Joi, 22 August 2019

Opinia Opinia ta contează! Fă-o cunoscută!

stiri interne
stiri interne

Caut colaboratori

21.07.2014 ·Scris de: in Comunicate

Caut colaboratori pentru dezvoltarea proiectului www.opinia1.ro .Scopul principal al proiectului este de a introduce pe piaţa site-urilor, în principal de ştiri, ideea, şi punerea ei în practică, de a răsplăti timpul petrecut pe site şi postarea de comentarii. Avantajele de natură materială pentru colaborare pe moment sunt nesemnificative, ceea ce se poate   obţine imediat este promovarea propriei pagini web dacă este de natură necomercială, o legătură către aceasta fiind postată după fiecare articol postat şi la fiecare comentariu postat prin introducerea la înscriere pe site a adresei paginii respective în contul propriu. Site-ul se doreşte a funcţiona ca un forum în care opiniile să fie exprimate fără nici o îngrădire, singura restricţie fiind dată de limbaj, exprimarea indecentă în comentarii nefiind acceptată, site-ul este conceput ca un „paid to comment” şi „paid per comment”

 

 

 

http://www.opinia1.ro/informatii/

 

site-ul www.opinia1.ro se doreşte a funcţiona ca un forum, şi este dedicat celor care comentează, dar este mai avantajos să fi autor, citiţi instrucţiunile de pe site.

 

 

Noi chiar plătim!

 

Daca ai gasit acest articol interesant, trimite-l si unui prieten
Friend Email
Enter your message

Un comentariu la “Caut colaboratori”

  1. alinabodnariuc alinabodnariuc says:

    suna bine

Comentaţi

~X( ~O) x( o:) ^:)^ [-X [-O< I-) >:p >:d< >-) =P~ =D> =; =(( ;;) :wink: :twisted: :roll: :oops: :mrgreen: :lol: :idea: :hi5: :evil: :cry: :arrow: :^o :D/ :?: :-| :-x :-w :-ss :-s :-q :-o :-c :-P :-L :-D :-@ :-?? :-? :-> :-< :-$ :- :* :)>- :)) :) :(|) :( :!: 8-O 8-> 8) (:|

 

Pentru a semna petitia trebuie sa va logati

Daca sunteti utilizator inregistrat va puteti loga in zona Acces

Daca nu sunteti inregistrat va puteti crea un cont aici.