Luni, 6 Iulie 2020

Opinia Opinia ta contează! Fă-o cunoscută!

stiri interne
stiri interne

Fluturi de Irina Binder

22.01.2018 ·Scris de: in Carti, Recenzii

Am citit mai multe cărţi până acuma, dar niciuna nu mi-a plăcut atât de mult ca Fluturi de Irina Binder. Aceste două volume le-am citit în două zile, acu* jumătate de an neputându-mă să mă despart de magia fluturilor. Acuma am hotărât să împărtăşesc şi cu voi impresiile mele cu voi. :)

Această carte este o poveste de dragoste, despre secrete, greşeli, alegeri. O poveste de dragoste cu năbădăi, în această carte descoperi magia fluturilor care se nasc,iubesc şi mor.
Este una din acele cărți care te fac să pătrunzi cu pași timizi și mici, în lumea și în sufletul celui care le-a scris.
Fluturi este o invitație în universul unui suflet. Cartea aceasta cred că nu o voi putea uita niciodată, savurezi fiecare cuvânt,frază. Măiestria cu care a scris Irina Binder a reuşit să-mi aducă fiecare fluture în inimă.

Citate din carte

„Oricât de mult am iubi și oricât de mult ne-am dărui, oamenii ne pot abandona, ca și cum nu am însemnat nimic pentru ei.”

„Când eram mică, tata mi-a spus că sufletul meu este un castel. Că indiferent de luptele care se dau înafara lui, eu trebuie să păstrez interiorul frumos și curat. Să nu îl aglomerez cu lucruri inutile și să nu primesc pe oricine înăuntru.”

„Cred că fiecare om ar trebui să găsească un loc sub soare, unde să se refugieze, ori de câte ori are nevoie să se regăsească pe sine. Un loc departe de zgomote, de aglomerație și de energia negativă. Un loc departe de răutăți, de urât și de ispite. Un loc care să poatăfi aproape de Dumnezeu, căruia să-I lase grijile în seamă. Un loc în care să se simtă aproape de oamenii dragi care au plecat din lumea asta. Un loc unde să-și ceară iertare, să ierte, să plângă, să se roage și să viseze. Un loc unde să-și regăsească pacea sufleteasc, echilibrul, încrederea și forța. Un loc frumos, care să amintească de frumusețea și de valoarea vieții.”

“- Tu ce vezi când mă privești?
– Fluturi, mi-a spus el privindu-mă pătrunzător.”

etc.

Daca ai gasit acest articol interesant, trimite-l si unui prieten
Friend Email
Enter your message
Site-ul meu: https://doinitarailean.wordpress.com/

2 comentarii la “Fluturi de Irina Binder”

  1. OpenMedia says:

    =D>

  2. Știi !!! Toți avem un fluture ce zboară după ce ni se îngroapă pupa.

Comentaţi

~X( ~O) x( o:) ^:)^ [-X [-O< I-) >:p >:d< >-) =P~ =D> =; =(( ;;) :wink: :twisted: :roll: :oops: :mrgreen: :lol: :idea: :hi5: :evil: :cry: :arrow: :^o :D/ :?: :-| :-x :-w :-ss :-s :-q :-o :-c :-P :-L :-D :-@ :-?? :-? :-> :-< :-$ :- :* :)>- :)) :) :(|) :( :!: 8-O 8-> 8) (:|

 

Pentru a semna petitia trebuie sa va logati

Daca sunteti utilizator inregistrat va puteti loga in zona Acces

Daca nu sunteti inregistrat va puteti crea un cont aici.