Duminica, 7 Iunie 2020

Opinia Opinia ta contează! Fă-o cunoscută!

stiri interne
stiri interne

Dragi iobagi și „pretini”

20.01.2017 ·Scris de: in Politice

Se vede mai clar acum cine conduce România, adică cum este condusă de afară de slugi, slugi care eventual pot avea și dubă cetățenie. Cu un președinte ce îi privește pe români ca pe niște iobagi și un parlament și guvern intimidat. Păi d-l Dragnea ar fi trebuit să știe, și sunt convins că știe, că d-l colectiv bc, Ministrul Justiției a numit-o consilier de stat pe tovarașa Hăineală, mai bine spus hăimăneală, o băsistă nenorocită și o oamă a binomului.
Este o situație în care se dorește paralizarea completă a activității informative a României. Deci dragi iobagi….beți-vă zama, mâncați-vă sarmalele și dormiți liniștiți pentru că SRI vă veghează !!!

Și ar mai fi ceva, Agerpress anunță printr-un comunicat că Laura Codruța Kövesi i-a făcut mandat de de arestare d-lui viitor președinte Donald John Trump pentru că îndrăznit să-l primească și să dea mâna cu penalul Liviu Dragnea.

Daca ai gasit acest articol interesant, trimite-l si unui prieten
Friend Email
Enter your message


Despre autor:

Eu, eh încă mă lupt cu eu, ne tăvălim amândoi la malul Mării din Sine.

2 comentarii la “Dragi iobagi și „pretini””

  1. Constanța Ferentz 13 says:

    Câteodată mă întreb ce este național. Sarmaua nu este. Facem fasole. E mai ieftin, și poate mânca și iobagul. Acum mă întreb dacă toți mănâncă din același cazan. Depinde. E jenant să oferi ministrului X-ulescu, o strachină cu fasole. Pe de o parte, el vorbește cu… Și fără fasole. Nu îi oferim. Să mănânce sarmale. Noi nu avem orez, trebuie să căutăm noi legături de,, pretenie „..
    !

  2. Unele lucruri nu merg nu prin „foale”, a fii naționalist este echivalent cu a fii om, și a avea pe Dumnezeu,
    restul sunt amânunte…

Comentaţi

~X( ~O) x( o:) ^:)^ [-X [-O< I-) >:p >:d< >-) =P~ =D> =; =(( ;;) :wink: :twisted: :roll: :oops: :mrgreen: :lol: :idea: :hi5: :evil: :cry: :arrow: :^o :D/ :?: :-| :-x :-w :-ss :-s :-q :-o :-c :-P :-L :-D :-@ :-?? :-? :-> :-< :-$ :- :* :)>- :)) :) :(|) :( :!: 8-O 8-> 8) (:|

 

Pentru a semna petitia trebuie sa va logati

Daca sunteti utilizator inregistrat va puteti loga in zona Acces

Daca nu sunteti inregistrat va puteti crea un cont aici.