Marti, 14 Iulie 2020

Opinia Opinia ta contează! Fă-o cunoscută!

stiri interne
stiri interne

CUM AM CREAT UNIVERSUL

29.03.2013 ·Scris de: in Sci-Fi, Fantasy

grenada bAm hotărât să ţin un jurnal separat de jurnalul misiunii! Bineînţeles el o să fie transmis zilnic către bază, iar ei vor analiza fiecare cuvânt memorat pe hard-ul personal. Conform cu ceasul intern sunt în a 37486-a zi lumină a misiunii. Nu am fost activat, conform cu acelaşi ceas, deloc, şi sunt încă în aceeaşi poziţie de la plecare. Este ciudat ce se întâmplă cu mine. În mod normal nu ar trebui să am asemenea gânduri, ba mai mult nu ar trebui să gândesc deloc. Atunci de ce o fac, şi cei cu atâtea întrebări care îmi bântuie circuitele? Nu ştiu, dar sunt tare plictisit şi nu-mi văd rostul. De fapt practic nu văd nimic. Circuitele mele sunt inactive, iar toţi senzorii mei sunt în stand-by. Ar trebui să-mi activez unul doi senzori ca să descifrez enigma bruştei mele schimbări de stare… Îmi dau seama că am făcut mare greşeală.

 

–         Lee, spuneai că furtuna solară prin care am trecut nu a avut nici o urmare?

–         Da?

–         Ei bine cred că a avut!

–         Şi care ar fi aceasta?

–         În cala roboţilor de luptă avem semnalată o activitate care demonstrează că senzorii de la nava noastră nu înregistrează chiar totul.

–         La ce te aşteptai de la prima misiune în afara sistemului nostru Solar.

–         La întâlnirea unei conştiinţe faţă în faţă şi nu prin intermediul unui robot de luptă care filozofează.

–         Care ce?

–         Are tendinţe existenţiale conform cu înregistrările pe care le poţi vedea pe ecranul monitorului tău.

Câteva momente de tăcere întrerupte doar de zumzăitul aparaturii de navigaţie se lăsără în cabina de veghe a navei EARTH-1.

-Iniţiază protocolul de urgenţă!

 

-Cum sunt capsulele de stază?

 

-Totul arată că este în ordine.

 

Semnalul strident pentru primirea unui mesaj de urgenţă întrerupse dialogul celor doi ofiţeri de cart.

 

Citiră în acelaşi timp mesajul primit.

-Cum este posibil să ştie că avem probleme aproape concomitent cu noi.

-Cred că explicaţia se află pe nava noastră în cala roboţilor.

-Cred că ai dreptate.

-Ce spune protocolul?

-Ejectarea în spaţiu a întregului compartiment dacă nu putem scăpa de partea defectă din compartiment.

-Mai înregistrezi şi altceva în compartiment?

-Nimic.

-Programează compartimentul 13 să elimine robotul defect. Nu ne putem permite să pierdem atâţia roboţi de luptă.

 

Începu să se strecoare fără nicio noimă aparentă printre mulţi asemenea lui, dar atât de diferiţi în acest moment. Senzorii îi indicau că se mişca spre peretele compartimentului în care se afla. Un impuls venit de nicăieri m-a propulsat prin deschiderea din perete care apăruse cu o secundî înainte de impulsul ce m-a aruncat  în spaţiul rece.

O trecere în revistă a statusului meu m-a făcut să înţeleg că eu sunt primul care a întâlnit o formă de inteligenţă care caută pe alţii asemenea lor şi îi dau cu piciorul de frică. Poate ar fi trebuit să le spun în clar cine sunt şi să nu-i las pe ei să interpreteze ce înseamnă să primeşti mesaje instantanee la asemenea distanţe. Dacă analizez mai bine este destul de greu să te foloseşti de o maşină a distrugerii pentru a-i face pe creatorii ei să înţeleagă că au găsit ce căutau. Să vorbeşti cu tine însuţi este clar un semn că ai o defecţiune pe undeva. Cred că limbajul acesta este datorat carapacei în care m-am întrupat pentru moment.

Fraierii ăia se îndepărtează cu viteza melcului turbat faţă de măreţia nebuniei mele. Oricum vina îmi aparţine. Este prima regulă a Creatorilor:

„Rezultatul pe care îl găseşti în spaţiu în urma exploziei unei grenade nu poate fi decât prostia!” Data viitoare să fiu mai atent în ce mă bag pentru a-mi face cunoscută prezenţa. Până una alta am o mulţime de grenade pentru a-mi îndeplini misiunea. Doar sunt robotul Alfa-Omega şi rolul meu este să creez universuri, iar această primă grenadă este ideală pentru unul dintre ele.

 

Daca ai gasit acest articol interesant, trimite-l si unui prieten
Friend Email
Enter your message


Despre autor:

fără ocupaţie şi realizări materiale şi profesionale,un pesimist optimist,care o duce rău bine de tot sau bine rău de tot(încă nu m-am decis),dar mă doresc un fel de ‘gigi contra’ la tot şi la toate,dar nu-mi reuşeşte prea bine nici treaba asta

Site-ul meu: http://opinia1.ro

7 comentarii la “CUM AM CREAT UNIVERSUL”

 1. Se pare ca nimeni nu a sesizat viziunea dumneavoastra despre crearea universului pentru ca nimeni nu a simtit nevoia sa comenteze.Este un punct de vedere asa cum si al meu este un punct de vedere.

 2. viziunea respectiva am avut-o atunci cand am gasit pe net fotografia care insoteste textul si mie mi s-a parut ca aduce cu un big bang. asa ca dupa mine nu se stie cu ce a aruncat Creatorul de am iesit noi, poate de acolo primii au iesit ingerii

 3. Ionescu Lucretia says:

  Interesant…., Universul l-aş crea pătrat să-i pun la colţ pe cei care merită…

 4. Ionescu Lucretia esti prea blanda :D
  Dumnezeu va distruge pacatosii prin foc,dar si oamenii au considerat ca unii merita sa fie pedepsoto prin rug :)

 5. roxana92 says:

  :roll:

 6. roxana92 says:

  =D>

 7. Constanța Ferentz 13 says:

  E o idee! Grenade care in loc să distrugă, creează!

Comentaţi

~X( ~O) x( o:) ^:)^ [-X [-O< I-) >:p >:d< >-) =P~ =D> =; =(( ;;) :wink: :twisted: :roll: :oops: :mrgreen: :lol: :idea: :hi5: :evil: :cry: :arrow: :^o :D/ :?: :-| :-x :-w :-ss :-s :-q :-o :-c :-P :-L :-D :-@ :-?? :-? :-> :-< :-$ :- :* :)>- :)) :) :(|) :( :!: 8-O 8-> 8) (:|

 

Pentru a semna petitia trebuie sa va logati

Daca sunteti utilizator inregistrat va puteti loga in zona Acces

Daca nu sunteti inregistrat va puteti crea un cont aici.