Marti, 7 Iulie 2020

Opinia Opinia ta contează! Fă-o cunoscută!

stiri interne
stiri interne

De ce ‘opinia1.ro’

 

 

De ce să aleg site-ul ‘opinia1.ro’ pentru a publica?

– toate opiniile utilizatorilor sunt în mod egal respectate şi tratate

– puteţi să găsiţi idei noi

– puteţi să vă faceţi o autoevaluare realistică în vederea începerii unei noi cariere

– membrii şi vizitatorii nu pun nici o restricţie opiniilor şi creaţiilor publicate pe site,contradicţia,divergenţa,diversitatea fiind înţelese ca fiind la baza democraţiei şi a progresului, ducând la îmbunătăţirea şi dezvoltarea societăţii noastre,combaterea prin argumente fiind singura formă de manifestare a dezaprobării faţă de opiniile exprimate, acceptată de toţi utilizatorii site-ului.

– colaborarea şi voluntariatul se pot termina în funcţie de eforturile depuse de fiecare utilizator,sistemul pe care vrem să-l implementăm având la bază valoarea fiecăruia dintre participanţi, evaluată chiar de juriul format de către aceştia.

– orice idee sau critică care poate îmbunătăţii activitatea fiind acceptată şi asumată dacă aceasta este benefică pentru îmbunătăţirea site-ului,dar în primul rând bine primită,de la oricare dintre utilizatorii sau vizitatorii care ne fac onoarea de a se folosii de serviciile site-ului ‘opinia1.ro’,fapt pentru care vă mulţumim.

– site-ul promovează atât publicarea de articole,dar şi comentariile,încercând să facă posibilă recompensarea hobby-ului de a citi,a publica,a comenta şi a dezbate articole şi subiectele pe care utilizatorii le aleg.

– cu toate că site-ul este orientat spre opinii personale exprimate sub formă de text, articolele de format tip video, audio sau imagine sunt acceptate şi încurajate dacă ele exprimă, în înţelesul autorului, o părere legată de un subiect, care poate genera o dezbatere.

-serviciile oferite de site-ul ‘opinia1.ro’ se vor îmbunătăţii în mod constant pentru a în deplinii cerinţele exprimate de sugestiile şi criticile utilizatorilor.

singurul site care plăteşte comentariile, atât primite, cât şi cele postate

 

Vă urăm succes în atingerea dorinţelor dumneavoastră care v-au determinat să folosiţi site-ul ‘opinia1.ro’, şi vă mulţumim că aveţi încredere în noi şi aţi apelat la serviciile noastre!

 

Pentru a semna petitia trebuie sa va logati

Daca sunteti utilizator inregistrat va puteti loga in zona Acces

Daca nu sunteti inregistrat va puteti crea un cont aici.