Sambata, 24 August 2019

Opinia Opinia ta contează! Fă-o cunoscută!

stiri interne

Comunicat al investigatorilor de fenomene paranormale!

05.04.2019 ·Scris de: in pamflet

Dacă vă tremură geamurile, iar uşile se deschid singure la fel ca televizorul şi telefonul se comportă ciudat, vă rugăm să nu vă speriaţi! :)) Nu sunt spirite care vă bântuie locuinţa! Este doar SRI-ul care împreună cu DNA-ul caută să găsească ceva lui Liviu Dragnea şi lui Călin Popescu Tăriceanu, precum şi oricui altcuiva care poate să fie contracandidatul nazistului, la funcţia de preşedinte al României, Klaus Werner Iohannis, preşedintele terfeliştilor şi băsecuriştilor din ţară şi din mortăcinea UE! :lol:

P.S.  Nazistul, preşedinte al terfeliştilor şi băsecuriştilor, Klaus Werner Iohannis nu are niciun amestec! :twisted:

Daca ai gasit acest articol interesant, trimite-l si unui prieten
Friend Email
Enter your message

Comentaţi

~X( ~O) x( o:) ^:)^ [-X [-O< I-) >:p >:d< >-) =P~ =D> =; =(( ;;) :wink: :twisted: :roll: :oops: :mrgreen: :lol: :idea: :hi5: :evil: :cry: :arrow: :^o :D/ :?: :-| :-x :-w :-ss :-s :-q :-o :-c :-P :-L :-D :-@ :-?? :-? :-> :-< :-$ :- :* :)>- :)) :) :(|) :( :!: 8-O 8-> 8) (:|

Pentru a semna petitia trebuie sa va logati

Daca sunteti utilizator inregistrat va puteti loga in zona Acces

Daca nu sunteti inregistrat va puteti crea un cont aici.