Sambata, 6 Iunie 2020

Opinia Opinia ta contează! Fă-o cunoscută!

stiri interne
stiri interne

Din misterele lumii

02.10.2014 ·Scris de: in Enigmele lumii

1)      Pana de aluminiu de la Aiud

Aluminum-Wedge-of-Aiud

În 1974 la est de Aiud,la aproximativ 2 km a fost descoperit un obiect de aluminiu, în malurile râului Mureş, îngropat la o adâncime de aproximativ 11 m, alături de două oase de mamut. Obiectul seamănă cu un cap de ciocan, şi este făcut dintr-un aliaj oxidat de aluminiu. Nimeni nu a putut explica cum un obiect din aluminiu, element descoperit de abia în 1808, şi produs în cantităţi mai mari începând cu 1885 se afla lângă oasele mastodonţilor care indică o vechime de 11000 de ani.

2)      Doamna cu batic „Babushka” Lady

2-The-Babushka-Lady

În filmele cu asasinarea lui J.F.Kennedy în 1963 apare o femeie cu un batic pe cap care pare a fotografia or filma cortegiul preşedintelui. Respectiva apare în multe filme de la locul crimei chiar după ce mulţi alţii plecaseră. Cu toate apelurile FBI de a-şi face cunoscută identitatea pentru a depune mărturie, eventual să dea fotografiile făcute în momentul uciderii preşedintelui american, „Babushka Lady” nu s-a arătat, rămânând un mister prezenţa ei acolo în acele momente, şi de ce a refuzat să predea dovezile pe care le deţinea sau să-şi decline identitatea.

3) Cicada3301(„Greierul”3301)

Cicada3301

În ultimii trei ani în luna ianuarie este postat online un puzzle de cineva care se autonumeşte „3301” având ca simbol un greier. Jocul pare inspirat de manuscrisul Voynich,complexul puzzle având desenate elemente de matematică, literatură, cu mesaje ascunse în desene. Indicii materiale cu privire la puzzle au apărut în diverse ţări ca Polonia, SUA, Spania, Australia, Coreea. 3301 pretinde că este în căutarea unor indivizi inteligenţi, dar mulţi cred că tot „jocul” este un mijloc de recrutare a agenţiilor MI6 şi CIA.

4)      The Dighton Rock(Stânca Dighton)

The-Dighton-Rock

„The Dighton Rock” este un „bolovan”, stâncă, de 40 de tone care era situat pe malul râului Taunton în Massachusetts, SUA, şi care este acoperit cu petroglife. Începând cu 1680 când a fost descris pentru prima dată s-au făcut speculaţii la originea stâncii, şi a însemnelor „zgâriate” pe suprafaţa ei, fără succes în a găsi o explicaţie viabilă. În 1963 autorităţile au relocat „bolovanul” pentru a fi conservat. Cele mai bune teorii susţin că semnele au la origine nativii nord americani, dar sunt voci care le atribuie origini portugheze, chineze sau chiar al anticilor fenicieni.

5)      (Copiii Verzi) The green children of Woolpit

5-The-Green-Children

„Copii Verzi din Woolpit” au fost doi copii care au apărut în satul Woolpit, Suffolk, Anglia, în secolul XII. Cei doi, frate şi soră vorbeau o limbă necunoscută, având o piele de culoare verde, în rest fiind normali. Au refuzat să mănânce altceva decât boabe din păstăile de fasole aduse în casa lui Sir Richard de Caine, la Wilkes, unde acesta i-a luat pe cei doi, conform cu relatările scriitorului medieval Ralph de Coggestall şi William de Newbridge, cei doi fiind cei care au relatat prima dată despre cei doi copii. Băiatul a fost depresiv tot timpul şi în cele din urmă a murit. Fata a început să mănânce normal rămânând şi trăind în serviciul cavalerului, unde a fost botezată, ea pierzându-şi culoarea verde. Atunci când a învăţat limba a povestit că urmându-şi turma cei doi au căzut într-o cavernă, de unde au intrat în grota de lângă satul Woolpit(locul unde a fost văzut ultimul lup în Anglia prins într-o groapă.(Wolf Pit), şi au găsit ieşirea urmând sunetul de clopote pe care l-au auzit. Ea a povestit că vin dintr-un loc numit St Martin’s Land, un loc în care soarele nu se vede, lumina fiind crepusculară. Explicaţiile cu privire la cei doi ar fi că au fost din altă dimensiune, extratereştrii sau „copiii sfinţi ai pământului”. 6)

6) Gemenele Pollock

6-The-Pollock-Twins

Joanna Pollock(11 ani) şi Jacqueline Pollock(6 ani) au murit în 1957 într-un accident de maşină în Nothumberland, Anglia. În 1958 mama celor două a adus pe lume două gemene, Jennifer şi Gillian. Cea dintâi, şi cea mai tânără dintre cele două avea aceleaşi semne pe corp ca şi Jacqueline. Mai târziu ambele au început să ceară şi să se joace cu jucăriile moartelor, cerând să meargă în aceleaşi locuri din parc unde cele două surori decedate fuseseră înainte. Doctorul Ian Stevenson care a studiat cazul a concluzionat că gemenele ar fi reîncarnarea surorilor lor moarte.

7)      Ucigaşul „Zodiac”

7-The-Zodiac-Killings

Persoana care îşi spune Zodiac a transmis în mesajele criptate trimise a declarat că” Îmi place să omor oameni pentru că este foarte distractiv.” Pentru cea mai mare parte a anului 1969 acesta a terorizat locuitorii din Bay Area, începând prin împuşcarea într-un parc a doi îndrăgostiţi în data de 20 decembrie 1968, în maşina acestora. Pentru următoarele zece luni el şi-a făcut simţită prezenţa atârnând şi înjunghiind încă un bărbat şi o femeie lângă un lac, sau împuşcând în cap un şofer de taxi. Ucigaşul a fost în permanenţă în contact cu autorităţile şi reporterii, sunând de câteva ori, sau trimiţând scrisori codate la ziare. Pentru a demonstra cine este a trimis o bucată de cămaşă pătată cu sânge. De asemenea a ameninţat cu aruncarea în aer a unui autobuz de şcoală plin cu copii. Cu toate că câţiva suspecţi au fost interogaţi, ucigaşul nu a fost prins niciodată.

(sursa principală viralnova)

Daca ai gasit acest articol interesant, trimite-l si unui prieten
Friend Email
Enter your message


Despre autor:

fără ocupaţie şi realizări materiale şi profesionale,un pesimist optimist,care o duce rău bine de tot sau bine rău de tot(încă nu m-am decis),dar mă doresc un fel de ‘gigi contra’ la tot şi la toate,dar nu-mi reuşeşte prea bine nici treaba asta

Site-ul meu: http://opinia1.ro

Un comentariu la “Din misterele lumii”

  1. clau79 clau79 says:

    :?:

Comentaţi

~X( ~O) x( o:) ^:)^ [-X [-O< I-) >:p >:d< >-) =P~ =D> =; =(( ;;) :wink: :twisted: :roll: :oops: :mrgreen: :lol: :idea: :hi5: :evil: :cry: :arrow: :^o :D/ :?: :-| :-x :-w :-ss :-s :-q :-o :-c :-P :-L :-D :-@ :-?? :-? :-> :-< :-$ :- :* :)>- :)) :) :(|) :( :!: 8-O 8-> 8) (:|

 

Pentru a semna petitia trebuie sa va logati

Daca sunteti utilizator inregistrat va puteti loga in zona Acces

Daca nu sunteti inregistrat va puteti crea un cont aici.