Duminica, 7 Iunie 2020

Opinia Opinia ta contează! Fă-o cunoscută!

stiri interne
stiri interne

Asta ar explica multe

30.04.2014 ·Scris de: in Adunate de pe net, Conspiratii

        Nicolae Ceauşescu, condamnat la moarte prin
împuşcare pentru Roşia Montana
DE GABRIELA DOBRESCU 12/04/2014
Pentru că a fost şters acest articol de pe Facebook şi pentru că am avut inspiraţia de a-l salva, il voi expune aici :

Ceauşescu garantase împrumuturile contractate de la FMI cu aurul Apusenilor! Ceea ce ştim, e că la Roşia Montană se află zăcăminte foarte importante de arseniu, galiu, germaniu, molibden, titan, vanadium şi mai ales WOLFRAM, toate având aplicaţii militare şi industriale strategice.
Wolframul, metalul cu punct de topire extrem de înalt, este folosit în industria aero-spaţială, dar şi în ogivelenucleare. Wolframul se găseşte doar în două locuri pe planetă. În Afganistan şi în România, în Munţii Apuseni.
În 1982, România atingea vârful de plată al datoriei de 11 miliarde USD către FMI şi avea nevoiede lichidităţi pentru a nu intra în incapacitate de plată. Conform contractului semnat cu FMI, incapacitateade plată presupunea cedarea aurului din Apuseni, cu care România garantase împrumuturile.

Institutul de Prospecţiuni şi Foraje „Geofizica” aduce la cunoştinţa lui Ceauşescu că în Apuseni, pe lângă aurse află şi alte comori extrem de importante. Aflând acestea, Ceauşescu ia o decizie care uimeşte Planeta.
În loc să permită FMI-ului începerea exploatării din Apuseni şi de la RoşiaMontană, Ceauşescu plăteşte până în 1985 întreg debitul de 11 miliarde USD. Eforturile întregii ţări au fostimense. Majoritatea produselor alimentare luau calea exportului , energia electrică era direcţionată99% spre producţia industrială, limitând astfel în multe cazuri accesul populaţiei la iluminatul casnic.
Efortul imens făcut de popor în acele vremuri viza indirect salvarea zăcămintelor din MunţiiApuseni, zăcaminte girate ca de altfel şi astăzi FMI-ului. Plătirea datoriilor înainte de termen a înfuriat rău FMI-ul astfel că am fost penalizaţi aspru prin aproape triplarea dobânzii de drept.
Exact precum un cămătar fără scrupule FMI-ul a mai luat un rând de piele de pe noi, dându-ne un nou termen pentru luna martie 1989.
Noul termen de 4 ani a fost din nou devansat de Ceauşescu, care cu ajutorul sacrificiilor imense făcutede popor reuşeşte să strângă suma totală care ne elibera de absolut orice datorie cu un an mai devreme!
Din 1988 Romania nu mai avea datorii şi nu doar din martie 1989 cum unii trădători încearcă să modificeadevărul, pentru a ascunde de fapt cele peste 18 miliarde avute în plus la momentul atacăriiRomâniei, miliarde a căror urmă e îngropată deocamdată în filele dosarului BANCOREX.
România era o maşină de făcut bani, de făcut valută forte şi nicidecum un morman de fier vechi cum a afirmat agentul străin Petre Roman. Cele 18 miliarde avute în plus se constituiau din lichidități bancaresub formă de rezerve valutare, creanțe și sume aflate în curs de achitare ca urmare a exporturilor efectuate.
De ciudă că România nu mai are datorii n-i s-a retras deîndată de către S.U.A. şi Clauza Naţiunii celei maiFavorizate.
Plusul imens de 18 miliarde U.S.D. a început să producă modernizări în industrie. UM Cugir spre exemplua fost dotată cu strunguri noi-nouţe suedeze, strunguri dotate cu CNC ( comandă numerică computerizată).
Inginerii de atunci au amânat schimbarea liniilor tehnologice pe diverse motive, iar după lovitura de stat din dec 1989 strungurile moderne, utilajele noi destinate retehnologizării, au rămas la comandă tot în magazii. Nu numai la UM Cugir ci în întreaga ţară s-a dat stop punerii în funcţiune a utilajelor noi, deja achiziţionate.
Industria românească trebuia oprită. Utilajele noi, strunguri, freze, etc au ajuns la fier vechi conform directiveidate de străinul Petre Roman, actualmente parlamentar PNL.
Fără a avea datorii majore , Ceauşescu pune la cale un plan de exploatare al Apusenilor încă din 1985. FMI-ul înnebuneşte de-a dreptul, Soros la fel. Planul cu bătaie lungă a lui Ceaușescule dă insomni şi palpitaţii deoarece până în 2040 urmau să se exploateze intensiv zăcămintele de aur, argint şi metale rare, ce urmau să aducă României un profit evaluat în 2013 la nu mai puţin de 400-500 miliarde de euro !!! Profit!!!
Deja se întrecea orice măsură. România nu mai avea nevoie de nimic din afară, îşi acoperea singură necesarul intern, exporta masiv, şi punea la cale împreună cu China, Iranul şiLibia, o replică a FMI, prin BANCOREX. Pentru aceasta Ceauşescu trebuia condamnat la moarte prin împşcare şi România condamnată la jaf şi sărăcie!
Care dintre dumneavoastră nu ar strânge cureaua şi nu aţi agonisi bănuţ cu bănuţ timp de 8 ani pentruca apoi să trăiţi 1000 de ani voi şi neamul vostru în bogăţie şi prosperitate?
Mai mult decât atât imaginaţi-vă ce sume s-au pus în joc de FMI, Soros sau alţii lezaţide independenţa noastră financiară pentru a se cumpăra geologi (Gelu Voican Voiculescu a fost geologla Roşia Montană până la revoluţie), bancheri ( Mugur Isărescu a fost economist la Institutul BancarMondial), economişti (Stolojan si Văcăroiu au fost colegi la Institutul National de Planificare Economică) darnu în ultim rând ingineri care să amâne retehnologizarea, merceologi care sa deturneze fluxulde aprovizionare cu alimente, …?
Aici a greşit Nicolae Ceauşescu DEOARECE trădarea a venit de lângă el. Dar asta-i altă poveste la care n-am cum să nu revin atâta timp cât sunt în viaţă. Am văzut cu ochii mei scena teroristului prezentat la TVR1 pedata de 23 dec 1989 , scenă care a scăpat de controlul regiei şi care din neatenţia cameramanuluila surprins în continuare pe ofiţerul care cică l-ar fi prins pe aşa zisul terorist cum îl felicita pe acesta!!!!!!!!!!
„BRAVO MĂI, hai că te-ai descurcat bine“, au fost cuvintele de laudă ce au sincronizat surâsul şmecherescal acelui actor nenorocit! Am înregistrarea, am arătat-o ca atare mai multor prieteni…. şi spre uimirea mea am primit doar răspunsuri indiferente, ilogice şi parcă din partea unora cărora le-a fost şters creierul.
Mă întreb cu sinceritate oare câţi mai au procesorul mental intact şi curajul de a-şi apăra ţaraneofilit. Oare câţi soldaţi mai are România? Ceauşescu a demonstrat în timpul procesului – ilegal că a fostun conducător adevărat ce nu face compromisuri nici chiar în faţa morţii.
Chiar şi acum după 24 ŞI CEVA DE ANI , Iliescu şi ceilalţi poartă-n suflet frica că Ceaușescu s-ar puteaîntoarce. Ei simt ceva şi chiar au dreptate. Ceauşescu e încă „viu” şi istoria-l varăzbuna! Promit să revin foarte curând cu noi informații despre motivul secret ( din nou Roşia Montană) al vizitei avute de Victoria Nuland ( secretarul de stat American) la palatul Cotroceni și despre posibila legătură dintre cutremurul anunțat de aproape 1 an pe site-ul oficialal ambasadei S.U.A. din București și nesupunerea României de a permite exploatarea zăcămintelordin Apuseni dar nu numai!
Până atunci vă sugerez să citiţi dacă nu ştiţi deja câte ceva despre tehnologiile HAARP, tehnologii capabilespun unii de declanşarea cutremurelor printre altele! Unele documenteale armatei americane arata lucrurile mult mai clar: HAARP are scopul de a descoperi metode de „exploatarea ionosferei in folosul Departamentului de Apărare… da interesant!
Acest articol a fost salvat pe facebook dupa ce a fost cenzurat de multe ori . Nu cunosc autorul dar celcare doreste sa il revendice il rog sa imi scrie ca sa pot sa completez ceea ce lipseste.

Daca ai gasit acest articol interesant, trimite-l si unui prieten
Friend Email
Enter your message


Despre autor:

fără ocupaţie şi realizări materiale şi profesionale,un pesimist optimist,care o duce rău bine de tot sau bine rău de tot(încă nu m-am decis),dar mă doresc un fel de ‘gigi contra’ la tot şi la toate,dar nu-mi reuşeşte prea bine nici treaba asta

Site-ul meu: http://opinia1.ro

Un comentariu la “Asta ar explica multe”

  1. clau79 clau79 says:

    :->

Comentaţi

~X( ~O) x( o:) ^:)^ [-X [-O< I-) >:p >:d< >-) =P~ =D> =; =(( ;;) :wink: :twisted: :roll: :oops: :mrgreen: :lol: :idea: :hi5: :evil: :cry: :arrow: :^o :D/ :?: :-| :-x :-w :-ss :-s :-q :-o :-c :-P :-L :-D :-@ :-?? :-? :-> :-< :-$ :- :* :)>- :)) :) :(|) :( :!: 8-O 8-> 8) (:|

 

Pentru a semna petitia trebuie sa va logati

Daca sunteti utilizator inregistrat va puteti loga in zona Acces

Daca nu sunteti inregistrat va puteti crea un cont aici.