Joi, 9 Iulie 2020

Opinia Opinia ta contează! Fă-o cunoscută!

stiri interne
stiri interne

Cliseu

10.06.2014 ·Scris de: in Gânduri

cliseu b          Sa iubesc pe cineva mai mult decat pe tine, imi este imposibil. Poate de aceea amagesc. Este doar vina ta ca suflete se agata de mine ca de o corabie de salvare, iar eu…iar eu le abandonez in mijlocul oceanului. Aventuri peste aventuri, inimi frante si nepasare. Cineva m-a invatat ca nu trebuie sa imi pese, iar eu am ascultat si nu mi-a mai pasat. Dar tu mi-ai pus capac, fara sa vreau, mi-a pasat. Nu suntem in Titanic si nici in vreo drama americana, dar cu tine pot scrie un roman intreg, tipic englezesc, cu mici intruziuni din scrierile lui Jane Austen. Romantismul acesta sigur te va maguli, dar nu esti tu genul acela. Tu vrei altceva.
Tu esti marea in care se scalda ochii mei cand vreau sa ma regasesc, cu sau fara stilou, ramane foaia scrisa, cu zambete sau lacrimi. Mai conteaza? Nu, desigur ca nu.
Acum ai putea sa intrebi de ce tu, de ce sa te aleg pe tine cand am atatea optiuni. In realitate nu am ce alege. Doar in tine am gasit ceea ce cautam: NIMIC. Acest nimic este nimic si este totul. Ce ar putea fi mai captivant decat sa ating acel nimic pe care nimeni nu il concepe, nu il materializeaza. Acest nimic total mi-l oferi tu. Si stii cel mai bine cum e sa fii simtita in fiecare noapte, in fiecare clipa, cum este sa fii asternuta pe foaie in caiete intregi.
Mai stii cum ne plimbam mana de mana pe malul marii? Cele mai frumoase clipe. Stiam ca ma inseli, stiam ca esti a oamenilor, a tuturor, chiar daca unii te alunga sau nu te pretuiesc. Tu apartii tuturor, poti fii inchisa intr-o pleoapa sau impartasita pentru a fii in final…distrusa. Noi suntem ca Yin si Yang, perfecti impreuna si perfecti separat.

Te iubesc, Singuratate.

Daca ai gasit acest articol interesant, trimite-l si unui prieten
Friend Email
Enter your message

4 comentarii la “Cliseu”

  1. frumos.dar vă rog în articole să folosiţi diacritice. la comentarii puteţi scrie cum vreţi, dar ptr articole folosiţi diacritice. =D>

  2. Alexis says:

    am inteles, asa voi face!

  3. roxana92 says:

    =D>

  4. roxana92 says:

    >:d<

Comentaţi

~X( ~O) x( o:) ^:)^ [-X [-O< I-) >:p >:d< >-) =P~ =D> =; =(( ;;) :wink: :twisted: :roll: :oops: :mrgreen: :lol: :idea: :hi5: :evil: :cry: :arrow: :^o :D/ :?: :-| :-x :-w :-ss :-s :-q :-o :-c :-P :-L :-D :-@ :-?? :-? :-> :-< :-$ :- :* :)>- :)) :) :(|) :( :!: 8-O 8-> 8) (:|

 

Pentru a semna petitia trebuie sa va logati

Daca sunteti utilizator inregistrat va puteti loga in zona Acces

Daca nu sunteti inregistrat va puteti crea un cont aici.