Luni, 6 Iulie 2020

Opinia Opinia ta contează! Fă-o cunoscută!

stiri interne
stiri interne

CSM Bucureşti a pierdut cu Vardar, scor 25- 30 şi stă la jocul rezultatelor pentru calificarea în sferturile Ligii Campionilor

17.02.2016 ·Scris de: in În Sport

csm vardar    CSM București a pierdut cu Vardar, scor 25-30 (11-17), dar bucureștencele rămân pe locul 4, conform prosport.ro. Calificarea va depinde de rezultatul meciului cu Midtjylland, care va fi în weekend. Bucureștencele au continuat seria greșelilor din partida cu Gyor. În minutul 7 CSM era condusă cu 4-1, lucru care l-a determinat pe Kim Rasmussen să ceară primul time-out. Jucătoarele au părut revitalizate de antrenorul danez. CSM s-a apropiat în două rânduri la o singură lungime. Și poarta a mers bine. Maisa Pessoa, intrată la un 7 metri, s-a prins de bolta Majei Socaci, iar Grubisici a avut niște reflexe extraordinare. Româncele nu au reușit însă să mentină tempoul. CSM a încasat 2 goluri în superioritate numerică, iar Vardar s-a distanțat din nou pe tabelă. Rasmussen a utilizat și al doilea time-out în minutul 23. De data aceasta indicațiile danezului nu au mai avut un efect pozitiv asupra jucătoarelor sale. În minutul 27 Vardar conducea cu 16-9, pentru prima dată la 7 goluri în acest meci, avantajul maxim din prima parte a jocului.

CSM nu a mai greșit la fel de mult în debutului părții secunde. Pessoa, reintrată în locul croatei Grubisici, și-a făcut numărul în poartă, iar veterana Brădeanu le-a apropiat pe elevele lui Rasmussen la 3 goluri în minutul 38.

CSM a avut iar o cădere și Vardar s-a distanțat la 6 goluri în minutul 45, scor 17-23. Bucureștencele au avut o trăsărire de orgoliu și au înscris 3 goluri în 2 minute și au dus scorul la 20-23 (min. 47).

CSM a riscat tot în ultimele 10 minute, scoţând portarul fără să aibă om eliminat. A forțat atacul, fără rezultate notabile pe tabelă însă atacul CSM a arătat neputință, intrând în prepasiv cu 7 jucătoare în ofensivă.

Vardar a reușit să înscrie foarte ușor, trecând lejer de apărearea CSM-ului, iar diferența din prima repriză nu a putut fi remontată în a doua parte a jocului. CSM joacă următorul meci cu Midtjylland, în deplasare, pe 21 februarie.

Daca ai gasit acest articol interesant, trimite-l si unui prieten
Friend Email
Enter your message


Despre autor:

Sunt casatorit de 9 ani,simi iubesc mult sotia,nu am copii dar imi doresc foarte mult 3copiii 2 baieti si 1fetITA.

Un comentariu la “CSM Bucureşti a pierdut cu Vardar, scor 25- 30 şi stă la jocul rezultatelor pentru calificarea în sferturile Ligii Campionilor”

  1. BogdanB says:

    =D>

Comentaţi

~X( ~O) x( o:) ^:)^ [-X [-O< I-) >:p >:d< >-) =P~ =D> =; =(( ;;) :wink: :twisted: :roll: :oops: :mrgreen: :lol: :idea: :hi5: :evil: :cry: :arrow: :^o :D/ :?: :-| :-x :-w :-ss :-s :-q :-o :-c :-P :-L :-D :-@ :-?? :-? :-> :-< :-$ :- :* :)>- :)) :) :(|) :( :!: 8-O 8-> 8) (:|

 

Pentru a semna petitia trebuie sa va logati

Daca sunteti utilizator inregistrat va puteti loga in zona Acces

Daca nu sunteti inregistrat va puteti crea un cont aici.