Miercuri, 20 Iunie 2018

Opinia Opinia ta contează! Fă-o cunoscută!

stiri interne
stiri interne

Cofariu, tefeliştii îţi spun că eşti ungur!

13.02.2017 ·Scris de: in pamflet

cofariu bÎmi cer iertare pentru folosirea numelui patriotului martir Cofariu, dar poate că aşa tefeliştii care şi-au bătut joc de steagul României în faţa clădirii ce adăposteşte guvernul slab al României(mă mir că Ciad-ul nu a protestat!) o să-şi dea seama că sunt manipulaţi, asta dacă sunt de intenţie bună cum strigă că sunt, şi nu vor decât picarea unora care au câştigat alegerile, şi nu ştiu ce să facă cu ele, manipulaţi cărora le-a rămas, aşa cum am spus mai demult doar faptul că guvernul Grindeanu a dat o ordonanţă la ceas de seară, trebuind conform acestora doar ziua să se dea ordonanţe de urgenţă, asta însemnând că sunt bune. Cam asta poate să scoată pe neuronii rămaşi tefeliştii care se laudă că demonstrează şi pentru alţii. O instanţă din Alba Iulia a dat o sentinţă definitivă pe 23 august 2016 prin care se spune că abuzul în serviciu a fost dezincriminat ca fiind neconstituţional. Guvernul Grindeanu a vrut, din ceea ce am înţeles eu să pună în ordine ceea ce guvernul lui Klaus Werner Iohannis(guvernul Cioloş) nu a făcut în termen de 45 de zile. Protestul tefeliştilor care îşi condamnă părinţii că încă mai trăiesc, neproducând nimic(şi nu numai pe ei), neputând să înţeleagă că loviluţia din decembrie 1989 putea să fie începută de nişte actuali tefelişti, dar fără să fie susţinuţi de părinţii lor, care lucrau în fabricele şi uzinele comuniste, încă mai se băteau să intre în partidul unic. La acest moment se dezbate ordonanţa nr 14 care anulează ordonanţa 13, conform cu gândirea tefelistă a străzii, cum bine a subliniat pesedistul Şerban Nicolae, cum s-a întunecat, comisia nu mai poate hotărî nimic. Tefeliştii se pot pierde în sofismele gândirii juridice a liberalilor iubitori de cătuşe(a DNA-ului în special) şi să strige în continuare că scapă hoţii care au câştigat alegerile. Tefeliştii mai au puţin şi o să strige că la Târgu Mureş a fost snopit în bătaie nu românul patriot martir Cofariu, ci un secui, minoritar, care nu era ungur, şi îşi cerea independenţa! Tefeliştii pot să le dea o lecţie de democraţie liberă de inteligenţă şi progeniturilor scoase în ger ca să vadă cum se răstălmăceşte adevărul la ordinul propagandei stăpânilor, ei nefiind manipulaţi, ci doar pulaţi! Guvernul Grindeanu ar trebui să plece, dar nu ca urmare a ceea ce cer tefeliştii, ci pentru că nu respectă pe cei care le-au dat majoritatea care îi susţine! Oricum ambele tabere pot să fie fericite că hoţul din fruncea statului, Klaus Werner Iohannis, nu vrea să semneze pentru bugetul pe 2017!

Daca ai gasit acest articol interesant, trimite-l si unui prieten
Friend Email
Enter your message


Despre autor:

fără ocupaţie şi realizări materiale şi profesionale,un pesimist optimist,care o duce rău bine de tot sau bine rău de tot(încă nu m-am decis),dar mă doresc un fel de ‘gigi contra’ la tot şi la toate,dar nu-mi reuşeşte prea bine nici treaba asta

Site-ul meu: http://opinia1.ro

2 comentarii la “Cofariu, tefeliştii îţi spun că eşti ungur!”

  1. Constanța Ferentz 13 says:

    Ce să faci. Protestezi. Ce importanță au legile? Tu vrei ceva și legea trebuie să se schimbe. În folosul tău personal. Ce importanță are dacă e constituțional? Sunt oameni care sunt mai presus de lege. Restul nu contează. Îl spânzurăm pe bunicul, dacă mai trăiește, și o ducem pe mama la spitalul de nebuni, și facem ce vrea mușchii noștri în ograda justiției. Fiindcă putem.

  2. T F L istii….O combinatie nefericita de „Benga porcina,Streche Sorosista si Sindrom al boului nebun”…care se manifesta prin grave tulburari comportamentale : cei infectati…urla,se agita,fac spume,si topaie….

Comentaţi

~X( ~O) x( o:) ^:)^ [-X [-O< I-) >:p >:d< >-) =P~ =D> =; =(( ;;) :wink: :twisted: :roll: :oops: :mrgreen: :lol: :idea: :hi5: :evil: :cry: :arrow: :^o :D/ :?: :-| :-x :-w :-ss :-s :-q :-o :-c :-P :-L :-D :-@ :-?? :-? :-> :-< :-$ :- :* :)>- :)) :) :(|) :( :!: 8-O 8-> 8) (:|

 

Pentru a semna petitia trebuie sa va logati

Daca sunteti utilizator inregistrat va puteti loga in zona Acces

Daca nu sunteti inregistrat va puteti crea un cont aici.