Miercuri, 8 Aprilie 2020

Opinia Opinia ta contează! Fă-o cunoscută!

stiri interne
stiri interne

Dragostea pe facebook

18.03.2014 ·Scris de: in Social

Asta pentru ca se auzea zanganit de 14 februarie – Sfantul pernelor rosii de plus – Sfantul Valentin.

O manifestare este cea de a posta videouri cu tema Iubirea sau potrivirea sau dragostea noastra pe propriul wall (ca sa nu spun zid). In acest fel toata lumea prietena, cunoscuta sau nu, va lua la cunostinta de relatia de iubire si dragoste innadita intre cel/cea cu zidul si alt ID de pe facebook.

Avem apoi maximele: de durere, de fericire, de intelepciune pe scurt. Indivizi straini ignorati pe buna dreptate pana acum – amalgam de Einstein, Camus, toata filozofia si literatura lumii- sunt colati pe poze cu fete slabe cu parul in vant sau perechi plimbandu-se prin parc sau ceva trist cu un trandafir. Nu sunt snoaba dar de ce, oameni buni si femei indragostite nu ii cititi in intimitatea caminului vostru evitand astfel greselile de ortografie din comentariile la aceste maxime?

Pe zidul de facebook ne exhibam sentimentele – cu mijloacele noastre dar tintind intotdeauna sa parem un pic mai mult decat suntem – cand poate astea ar trebui sa fie lucruri spuse sau chiar nespuse cu/catre persoana careia ii dedicam public diamante palind si slagare de acum 30 de ani.

Nu, nu este “vina Internetului” ca abundenta de vorbe colorate lipite pe pisoi si cafele artistice se reproduce exponential pe peretii facebookului; este incapacitatea dintotdeauna a unora de a trai ei insisi, fara suportul altora, ce la randul lor iti cer like si share. O lume de like si share fara substanta, numai cu dorinta mahalageasca de onorabilitate (asta pana nu plesnesti un video cu salam).

Degeaba maxime de iubire daca nu stim ca astea sunt cel mult pentru cealalta persoana – de multe ori sunt numai pentru tine, imaginandu-te cum le spui. Si curajul de a nu le spune inseamna iubire, nu?

Daca ai gasit acest articol interesant, trimite-l si unui prieten
Friend Email
Enter your message

5 comentarii la “Dragostea pe facebook”

  1. facebook-ul este surogatul ptr ca fiecare sa aiba un moment mic de glorie,dorinta de a fi cineva sau macar ceva iesit din comun face ca toate sentimentele,bune sau rele sa fie terfelite de asa natura.nu este vina netului ci a lipsei de substanta a utilizatorilor.

  2. In ziua de astazi daca nu ai Facebook spune lumea ca nu existi.

  3. OpenMedia OpenMedia says:

    pentru cine nu existi? nu prea conteaza!

  4. Din ce observ eu, indivizii si individele din ziua de astazi nu mai stiu ce-i aia ” Viata personala”, ori „Discretie”… Dragostea pe facebook e pentru hrana orgoliului propriu si al vanitatii…. >-) :)>-

  5. Mentalitatea de „nu ai facebook, deci nu existi!” (pe care am intalnit-o si eu si am fost foarte contrariata), e promovata si conceputa de acele persoane fara respect si incredere in sine… :)>- Cel putin asa ii vad eu pe cei care cred in acest lucru…

Comentaţi

~X( ~O) x( o:) ^:)^ [-X [-O< I-) >:p >:d< >-) =P~ =D> =; =(( ;;) :wink: :twisted: :roll: :oops: :mrgreen: :lol: :idea: :hi5: :evil: :cry: :arrow: :^o :D/ :?: :-| :-x :-w :-ss :-s :-q :-o :-c :-P :-L :-D :-@ :-?? :-? :-> :-< :-$ :- :* :)>- :)) :) :(|) :( :!: 8-O 8-> 8) (:|

 

Pentru a semna petitia trebuie sa va logati

Daca sunteti utilizator inregistrat va puteti loga in zona Acces

Daca nu sunteti inregistrat va puteti crea un cont aici.