Sambata, 26 Mai 2018

Opinia Opinia ta contează! Fă-o cunoscută!

stiri interne
stiri interne

FETIȚA DIN VECINI

18.03.2016 ·Scris de: in ajutor umanitar, Diverse

fata b      De puțin timp ajut la teme fetița vecinilor. Mare mi-a fost mirarea când am văzut că la 10 ani încă este clasa a doua, nu știe să scrie sau să citească. Cum este posibil așa ceva nu puteam să-mi explic așa că am încercat să vorbesc cu mama ei, nici măcar nu îmi dădea atenție, singurul lucru pe care mi l-a spus a fost că fetiței nu îi place cartea deloc și ea nu are ce să îi facă. Îmi pare rău de copilă, nu are nici un viitor și mai rău este că nimănui nu îi pasă. Nici eu când eram mică nu-mi plăcea să învăț dar vai de pielea mea dacă mă întreba profesoara ceva și nu știam sau luam vreo notă mică și afla mama. Mă înspăimântă noua generație, această fetiță nu știe să adune, nu știe lunile anului sau zilele săptămânii, nu mai spun de înmulțire sau împărțire… stă toată ziua cu capu în calculator pe jocuri și mămica ei la telenovele cu cafeaua și țigarea. Am încercat să îi explic lecțiile pentru a înțelege ceva din ele dar nu are nici o treabă, așteaptă să le rezolv eu și ea să le scrie.
TRIST, TRIST, FOARTE TRIST

Daca ai gasit acest articol interesant, trimite-l si unui prieten
Friend Email
Enter your message


Despre autor:

Sunt o fire sociabilă, îmi plac călătoriile, îmi doresc o familie mare și unită. Pentru relaxare îmi place să desenez să pictez in general sa creez lucruri frumoase.

Site-ul meu: http://bumbacirina90

2 comentarii la “FETIȚA DIN VECINI”

  1. Eu consider ca si mama e vinovata ca nu se ocupa de ea

  2. roxana92 says:

    mama ei e deinteresata de educatia ei :(

Comentaţi

~X( ~O) x( o:) ^:)^ [-X [-O< I-) >:p >:d< >-) =P~ =D> =; =(( ;;) :wink: :twisted: :roll: :oops: :mrgreen: :lol: :idea: :hi5: :evil: :cry: :arrow: :^o :D/ :?: :-| :-x :-w :-ss :-s :-q :-o :-c :-P :-L :-D :-@ :-?? :-? :-> :-< :-$ :- :* :)>- :)) :) :(|) :( :!: 8-O 8-> 8) (:|

 

Pentru a semna petitia trebuie sa va logati

Daca sunteti utilizator inregistrat va puteti loga in zona Acces

Daca nu sunteti inregistrat va puteti crea un cont aici.