Miercuri, 3 Iunie 2020

Opinia Opinia ta contează! Fă-o cunoscută!

stiri interne
stiri interne

Cartea presedintelui Iohannis

23.12.2014 ·Scris de: in Personalitati, Romanesti

Probabil toata lumea a auzit despre autobiografia lansata de catre noul presedinte al Romaniei Klaus Iohannis. Este vorba despre o carte numita Pas cu Pas si a fost lansat imediat dupa alegeri la un eveniment special dedicat cartilor Gaudeamus in Bucuresti in noiembrie 2014.

Ce putem citi in aceasta carte? In primul rand putem invata putin despre presedintele Iohannis, despre modul lui de gandire, principiile sale, pasii in cariera si explicatia de ce nu vorbeste prea multe despre viata lui pesonala.

Din descriere am aflat ca descrie pas cu pas despre amintirile sale din copilarie, despre adolescenta lui in timpul comunismului, despre viata de student si cartile preferate, apoi despre pasii lui in cariera, despre viata publica si experientele si invatamintele sale.

Din minibiografia domnului Iohannis am aflat ca ziua lui de nastere este pe 13 iunie si s-a nascut in anul 1959. A invatat la liceul Samuel van Brukenthal din Sibiu, apoi a fost la facultatea de fizica in cadrul Universitatii Babes Bolyai din Cluj Napoca. Activ in politica din 1990, inainte de a deveni presedintele ales al tarii a fost primarul orasului Sibiu.
Cartea presedintelui Klaus Iohannis, intitulata >>Pas cu pas<<
Ce pret are cartea presedintelui si de unde se poate cumpara ? Cartea domnului Iohannis costa in jur de 15 lei. Se gaseste in toate librariile, dar o puteti comanda şi de pe internet. Site-ul de unde se poate comanda permite inclusiv sa rasfoiesti putin din carte, gratis !

Daca ai gasit acest articol interesant, trimite-l si unui prieten
Friend Email
Enter your message
Site-ul meu: https://doinitarailean.wordpress.com/

5 comentarii la “Cartea presedintelui Iohannis”

 1. nu sunt un admirator al respectivului, şi nici nu sunt curios să aflu dacă explică mai pe larg rolul pe care l-a jucat în exportul copiilor care ar fi ajuns prin canada, la fel cum nu sunt curios dacă dă explicaţii în legătură cu modul cum a obţinut unele dintre proprierăţile pe care le deţine, chiar justiţia „independentă” pronunţându-se în această privinţă, şi nu-l avantajează deloc. dar se pare că românilor le plac şmecherii cu tupeu. sper ptr binele nostru să mă înşel eu,dar cred că iar am ales de o să ne doară capul.dar cum a spus dottore „poporul are întotdeauna dreptate”. ca o observaţie adiacentă,din înţelepciunea populară, la pomul lăudat să te duci cu sacul spart.probabil că nu este adevărată această înţelepciune pentru că este produsă de acelaşi popor care alege întotdeauna bine. :-D
  http://www.opinia1.ro/votantii-prea-prosti/

  în comentarii nu este necesar să folosiţi diacritice,dar în articole este obligatoriu. vă rog nu mai introduceţi legături către site-uri comerciale sau ale unor persoane care nu sunt utilizatori opinia1. vă mulţumesc. :-D

 2. Costache Costache says:

  Klaus Iohannis numai conteaza ce facea in trecut, ne gandim de acum incolo.

 3. Florentin says:

  ionescu miron are dreptate

 4. Florentin says:

  aceasta „carte” este doar un poft al lui johannis si nimic mai mult

 5. BogdanB says:

  Ii ridicam si lui statuie…

Comentaţi

~X( ~O) x( o:) ^:)^ [-X [-O< I-) >:p >:d< >-) =P~ =D> =; =(( ;;) :wink: :twisted: :roll: :oops: :mrgreen: :lol: :idea: :hi5: :evil: :cry: :arrow: :^o :D/ :?: :-| :-x :-w :-ss :-s :-q :-o :-c :-P :-L :-D :-@ :-?? :-? :-> :-< :-$ :- :* :)>- :)) :) :(|) :( :!: 8-O 8-> 8) (:|

 

Pentru a semna petitia trebuie sa va logati

Daca sunteti utilizator inregistrat va puteti loga in zona Acces

Daca nu sunteti inregistrat va puteti crea un cont aici.