Sambata, 6 Iunie 2020

Opinia Opinia ta contează! Fă-o cunoscută!

stiri interne
stiri interne

D.N.A. DRAGOSTEA MEA !!!

06.02.2017 ·Scris de: in Politice

dna bEste ciudat, pe de o parte sunt trist și furios și pe de alta parte nu pot să mă abțin să nu izbucnesc în râs.
Oile s-au adunat toate, din toate staulele și în cor striau și strigă cu emfază : „Lupule dragostea noastră”, „D.N.A. dragostea noastră”
Doamne ferește popor de iobagi, și iobagi ca și mine născut în sclavie, v-ați pierdut cu toți uzul rațiunii și v-ați lăsat păcăliți și manipulați atât de ușor.
După ce Ghiță a trimis niște filme compromițătoare SECURITATEA (S.R.I. + D.N.A.) fiind lovită a trecut la atac. S-au folosesc și se folosesc de președintele Iohannis că le este o slugă jegoasă. Ghiță reprezintă dacă mai este în viață, chiar așa cu toate bubele lui, partea patriotă a S.R.I-ului, mai bine spus a românilor.
Faptul că a ieșit PSD-ul la alegeri a fost din cauză că pămpălăul de Iohannis a fost prea sigur pe el și pe partidul lui de două parale, a nemulțumit profund SECURITATEA, cei ce păzesc ca jaful să se facă „civilizat, europenește”. S-a încercat ca anul trecut un nou Colectiv, dar la Bamboo nu le-a reușit. Trebuia ceva emoțional, ceva să impresioneze, trebuia ca neapărat Dragnea să nu fie lăsat să-și ducă planul în aplicație. De data asta, PSD-ul nu s-a mai comportat ca FSN-ul tovarășului Iliescu și a dat legi și a făcut ce nimeni în 26 de ani nu mai făcuse. Ca să lupte împotriva SECURITĂȚII aveau nevoie ca facă schimbări în „justiția” băsito-macovistă. Poate că au greșit în a comunica și poate că ar fi trebuit făcute mai târziu când nivelul de trai ar fi crescut, dar asta e altă problemă.
A găsit oi blege, săracele ce unele chiar aveau un fel de patriotism în ele, și emoțional li s-a transmis că Zmeul și Muma Pădurii sunt personajele pozitive, și de aici aberația ce a fost strigată și se strigă :

Daca ai gasit acest articol interesant, trimite-l si unui prieten
Friend Email
Enter your message


Despre autor:

Eu, eh încă mă lupt cu eu, ne tăvălim amândoi la malul Mării din Sine.

Comentaţi

~X( ~O) x( o:) ^:)^ [-X [-O< I-) >:p >:d< >-) =P~ =D> =; =(( ;;) :wink: :twisted: :roll: :oops: :mrgreen: :lol: :idea: :hi5: :evil: :cry: :arrow: :^o :D/ :?: :-| :-x :-w :-ss :-s :-q :-o :-c :-P :-L :-D :-@ :-?? :-? :-> :-< :-$ :- :* :)>- :)) :) :(|) :( :!: 8-O 8-> 8) (:|

 

Pentru a semna petitia trebuie sa va logati

Daca sunteti utilizator inregistrat va puteti loga in zona Acces

Daca nu sunteti inregistrat va puteti crea un cont aici.