Sambata, 23 Februarie 2019

Opinia Opinia ta contează! Fă-o cunoscută!

stiri interne
stiri interne

Concurs de prostie sau prostia concursului?

12.02.2018 ·Scris de: in să râdem... de noi

Aseară cred că a fost concurs de naivitate(de prostie, zic eu) între cele două televiziuni iubite de sistemul noii poliţii politice,Antena 3 şi RomâniaTV, ca să demonstreze cum s-a menţinut sistemul de justiţie al prostovanilor din on-line şi din stradă! Ceea ce n-am înţeles este faptul pe cine încercau cele două televiziuni să convingă că noua poliţie politică prin procurorii ei în frunte cu locotenent-colonelul Laura Codruţa Kovesi a încălcat normele de drept pe care le vor prostovanii(şi trebuie pedepsiţi), însă dacă îi bagă în închisoare pe concurenţii celor care susţin noua poliţie politică, este justiţia dorită de prostovani, exact cum îi sfătuieşte şi îndeamnă înghiţitoarea de cârnaţi moca, Pora! Pe cei care încă gândesc nu era nevoie să-i convingă, aceştia având déjà destule dovezi cu privire la faptul respectiv, iar prostovanii ce susţin noua poliţie politică în stradă şi în on-line,după ce l-au votat pe securistul vândut KGB-ului, Traian Băsescu, puţin probabil să o facă, iar ca să-i convingă pe prostovanii majoritari în parlament a fost la fel de inutil, aceştia fiind prea proşti, ca şi susţinătorii noii poliţii politice, ce le îndeplineşte dorinţa urii lor! Nu prea sunt multe de spus după cele ce s-au arătat, din nou! Nu rămâne decât să urmărim care prostovani s-au mai deşteptat, sau măcar le-a revenit bunul simţ: celor din majoritatea parlamentară, sau celor din on-line şi stradă? Mafia, năşită de bulibaşa Traian Băsescu în niciun caz, aceasta luptând cu disperare să-şi apere pielea şi privilegiile. După mine cred că nu o să se rezolve nimic. Prostovanii vor rămâne la fel de nesimţiţi şi de proşti, dar foarte vocali, găsind diferite pretexte ca să-şi susţină plătitorii, ăia mai deştepţi. Ceilalţi fiind doar mulţumiţi că sunt aprobaţi de unii la fel de liberi de inteligenţă ca şi ei! Singurul rezultat palpabil a fost, cred, faptul că cele două televiziuni se bat pe acelaşi public, şi se poate ca în sfârşit noua poliţie politică cu ajutorul neaşteptat al prostovanilor laşi, ca orice proşti, din majoritatea parlamentară, să-şi reducă veniturile, dar nu cred că se vor închide, spre disperarea noii poliţii politice şi a prostovanilor ce o susţin!

Daca ai gasit acest articol interesant, trimite-l si unui prieten
Friend Email
Enter your message


Despre autor:

fără ocupaţie şi realizări materiale şi profesionale,un pesimist optimist,care o duce rău bine de tot sau bine rău de tot(încă nu m-am decis),dar mă doresc un fel de ‘gigi contra’ la tot şi la toate,dar nu-mi reuşeşte prea bine nici treaba asta

Site-ul meu: http://opinia1.ro

2 comentarii la “Concurs de prostie sau prostia concursului?”

  1. constanța ferentz says:

    Adevărul e că pentru omul de rând nu va fi niciodată bine, nu va câștiga nimic, dimpotrivă chiar sprijinind pe unii, sau pe alții, se va trezi bătut bine, fiindcă de obicei înving cei împotriva cărora scandează.. Vae victis.

  2. una e să fii învins de duşman pe câmpul de luptă şi apoi să plăteşti în aur şi greutatea sabiei cu care ai fost învins,şi alta să dai chiar tu sabia duşmanului! ~X( :cry: :lol:

Comentaţi

~X( ~O) x( o:) ^:)^ [-X [-O< I-) >:p >:d< >-) =P~ =D> =; =(( ;;) :wink: :twisted: :roll: :oops: :mrgreen: :lol: :idea: :hi5: :evil: :cry: :arrow: :^o :D/ :?: :-| :-x :-w :-ss :-s :-q :-o :-c :-P :-L :-D :-@ :-?? :-? :-> :-< :-$ :- :* :)>- :)) :) :(|) :( :!: 8-O 8-> 8) (:|

 

Pentru a semna petitia trebuie sa va logati

Daca sunteti utilizator inregistrat va puteti loga in zona Acces

Daca nu sunteti inregistrat va puteti crea un cont aici.