Vineri, 29 Mai 2020

Opinia Opinia ta contează! Fă-o cunoscută!

stiri interne
stiri interne

Evenimente în Constanţa !!!Magicianul Robert Tudor, fost concurent la „Românii au talent”, vine la Constanţa

14.03.2016 ·Scris de: in Evenimente

Magicianul Robert Tudor   Magicianul Robert Tudor, unul dintre finaliştii sezonului 5 de la emisiunea „Românii au talent”, va susţine un spectacol inedit la Casa de Cultură din Constanţa, programat pe 20 martie.

„Ini Mini Mâini Mo” este un spectacol de magie educativ şi interactiv pentru copii, la care pot lua parte, în acelaşi timp, şi părinţii. Este un show cu apariţii neaşteptate de animăluţe, iepuri şi porumbei, dispariţii de obiecte, lucruri ce zboară prin sală şi mulţi copii ce îl ajută pe magician ca magia să se întâmple.

Robert Tudor este un magician profesionist având numeroase spectacole de magie atât în ţară, cât şi în Europa şi America. Spectacolele de magie pe care le susţine sunt bazate pe magie, comedie, improvizaţie, dar şi predicţii de mentalism. În ceea ce priveşte comedia, a învăţat de la cei mai buni.

Robert Tudor joacă în spectacole de improvizaţie alături de cei mai mari improvizatori din România, precum Mihai Bobonete, Adrian Vancică, Cosmin Natanticu.

Daca ai gasit acest articol interesant, trimite-l si unui prieten
Friend Email
Enter your message

Un comentariu la “Evenimente în Constanţa !!!Magicianul Robert Tudor, fost concurent la „Românii au talent”, vine la Constanţa”

  1. >:d<

Comentaţi

~X( ~O) x( o:) ^:)^ [-X [-O< I-) >:p >:d< >-) =P~ =D> =; =(( ;;) :wink: :twisted: :roll: :oops: :mrgreen: :lol: :idea: :hi5: :evil: :cry: :arrow: :^o :D/ :?: :-| :-x :-w :-ss :-s :-q :-o :-c :-P :-L :-D :-@ :-?? :-? :-> :-< :-$ :- :* :)>- :)) :) :(|) :( :!: 8-O 8-> 8) (:|

 

Pentru a semna petitia trebuie sa va logati

Daca sunteti utilizator inregistrat va puteti loga in zona Acces

Daca nu sunteti inregistrat va puteti crea un cont aici.