Vineri, 18 Septembrie 2020

Opinia Opinia ta contează! Fă-o cunoscută!

stiri interne
stiri interne

Ei nu mint. Poate astea sunt visele lor nerealizate… inca

10.10.2015 ·Scris de: in Gânduri

ei mint b        Acum cateva minute eram pe un site de socializare, unde atentia mi-a fost atrasa de o imagine cu descrierea „Niciodata sa nu tragi atentia la ce spune un barbat. Fii atenta la faptele lui”. Haaa. Deci sunt de acord, dar nu intr-atat, deoarece simt nevoia sa-i apar aici, cum o fac in multe cazuri.
E un subiect fin, in care eu personal sunt si pro si contra. Dar acum o sa vorbim de „contra”.

Observam cum ei deseori ne vorbesc mult si frumos. Ahh, ce ne mai incanta urechile. Dar ne lovim cu(atentie)–> imagini din alea care „ne deschid ochii”, si gata…nu-i mai credem, gen „vreau fapte nu vorbe”. Of.

Stiu ca nu face sa ne punem cu maestrii in vorbe dulci, si ca deseori nu face sa-i credem. Dar nu ne-am gandit niciodata ca, poate, asta e exact ce vor si ei.

Daca-ti spune ca o sa te scalde-n puf si o sa te alinte, sau simplu, ca o sa fugiti undeva doar voi doi, si o sa te tina de mana si o sa alergati prin lume ca ea sa va para doar a voastra, va rog, nu faceti prostia de a-i crede si apoi sa-i dispretuiti ca doar vi le umfla cu pompa.

Cel mai des, in cazurile astea, ei nu mint. Astea sunt visele lor nerealizate… inca.

Poate el nu are acum posibilitatea, si asteapta sa prinda de noroc sau bani ca sa faca viata mai frumoasa, si tie si lui.

Nu le ignorati visele, si nu le lasati pe cap cosmarul fix cand se trezesc mai greu…

Si deja alegi singura, ori ii crezi deplin, ori nu-i mai crezi deloc si astepti vorbele sa se transforme in fapte.

Si faza tare, printre miile de like-uri la postarea aia, se gaseau si nenumarate frustrate sau domnite intre 13-16 ani, care incep a-si da cu parerea despre „cum trebuie sa fie un barbat ADEVARAT.

Daca ai gasit acest articol interesant, trimite-l si unui prieten
Friend Email
Enter your message

2 comentarii la “Ei nu mint. Poate astea sunt visele lor nerealizate… inca”

  1. ptr diacritice intraţi la control panel-settings-language, şi adăugaţi şi limba română.în bară o să vă apară în dreapta jos o iconiţă dreapta jos, de unde puteţi selecta limba dorită! :-D

  2. roxana92 says:

    :-D =D>

Comentaţi

~X( ~O) x( o:) ^:)^ [-X [-O< I-) >:p >:d< >-) =P~ =D> =; =(( ;;) :wink: :twisted: :roll: :oops: :mrgreen: :lol: :idea: :hi5: :evil: :cry: :arrow: :^o :D/ :?: :-| :-x :-w :-ss :-s :-q :-o :-c :-P :-L :-D :-@ :-?? :-? :-> :-< :-$ :- :* :)>- :)) :) :(|) :( :!: 8-O 8-> 8) (:|

 

Pentru a semna petitia trebuie sa va logati

Daca sunteti utilizator inregistrat va puteti loga in zona Acces

Daca nu sunteti inregistrat va puteti crea un cont aici.