Miercuri, 8 Aprilie 2020

Opinia Opinia ta contează! Fă-o cunoscută!

stiri interne
stiri interne

Dragostea dureaza trei ani?

25.03.2014 ·Scris de: in Dezbateri

 Adica ce sa dureze? Privirea aceea care te-a cam ars, tu fiind nepregatit, sau durerea si furia pe care ti-i le-a pricinuit nici nu mai stii exact de ce, sau nevoia inexplicablicabila de a o suna in miezul noptii, beat si trist fiind? Dorinta de a o insela si parasi pentru a scapa de boala asta.

Unde sunt toate astea? Sunteti impreuna acum, oficiali in ochii parintilor, prietenilor, la servici, ai fostelor iubite. Va plimbati tristi si nemultumiti printre rafturile de la supermarket. Ai vrea sa iei niste bere, ea te cheama la mezeluri si te intreaba cu vocea aia casnic inghetata ce sunca vrei “pui”? De unde naiba atata “pui”? Si de unde naiba “iubi”? Ce-ar fi sa-i strici televizorul? Ca nu e atat de desteapta sa-l repare la loc. Dar atunci tu in ce o sa te mai afunzi? Ca nici discutiile infinit stupide cand te pornesti la bere cu amicii nu mai pot amorti destul “chestia asta”. Ce-i mai grav e ca si la alte femei nu vezi decat dorinta ei de “cuib”, cele 5 (cinci) odorizante de weceu, tabloul ala kitsch cu trandafiri si masini (iote unde era rebela) si rochiile ei care iti fac greata. Poate o curva originala te-ar mai scoate din amortire – dar unde s-o gasesti?

Daca ai gasit acest articol interesant, trimite-l si unui prieten
Friend Email
Enter your message

7 comentarii la “Dragostea dureaza trei ani?”

 1. dragostea durează o viaţă, dar omul se pare că nu e capabil de aşa ceva.cei care totuşi se înscriu în această categorie sunt definiţi ca papagali după numele celor care îşi dau inima pe viaţă. :P

 2. LauraGeorgescu says:

  a, nu, n-am vrut sa spun asta !

 3. dragostea poate dura o viatza intreaga.dar in ziua de astazi omu nu se mai bazeaza pe dragoste ci pe interes. Daca in cuplu exista respect,comunicare,iubire,restu vin de la sine si ar dura pana la adanci batraneti.

 4. aura,as mai adauga sa existe si bani:D

 5. >-) >-) >-) >-)

 6. Oare te poate scoate o curva din impasul acesta emotional si psihic? Pentru cat timp ar reusi sa o faca? :mrgreen:

 7. BogdanB says:

  Pt moment poate ca da, te scoate…

Comentaţi

~X( ~O) x( o:) ^:)^ [-X [-O< I-) >:p >:d< >-) =P~ =D> =; =(( ;;) :wink: :twisted: :roll: :oops: :mrgreen: :lol: :idea: :hi5: :evil: :cry: :arrow: :^o :D/ :?: :-| :-x :-w :-ss :-s :-q :-o :-c :-P :-L :-D :-@ :-?? :-? :-> :-< :-$ :- :* :)>- :)) :) :(|) :( :!: 8-O 8-> 8) (:|

 

Pentru a semna petitia trebuie sa va logati

Daca sunteti utilizator inregistrat va puteti loga in zona Acces

Daca nu sunteti inregistrat va puteti crea un cont aici.