei din Medgidia

17.02.2016 ·Scris de: in Local

medgidia a    „De ani de zile trăim printre noroaie!” Asta spun mai mulți cetățeni care locuiesc la barăcile de pe strada Ciocârliei din Medgidia. Oamenii îşi duc traiul de pe o zi pe alta și, ca și cum nu ar fi suficient, cum ies pe poartă calcă direct în gropi și noroi. Cei mai mulţi au copii care merg la școală și de aceea au fost nevoiți să care pietre pentru a improviza un pavaj pentru a putea circula.

Oamenii sunt supărați pe administraţia locală din Medgidia care, de-a lungul anilor, le-a promis că străduța se va asfalta. S-au săturat să aștepte o rezolvare, mai ales că așa zisa stradă nu are trotuare, iar de asfalt nici nu poate fi vorba. În zilele ploioase, oamenii trebuie să meargă cu grijă și să își care copiii în brațe pentru a merge la școală.

O altă problemă a oamenilor care locuiesc la barăcile de pe strada Ciocârliei este cea legată de iluminat. Singurul bec care le lumina calea către locuințe, nu mai funcționează de multă vreme!

Reprezentanții administrației locale spun că situația din zonă este cunoscută.

Cu neajunsuri, probleme şi nemulţumiri aceşti oameni încearcă să trăiască alături de ceilalți cetățeni ai municipiului Medgidia. Însă pentru ca viața lor să fie decentă au nevoie de fapte și nu de promisiuni!

 

 

Daca ai gasit acest articol interesant, trimite-l si unui prieten
Friend Email
Enter your message

2 comentarii la “Gropi și noroi pe strada Ciocârliei din Medgidia”

  1. BogdanB says:

    Situaţiile sunt cunoscute, dar doar atat. Nimeni nu face nimic. ^:)^

  2. bumbac irina 90 bumbac irina 90 says:

    Vorbe, vorbe, vorbe …. dar fapte când ???

Comentaţi

~X( ~O) x( o:) ^:)^ [-X [-O< I-) >:p >:d< >-) =P~ =D> =; =(( ;;) :wink: :twisted: :roll: :oops: :mrgreen: :lol: :idea: :hi5: :evil: :cry: :arrow: :^o :D/ :?: :-| :-x :-w :-ss :-s :-q :-o :-c :-P :-L :-D :-@ :-?? :-? :-> :-< :-$ :- :* :)>- :)) :) :(|) :( :!: 8-O 8-> 8) (:|

 

Pentru a semna petitia trebuie sa va logati

Daca sunteti utilizator inregistrat va puteti loga in zona Acces

Daca nu sunteti inregistrat va puteti crea un cont aici.